forum oyunlarına mod adayıyım?????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-1.............

düğün yakındır. oduğunumuz olunca tum hackhell uyelerını davet edıcem :D:D

herkese tesekkurler

silinmez dıyenler SOLARIZ den gereklı bılgıyı alabılırler

forum oyunlarına adaylık çok fazla
bi ben adaY olmadım galiba :)
-1903 çünkü bende aday olcam :p

Aslında bunun yeri burası değil ama yinede yarım kalmasın ;

Nick değiştiğinde mesaj sayın teşk sayın gidiyorsa neden yeni bir üyelik almadın?:D

Yada bende nıck değiştirdim ve bırcok arkadaşım nıck değiştirdi

nıye mesajlarımız falan sılınmedi?

bunlara cevap vermeyebılırsın ;)

Çunku nıck değişmesi ile mesaj yada teşk gıtmez !

Bilmeyenleride yanıltmayalım !Dürüst olalım.

J@CK@L' Alıntı:
Aslında bunun yeri burası değil ama yinede yarım kalmasın ;

Nick değiştiğinde mesaj sayın teşk sayın gidiyorsa neden yeni bir üyelik almadın?:D

Yada bende nıck değiştirdim ve bırcok arkadaşım nıck değiştirdi

nıye mesajlarımız falan sılınmedi?

bunlara cevap vermeyebılırsın ;)

Çunku nıck değişmesi ile mesaj yada teşk gıtmez !

Bilmeyenleride yanıltmayalım !Dürüst olalım.

SOLARIZ den gereklı bılgıyı alabılırsın. ve lutfen bılgı aldıgında buraya acıklama yapmanı ıstıyorum. kımseyı yanıltmaya calısmıyorum. gayet durustum. ne kadar durust oldugumu cogu uyeler bılır. en kısa zamnda bılgı almanı ve acıklama yapmanı beklıyorum. neden nıck degıstırmedıgıme gelınce maxımus nıckı onceden alınmıs fakat kullanılmayan bır nıcktı. solarız ısımlı yonetıcıden bunu rıca ettım ve yaptı. tesekkurler

Bu Ne Nick DavaSıdır Yavf...:eek: :eek:

karanlık kardeş msj ve tesekkur sayımın az olmasından yana problemler var benımn nckım onceden maximus25 ti maxımus olarak degıstırdım ve degıstırınce bunlar sılındı . oyuzden bu acıklamayı yaptım tesekkurler ılgı ve alakan ıcın

maximus' Alıntı:
bir acıklama daha yapmak zorunda hıssettım kendımı ve bu acıklamayı yapıyorum.

not mesaj sayılarım ve tesekkur sayılarımın az olmasının sebeplerınden bırı. Yönetime Nickimin degiştirlmesi konusunda yaptıgım basvuru ıcındır. bu başvuru sonrasında Maximus25 olan nickim Maximus olark Değiştirilmiştir. Bu yüzden Mesaj sayılarım ve tesekkür Sayılarım Silinmiştir.

bunu nerden cıkardın onu anlamadım? nıckını degıstırdıgımızde mesaj sayın ve tesekkurun neden gıtsınkı?

edit: Solariz değiştirmeye kalktıysa gitmiş olabılır haklısın =)

-1 çünkü her zaman dedim bu aralar orda bi yoğunluk var yanlış anlama ama o bölüme senden daha çok yararı olan insanlarda aday o yusden

edit:bende nick deiştim ama bişey olmadı olmadı şimdi

XY_SCORPION' Alıntı:
-1 çünkü her zaman dedim bu aralar orda bi yoğunluk var yanlış anlama ama o bölüme senden daha çok yararı olan insanlarda aday o yusden

edit:bende nick deiştim ama bişey olmadı olmadı şimdi

Senin nicki ben değiştirmişimde ondandır ;) istersen solariz tekrar değişsin seninkini =)

Dark_Angel' Alıntı:
bunu nerden cıkardın onu anlamadım? nıckını degıstırdıgımızde mesaj sayın ve tesekkurun neden gıtsınkı?

bilmiyorum ama gitti ve bu konuda SOLARIZI bilgilendırdım . tesekkurler ılgın ıcın. lutfen bunu SOLARIZ'le görüşüp buraya acıklama yaparsan sevınırım. ben hıcbır zaman yalan konusmadım konusmamda. ama burda bana yalancı muamelesı yapılıyo ve buda benı yeterınce rahatsız ettı. acaba gercekten haklı oldugum yonetım tarafından dıle getırılınce burada bana karsı gelenler. gelıp burdan ozur dıleyecekmı cok merak edıyorum. tesekkurler.

Dark_Angel' Alıntı:
Senin nicki ben değiştirmişimde ondandır ;) istersen solariz tekrar değişsin seninkini =)

yoq abi ben deişmek istmiyorummmmm benim nick im ii şimdi:D:D:D

:hhman:

bu arada maxi seni yalan flan çıkardığmız yoq ama hata olmuş olabilir ona bişey demiyorum

Tabi ben özür dilerim.Hatalıysam kabul etmişimdir her zaman.

Ama bu cok istisnai br durum

Binde 1 olacak bişey solarizin gafletine ugramıssın :D :D

Dark_Angel' Alıntı:

bu arada maxi seni yalan flan çıkardığmız yoq ama hata olmuş olabilir ona bişey demiyorum bu arada tartışmaya gerek yoq oyumu belirttim istersen bi daha yazma diğer üyeler oylarını yassınlar

edit:J@CK@L a katılıyorum eğer öyle bişey varsa bende geri adım atarım belirttiği gib binde bir olan bişey oda senin başına gelmiş:D

XY_SCORPION' Alıntı:

bu arada maxi seni yalan flan çıkardığmız yoq ama hata olmuş olabilir ona bişey demiyorum

konusmaları takıp edersen yalancılıkla suclanıyorum ve burdan alnımın akıyla cıkacagıma ınanıyorum. En kısa zamanda YÖNETIMIN bu konuda buraya acıklama yapmasını ve bu konuya bı acıklık getırılmesını ıstıyorum

maximus' Alıntı:
konusmaları takıp edersen yalancılıkla suclanıyorum ve burdan alnımın akıyla cıkacagıma ınanıyorum. En kısa zamanda YÖNETIMIN bu konuda buraya acıklama yapmasını ve bu konuya bı acıklık getırılmesını ıstıyorum

ya maxi diğer mesajdada belirttim sana bişey dediim yoq yanlışlık olabilir sonuçta oda insan uzatmanın ne anlamı var?hem konuşmaların hepsine baktım

XY_SCORPION' Alıntı:
ya maxi diğer mesajdada belirttim sana bişey dediim yoq yanlışlık olabilir sonuçta oda insan uzatmanın ne anlamı var?hem konuşmaların hepsine baktım

baktıysan sorun yok. !!!. ben buraya , burda bır tartısma baslasın dıye acmadım bu konuyu. Hakkımı aramam en doğal hakkım ve bunu arıyorum.

tek ıstedıgım

YONETIMIN BIR ACIKLAMA YAPMASI

ya boşver mesaj sayısı teşekkür sayısı falan uğraşma bunlarla :)

FLeTCh®' Alıntı:
ya boşver mesaj sayısı teşekkür sayısı falan uğraşma bunlarla :)

hakkımı arıyorum arkadasım. arıycamda. yalancılıktan kurtulayım gerısı benı ılgılendırmez ısterlerse banlasınlar. sonuna kadar hakkımı arıycam. ve suclayanların yuzunu kara cıkarıcam. buna kararlıyım.

bosver dıyosun ama - verenlerden sole acıklama yapanlar var

uyelık tarıhı : ?
tesekkur sayısı ?

ben burda - veya + kımsının gorusunu engelleyemem. herkes ıstedı yonde oy kullanabılır. herkese tesekkur edıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri