Günün esprili sözü

Aldattıktan Sonra, “Beni Bağışla” Diyeni Bağışlayacağınız Pek Çok Hayır Kurumu Var. Seçin Birini

Eski sevgilini geri istiyosan. "hala seni seviyorum" diye msj gönder. Dönerse senindir. Dönmezse "halama göndermiştim" dersin."

Bir kadın susuyorsa... Su verin, sevaptır.. :)

Bi arkadasım gel bi texas holdem poker oynayalım dedi. Cevabım Holdım Holası Sevemedim O Oyunu oLdu. :durdurun

Diyanet İşleri Başkanlığı, namaz esnasında en çok çalan cep telefonu melodilerinden derlediği TOP 5 listesini yayınladı..

Şahsen ben nikah memuru olsam damadın kel olduğu bi nikahı kıydıktan sonra 'kelini öpebilirsin' diye bi espri yapardım :)

Eski sevgilimi telefona "yalv" diye kaydettim,
aradığı zaman ekranda yalv'Arıyor' yazıyor, daha çok yalvarır ..

:tongue::tongue::tongue:​

Sinirlerim cok saygilidir benim?

-Bazilari görünce hemen ayağa kalkarlar . .:):)

uyanınca yağmuru görüp, eline bir fincan kahve alıp pencerede şairliğe soyunan genç, komşularının yoğun çabasıyla etkisiz hale getirildi.

+Mahallemizdeki Cam"cı Kamil bizim futbol topumuzu Kesti. Biz de akşam tabelasındaki büyük (C) harfini sildik pişman değiliz..:durdurun :001_tt2: :durdurun

Eski sevgilini geri istiyosan."Hala seni seviyorum" diye mesaj gönder.Dönerse senindir. Dönmezse "Halama göndermiştim" dersin."

Tam 32 dişi vardır erkeğin ; ama gel gör ki; hepsinide döken tek dişidir

ABD'de adamın biri baraja işedi diye 30 milyon LT su boşaltılmş. Bizde olsa belediye başkanı o sudan içer ''bakın ölmedim" derdi.

Havalar soğuyunca sevgilimi yaktım. Ne yapayım odun doğalgazdan daha ucuz .

Üşüyorum sevgilim, mevzu yoklugun falan değil hava harbiden soğuk..

Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım

Düğün davetiyesini mail olarak atan arkadaşıma düğün günü çeyrek altın fotoğrafı gönderdim. Pişman değilim !

Geri