GeLin de kıJLarı we erkekLeri biraz daha ii tanımaya ÇaLı$aLım hea_?? : ))

deerparty' Alıntı:
Merwisim Sen Bana Nassı 2 qünde Asık oLdun Yaw :)

hö$t Lem noOoLuyo ahauheueheu : ))

bu arada JaCkaL doğru söyLüyosun..böyLe kıskanÇLıq fLn gibi huyLarınız oLmadığı iÇin ben sizLe yani erkekLerLe daha ii anLa$ıyorum..bazı kızLar Çoq Çirkef ya birbirLerinin kuyusunu kazıyoLar..peehh..!! :eek:ut:

bende onu soruorum me|2w!sh!m N'oLuo :)[/QUOTE]

Lem karde$im sana bi$i oLmuyo ahueheu : )) dur aiLe saadetimi bozma $imdi :sigara:

bi insan..kar$ı Cinsten birine onu sewdiğini söyLeyip öyLe böyLe bi $eqiLde kar$ıLıq aLdıqtan 2 gün sonra nie biz arqaka$ız der _? hadi baqaLım buna bi Cewabı oLan war mı..yani wardır eLbet ama peq iÇ aÇıCı bi Cewap oLmiCaq eminim = Pp HEP BENİ Mİ BULUR..!! mk :sigara:

me|2w!sh!m' Alıntı:
bi insan..kar$ı Cinsten birine onu sewdiğini söyLeyip öyLe böyLe bi $eqiLde kar$ıLıq aLdıqtan 2 gün sonra nie biz arqaka$ız der _? hadi baqaLım buna bi Cewabı oLan war mı..yani wardır eLbet ama peq iÇ aÇıCı bi Cewap oLmiCaq eminim = Pp HEP BENİ Mİ BULUR..!! mk :sigara:

başka biri çıkma teklifi etti onunkini kabul ettim.. sen kenarda durakoy.. bi kaç gün deniyim eğer olmazsa sana geri dönerim.. meali bu iştee....kısa ve açık sanırım..

kızlar bunu çok yapıyo.. falla ben istemedim arkadaş kalmayı.. ne öyle o... sevgili olacaksın sonra yok bu tutmadı arkadaş olarak devam edelim
:Sopa ee tabe kendinden uzaklaştırmak istemio.. diğer kişi olmazsa hemen u çizip.
'ya ben seni sevdiğimi anladım yeniden deneyelim' cümlesine erkek tav tabe..... ohh ne guzel:Sopa

ewett meaLi büyüq ihtimaLLe bu..ya bi insanın güwenini yıqmaqtan ne zewq aLıyoLar anLamıyorum..arkada$sınız i$te ne diye sewginizin türünü deği$tirmeye ÇaLı$ıp sonra su koyuweriosunuz..erkek dü$manı oLuJam ya ne biÇim i$ bu az bi güwenim kaLmı$tı insanLara kar$ı onu da bana bıraqsınLar bari bea :( :( :(

yaa bu konuları bu zamana kadar çözemediler biz mi çözcez gereksiz:p

bende bişii soracam kızlara

bi erkekle bakışmaya başladınız.1 ay devamlı bakıştınız.çocuğun evini iş yerini biliosunuz.aynı otobüste felan gidiosunuz...

sonra erkek yanınıza gelip konusabılırmıyız dedi..neden ne konuşacaktık yada ne wardı gibi sorular sorarsınız ki.. ne konuşulacağını biliyosunuz iştee...

hele ondan sonra çocuk der ''ben Ahmet seni hergun göruom..ya ben senden hoşlanıyorum.felan fılan''

kızın cevabı '' ben görmedim seni yada dikkat etmemişim bilmiom..sonra bi gülücük atar..

erkek benlem çıkar mısın der. kızın cevabı (tabe gülerek) ''olmaz''diyip sonrada gidiyoo.. ee halıylem erkek odun gibi kalıyo orda:)

1.sorum kız neden yalan söylüyoo bilmiom diye???

2. sorum kız neden gülerek olmaz diyoo.. yoksa biraz daha uğraşman lazımmı demek istiyo??

3.sorum kız madem çıkmayacaktı da neden bakıyodu
??? (hmm ablasına bilem göstermişti beni yaf)

evet arkadaslar bu sorulara kızlardan cvp beklıom.. cevaplamazsanız
:Sopa :Sopa :D:p

MiKeRiNoS1' Alıntı:
bende bişii soracam kızlara

bi erkekle bakışmaya başladınız.1 ay devamlı bakıştınız.çocuğun evini iş yerini biliosunuz.aynı otobüste felan gidiosunuz...

sonra erkek yanınıza gelip konusabılırmıyız dedi..neden ne konuşacaktık yada ne wardı gibi sorular sorarsınız ki.. ne konuşulacağını biliyosunuz iştee...

hele ondan sonra çocuk der ''ben Ahmet seni hergun göruom..ya ben senden hoşlanıyorum.felan fılan''

kızın cevabı '' ben görmedim seni yada dikkat etmemişim bilmiom..sonra bi gülücük atar..

erkek benlem çıkar mısın der. kızın cevabı (tabe gülerek) ''olmaz''diyip sonrada gidiyoo.. ee halıylem erkek odun gibi kalıyo orda:)

1.sorum kız neden yalan söylüyoo bilmiom diye???

2. sorum kız neden gülerek olmaz diyoo.. yoksa biraz daha uğraşman lazımmı demek istiyo??

3.sorum kız madem çıkmayacaktı da neden bakıyodu
??? (hmm ablasına bilem göstermişti beni yaf)

evet arkadaslar bu sorulara kızlardan cvp beklıom.. cevaplamazsanız
:Sopa :Sopa :D:p

ahueh : )) istemem yan Cebime koy ayağı yapio kıJ heraLde ;) ztn orda burda sana baqı$ atan kıJdan hayır geLmez karde$ims..taqma kafanı ben sana bu i$Leri annene bıraq dememi$miydim :) :)

bence problem her iki tarafta iki tarafıda ii anlıyorum problemin özü içimizdeki öldüremediğimiz çocuk herkes kendi için mükemmeli arıyo ama kimse mükemmel değildir bu yüzden ilişkiler kısa sürüyo ( 1- 2 gün kadar) iki tarafında yapması gereken mükemmeli değil kafa dengini bulmak zaten kafa dengini bulunca gerisi gelio mesela ben başta mükemmeli aradım ama bulamadım yok senin ayakkabın nike benimki adidas şekilciyiz ve birbirimizi şeklimize göre değerlendiriyoruz kimimizde odun fatih olmaya kalkıo başımıza " KIZ DEDİĞİN İSTANBULA GİBİ OLMALI FETHİ ZOR FATİHİ TEK" ayrıca serseri çocuklarla çıkan kızlara kızan arkadaşlar var benim hipotezim kızlar tehlikeli çocuklardan hoşlanır ama eve iyi çocukları götürür :)

ahueh : )) istemem yan Cebime koy ayağı yapio kıJ heraLde ;) ztn orda burda sana baqı$ atan kıJdan hayır geLmez karde$ims..taqma kafanı ben sana bu i$Leri annene bıraq dememi$miydim

kız bu nası cevap:Sopa:

sorulara cvp yazsana?? kızlar hakkında bişiiler öğrenmeye uğraşıoz şurda:D nası takmam yaa hep yalnız hep yalnız olmuyoo bee:) hem bi elimizden tutan yok kii.. anneme bırakmıcam çünkü ona kalsa direk evlendireecek:D

yaw c4n1m tüm soruLarın cewabı bu i$te..o $imdi iyi kız pozLarı kesiyo sana..hem baqıyo hem baqmadım ayağı yapıyo..istemem yan Cebime koy..i$i ben attım sana ama ben kızım kabuLLenmiCem heraLde demeq istiyo : ))) ahueh ya bıraq bu i$Leri tamam ben sana buLuJam ii bi kıJJ.. : ))))))))

valla kızlar anlasilmaz varliklar insanlar cozulmez olarak gorulen sorunları cozup yerlerine yeni sorunlar bulabiliyorlar ama erkekler ilk basindan beri gozlerinin onunde olan kadinlari hala cozememis ve anlamayı basaramamistir. ne gerip deil mi? bide size bir sorum var bir kiz neden askindan olup bittigini soylerken ayrilir ? ve de sevgiden bahseder bu varliklar

k155' Alıntı:
valla kızlar anlasilmaz varliklar insanlar cozulmez olarak gorulen sorunları cozup yerlerine yeni sorunlar bulabiliyorlar ama erkekler ilk basindan beri gozlerinin onunde olan kadinlari hala cozememis ve anlamayı basaramamistir. ne gerip deil mi? bide size bir sorum var bir kiz neden askindan olup bittigini soylerken ayrilir ? ve de sevgiden bahseder bu varliklar

sewereq ayrıLanLar biLirLer ayrıLığı..sewereq ayrıLanLar yaşarLar pişmanLığı = Pp

ya bu kız ya yaLan söLüyodur bahaneden ayrıLıodur...ya da söLeyemediği sorunLar wardır..seninLe geLeCeğimiz yoq annem beni sana wermes seni üzmiyim boşuna fLn gibi :s ba$qa bi$e geLmio aqLıma.... :sigara:

yok arkadaslar yok mualefet olsun diye değil harbi söylüyorum ne zaman bir kızla cıksam cıldıracak seviyeye geliyorum sonra kendimi zar zor yola getiriyorum ya hayatta her seyin mantıklı bir acıklaması olduğuna inanırım ben bir kız gelip sürekli üzerine geliyosa sevgi konusunda ask konusunda demek seni seviyordur hadi sevmiyodur diyelim peki çıkma teklif ettiğinden neden ağlar o zaman gercekten sevdiğine inanırsın değil mi kızın inanır tabii kim olsa sonra bir süre gecer telefon acarsın cevap vermez uğrastırır seni eğer bir derdin varsa paylasabilirsin söyle falan dersin yok der ama bilirsin vardır ne yapsan söylemez sana sonra ayrılalım diye mesaj atarsın hanımefendiye telefon acar konusmaz bir daha arama dersin yüzüne kapatırsın olayın üstünden iki hafta gecer bu defa da msn ini ekler önce ben murat der sonra merve der bilirsin odur caktırmazsın peki simdi ne olacak bende bilmiyorum baska birini buldum zaten ama aklım o aptal kızda deli etti beni ya biliyorum beni ariyacak bende onun burnunu toprağın altına sokacağım o zaman dünyanın kac kucak olduğunu öğrenecek kusura bakmayın kendimi biraz kaptırdım ya

Geri