Geyik Cafe

Yeni birileri gelmiş aslında eski ama yeni. hoş gelmiş namını duyardık

hoşbuldum dr.mud. oldukça eskiyim ama bayadır yoktum malum sebeplerden. iyisindir umarım.

forum değişmiş. yeniler eklenmiş.

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir demiş ünlü bi filozof ama hangisi demiş hatırlayamadım şimdi.
Neyse Tekrar aramızda görmek hoş. Umarım tekrar yaşanmaz olanlar

Çok kişi sevinmiştir şimdi tekrar gelmene:smile:

bir çok kişi sevinmiştir haklısın ama oyunlarda benim için yazdığın bir söz vardı. (az önce gördüm yanlış hatırlamıyorsam sendin. :saskin ) bir çok kişi sever bir çok kişi hiç sevmez diye. eminim ki üzülenler sinirlenenler de olacaktır.

evet bendim, gittiğin gün ve olmadığın günler gördüm bunu.
Sen doğru bildiğin çizginden çıkma gerisini de boşver ;)

ben hiç bir zaman değişmedim foruma ilk girdiğimde neysem hala oyum. gerçek hayatırmda nasılsam şimdi de öyleyim. belli bir zamandan sonra da değişilmez zaten.

aslına bakarsan sana da kırgın sayılırım; ama aradan çok zaman geçti. : )

:saskin
ne yapmışsam özürdilerim, kırmak istememişimdir :melek

..:.. barısın barısın arkadasLar kırgınLık oLmasın boswerın ..:..

Çok iğrenç bi espri geldi aklıma dün biri söylemişti onu yazayım bari :)
Hani Askere giden biri için muhrelif yerlere O şimdi askerde yazıoylar ya, aslında askere giden O' ymuş O askere gidince alfabede 28 harf kalmış :durdurun m,n...ö,p....... :) gülmediğinizi biliyorum

süper yha yarıldım xDDDDD

herkese günaydın arkadaşlar gününüz neşeli ve muhabbetli geçer inş ...

teşekkür ederim zeyna iii sen nasılsın nerelerdesin yoksun artık bi sabah görüyorum bir de gece ::)

teşekkür ederim zeyna iii sen nasılsın nerelerdesin yoksun artık bi sabah görüyorum bir de gece ::)
iyiyim aßiCim Teşekkür ederim...SaßahLarı da GeLemicem artık..Çok erken kaLkmazsam :) ÇaLışıyorum iLhan aßim iŞe ßaşLadım..

oooo hayırlı olsun ilk maaşınla ıslatırız artık :):)

kahvelerde geldi

Geri