Geyik Cafe

Fenerliler Eksik Hocam :durdurun

herkes maç geyiklerinde .....ha bu arada geçmiş olsun ... bursayada tebrikler olan oldu artık seneye bakmak lazım uzatmamak lazım bu işleri sonra çılkı çıkıyor ...

ben de fenerbahçeliyim zaten biliyorsunuz. yenilgisinde de yengisinde de... ben şampiyon olsun diye fenerbahçeli değilim ki kendimi bildim bileli takımımı desteklerim. en son sıraya da düşse farketmez. şampiyor olsaydı sevinirdim olmadı diye de çok fazla önemsemiyorum açıkçası. o bizim kalbimizin şampiyonu iyi oynadı olmadı. şans.

redhrtflashin06wu.gif

"iyi günde kötü günde kalbimizdesin fenerbahçe"
party18.gif

Bilirim Ben Bunları hocamm :durdurun

futbol ya da spor diyelim daha geniş kapsamlı olsun eğlenmek içindir bana göre. geçenlerde beşiktaş fenerbahçe maçıydı sanırım. kadıköye geçerken feribot personelinden birini denize atıyorlardı neredeyse. adam bir aşağıdaki bölüme düştü. nedir ki zaten tıkabasa doldurulmuş feribota bir kaç kişi daha alsın diye kaptan karaya yanaşmamış. neredeyse her maçta taraftarlarda satır, döner bıçağı, bıçak, kama akla ne gelirse artık çıkıyor. afedersiniz ama savaşa mı gidiyorsunuz yoksa maçı seyredip takımını desteklemeye mi :saskin

bunları anlamıyorum anlamayacağım da. : )

Bilirim Ben Bunları hocamm :durdurun

bilmek de güzeldir hyperion. :durdurun

oooo kardeşlerin güzeli gelmiş hoş gelmiş ... teşekkürler sonsuzluğa

Ellerinden almazmıyım canım benim yemede yanında yat harika görünüyor :)
Çayda tavşan kanı ımmmm oh oh

Hiç davet etmiyonuz hea.

Hominigırtlak kendiniz yiyin anca . pee...

Geri