senin düşüncelerinin böyle olduğuna inanmak istiyorum ama işte hayat tecrübesi ben çok yobaz gördüm karısını zorla kapatan başı açığı ayıplayan yoksa kendi çerçevesi içinde herkes özgürdür buna hiçbir lafım yok aksine hayat felsefem
Gülen'in, stresten uzak durarak sağlığını korumak istediğini ve bazı siyasi partilerin, dönüşünü istismar etmesinden endişe ettiği için ABD'de kalmayı sürdürdüğünü söyledi.
Bune yaw_??? Sen okadar müslüman devlet var gidip ABD de huzur buluyo arkadaş ne garip_???
Daha öncede söyledim ...
Kimsenin Hareketine İhtiyacım yok.....
arkasında koşturanlarda koştursun dursun!!!!
Gülen Hareketiymiş:dilCocuk: Reklam kokan Hareketler......
Yok Stresten uzak durarak sağlığını korumak için Yok bazı siyasi partilerin, dönüşünü istismar etmesinden endişe ettiği için ABD'de Duruyomuşş.....Şifayı ABD'de bulmuş O....
senin düşüncelerinin böyle olduğuna inanmak istiyorum ama işte hayat tecrübesi ben çok yobaz gördüm karısını zorla kapatan başı açığı ayıplayan yoksa kendi çerçevesi içinde herkes özgürdür buna hiçbir lafım yok aksine hayat felsefem
Medeni olmaktan kastın nedir ki? komşusu öldüğünde üzülen insanlarız kadınlara 2. sınıf insan muamelesi yapılmasınada üzülürüz 3 boşolla dul kalan kadınlar çok eşli sistem bunlar çok uzak zamanda olmadı ve uzak yerdede olmuyor iran bu arada başı kapalı bir eş isteyenler öyle kadınlarla evlensin hiçbir diyeceğim yoktur başı açık bayanlarların başını örtmeye kalkmak resmen onları 2. sınıf insan konumuna atmaktır onların düşüncelerini hiçe saymaktır dünyada bir ilk olarak kadın haklarını getiren Atatürk sevgiside senin çok beğendiğin yurtlarda öğretilmelidir unutmaki Atatürk olmasaydı şu anda ne inançlarımızı savunacağımız bir ülkemiz nede fikirlerimizi özgürce söyleyebileceğimiz bir demokrasi olurdu
CIA adamı koruyorsa ki ABD ye yararı dokunmamış birini korumazlar orda bunda bir çelişki var türkiyeyi benzetmek istediği irana rahatlıkla yerleşebilirdi
CIA de sana söyledi zaten biz onu koruyoryuz die.. sağlam belgeli yada videolu bi kaynak ekle de bizde görelim gerçekten onların böyle bir talimatı varmı.. bol keseden sallayıp durma.. kulaktan dolma bilgilerle de bilgiçlik taslama rezil ve kapak olursun NOKTA!!!
Fethullah'a yakınlığıyla bilinen bir işadamı 1995 yılında gazeteye gelmiş, şunları anlatmıştı:
''Washington'da bulunan Barış Etütleri Enstitüsü adlı kuruluş destekliyordu Kuzey Irak, Azerbaycan, Kırgızistan, Özbekistan'da açılan okulları. Parayı da onlar veriyordu. Ayrıca Henri Barkey ve Graham Fuller' le de ilişkileri çok sıkıydı Fethullahçıların...''
1994 yılında Kuzey Irak' ın Erbil kentinde iki özel okul açan Fethullahçılar, CIA' nın desteğinde yaptılar bu işi... 40 kişilik öğretmen kadrosunun 25' i ABD pasaportu taşıyan öğretmenlerdi... Nereden bulunmuştu ABD'li öğretmenler?
Fethullah Gülen’in ABD günlerinde onu sürekli olarak gündemde tutmak için ilginç toplantılar düzenlenir.
Bunlardan biri 26–27 Nisan 2001 tarihlerinde Georgetown Üniversitesi’nde CMCU tarafından düzenlenir. Bu üniversite CIA okulu diye de namlıdır.
Söz konusu konferansın konusu “Fethullah Gülen: The Man and His Movement” (Adam ve Onun Hareketi)dir.
“Bu büyük adamın (!)” ve onun hareketinin anlatılacağı konferansa katılanların bazılarının kimliklerini aktarınca bilmem şaşıracak mısınız?
F. Gülen’i anlatan bu konferansta kimler yoktur ki:
Alan Makowsky : ABD Dışişleri İstihbarat Bürosu Eski Şefi.
George Harris : ABD eski dışişleri görevlisi, istihbarat uzmanı.
Roscoe Suddarth : Middle East Institue Başkanı, istihbaratçı.
Graham Fuller : Uzakdoğu CIA görevlisi, RAND şirketi yöneticisi.
Thomas Michel : Vatikan Cizvit Seksiyonu Sorumlusu.
Gülen Amerikada Kalmak İçin Green Card Çıkartmak İster Ama Mahkemede İzin Çıkmaz Çünkü kendini eğitimci olarak tanımlayan gülenin o işte önemli kademe kaydetmiş olması gerekir bunun üzerine gülene referans olcak birkaç kişi aranır ve bunlar:
Gülen için referans mektubu verenlerden bir kaçının kimlikleri şöyle;
* George Fidas; CIA'dan Analiz ve Prodüksüyon Direktörü olarak emekli oldu. CIA'nın Balkan politikaları uzmanı ve halen Washington Universitesi Uluslarası İlişkiler Bölümü'nde ders veriyor.
Mahkemeye sunulan destek mektuplarında ilk sırada yer alıyor.
* Graham Fuller: Eski CIA ajanı ve yine eski "National Intelligence Council" (Ulusal İstihbarat Konseyi) Başkan Yardımcısı. "RAND Corporation"da danışmanlık hizmeti veriyor.
* Morton Abramowitz; ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi.
Listede bunlar dışında da, Gülen'e kefil olan pek çok Amerika'lı isim var.
bunların hepsi arşivimde olan şeylerdi ayrıca et rezil hadi edebiliyorsan senin savunduğun adam eğer gerçekten masumsa neden dönemiyor türkiyeye hiçmi düşünmedin allah sana fikir vermiş söyleyesin diye akıl vermiş düşün diye kullanmassan körelir dikkat et
5.bu işler sallamakla olmaz kitap karıştırmak lazım
Syst3m*, gayet güzel bir şekilde açıklamış bu nursuz ihtiyarın ne mal olduğunu.Hem aksini iddia edemiyorsun hem de yazılanlara kulp takıyorsun, üstüne bir de adama kitap karıştır diyorsun.Bence sen biraz kitap karıştır, belki bir şeyler öğrenirsin.Bu şekilde yazdıklarınla gülünç duruma düşüyorsun.
Ortada bakılacak bir açıklama olsa haklısın.. ama CTRL+C ve CTRL+V kombinasyonlarına bakmıyorum ben.. delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış.. birisi bi laf demiş sizin gibi sazanlar da ucundan tutmuş gidiyorsunuz.. yok rejim tehlikede bunlar başa gelse herkesi kapatır sokağa çıkma yasağı uygularlar.. yok daha devenin bale pabucu.. bunlara ..çımla gülüyorum
ortada bir suçu varsa peki neden mahkeme cezasını kaldırdı.. haaa diceksin ki avukatlar hakimler onun adamı.. o zaman bu konuyu uzatmaya gerek kalmaz..çünkü herşeye bi kulp takmak sizin gibi yazdıklarının bir dayanağı olmayanlar yapar...
ayrıca o nursuz ihtiyar dediğin adam gibi ol da türkiye yi dünyada tanımayan ülkemize sömürülmeklik gözle bakan yada bu ülkeden nefret eden toplumların gençlerini bu ülkeyi sevdirmekle uğraş da seni takdir edeyim ben