Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanlari Ne kadar DusunurSen Dusun..Onlarin SEni O kadar DusunmedikLerini
OgRendim..diLin KAr$indaki gozlere Kar$i soyLemedigi SozLeri ,ParmakLArin KolayLikLa YazabiLdigini Ogrendim...En fazLa Onemsedigim KisiLerin Benden hep UzakLasTigini OgrendiM..iyi inSan oLmanin Hep iyi SonucLar Getirmemekte Oldugunu Ogrendim..Kalbin neden kirilmis olurSa olsun Dunyanin senin aciLarindan Dolayi Durmayacagini ogrendim...Ve kalbimi AsiL Acitanin yine KENDİM oldugunu Ogrendim...
Elin attığı mermi değil,dostun attığı gül yaralar..
Yoksa arada muhabbetullah,laf yaralar-söz yaralar..
Nifak girdiğinde sineye,her dem sevgiyle bakan
Gözlerdeki bakış yaralar,ellerdeki nakış yaralar,
TopLuLuk Bizim Yanımıza Geliyor. Susacak OLsak, İncinirLer. Bir Şey SöyLeyecek OLsak, OnLara Göre SöyLemek Lazım GeLdiğinden O Zaman da Biz İnciniriz....
“Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti’ne nasip oldu. Mustafa Kemâl’in dehasına karşı elden ne gelirdi.”
David Lloyd George
İngiltere Başbakanı, 1922 (Türk ordusu karşısında yaşadığı hezimetten kısa süre sonra istifa etmek zorunda kaldı)