Geyik Cafe

işin hayırlı olsun zeyna.

kahve için teşekkür ederim kent iyi oldu. kahvenin yanında bir şeyler de yiyelim :p

cikolatalokum1.jpg

çikolatalar için sağol zeyna. tanışmak önemli değil o da olur. ben forumdan ayrıldıktan sonra geldin sanırım. seni daha önce gördüğümü hiç hatırlmıyorum çünkü. sen de hoşgeldin. : )

çikolatalar için sağol zeyna. tanışmak önemli değil o da olur. ben forumdan ayrıldıktan sonra geldin sanırım. seni daha önce gördüğümü hiç hatırlmıyorum çünkü. sen de hoşgeldin. : )
evet Yeniyim ßen Canım :) HoşßuLdum Teşekkür Ederim ;)

yeni olmana rağmen oldukça iyi yol almışsın. boş yere dememişler erken kalkan tez yol alır diye. inşallah daha iyi yerlerde olursun. : )

çok erken kalmış :):) çok yol almış :):)

bunun bir nedeni de kent foruma girdiği gün aktif olmaya, mesaj yazmaya başlaması sanırım (yani tahminime göre) ben de üye olduğum andan iyibaren yazmaya başlamıştım. umarım gelecek günleri benden daha iyi olur. :D

inş güzel kardeşimin hayatıda güzel olur ...

forumdaki gibi ....

yeni olmana rağmen oldukça iyi yol almışsın. boş yere dememişler erken kalkan tez yol alır diye. inşallah daha iyi yerlerde olursun. : )

ßurda ki arkadaşLarım ve muhaßßet GüzeL Diye GeLiyorum yoksa ßiyere YükseLmek veya ßaşka ßi Hedefim yok Canım HedefLerime uLaştım Şimdiye Kadar Hep..Onun iÇin No ProßLem Canım ßenim...;)

ßurda ki arkadaşLarım ve muhaßßet GüzeL Diye GeLiyorum yoksa ßiyere YükseLmek veya ßaşka ßi Hedefim yok Canım HedefLerime uLaştım Şimdiye Kadar Hep..Onun iÇin No ProßLem Canım ßenim...;)

sanırım anlatmak istediğimi yanlış anlattım. kıdem olarak değildi bahsettiğim.

100 puanlık soru. teyze ne çekmiş?

D:D:D |

bilenlere bülent ersoy ve armağan çağlayanla aqua park eğlencesi

işin hayırlı olsun zeyna =) inşlh daha güzel işlere açılır yolların

Günaydın Millet :durdurun

Geri