Geyik Cafe

Gürcan Çok Yaşadı Bu Biletini Keselim Yolcudur Abbas Bağlasan durmaz :001_rolleyes:

bir şey yapamazsınız
gse_multipart27769.gif

Eminmisin Hocam :durdurun Pardon Mefta Hocam

ben emin değilim :hadiordan :p

bir şey yapamazsınız kıyamazsınız çünkü
hex1.gif
şu şirinliğe bir baksanıza kıyılır mı buna. :huh:

Valla Acımam Pis Kafa Atarım Ben Perte Çıkarsın Hemen =D

Şiddet çözüm değil arkadaşlar, yapmayın.

sonsuzlugu ya kafa ucmadan oldurelım sıddet cozun degıl tabı kaynatalım gıtsın kazanda

tamam kapadım mevzuyu sakada yapılmıo sana hıh

bayram samsun'da kutlanır :):) eğlenceler festivaller ...var burada biraz kaçamak yaptık kızımla ........şu an da funda arar konseri var meydanda gitmedik oraya çok kalabalık diye ...

kutlamaların merkezi orası haklısın.

ben de kalamışta nil karaibrahimgil in konserine davet edildim. kadıköy belediyesi davet etti :durdurun şimdi diyeceksin ki kadıköy belediyesiyle ne alakan var senin haklısın. :D hayatımda bir defa 2008 de kadıköye o da bir kaç saatliğine geçtim. o günden bu yana kadıköy belediyesinin tüm kültürel aktivitelerinden haberdarım. bu tür organizasyonlarını, anneler gününü, öğretmenler gününü, bayramları yılbaşı kutlamalarını hiç eksik etmezler sağolsunlar. :D tüm mesajların sonundaki imza şu "kadıköy belediye başkanı av. selami öztürk". gönderen kadıköy belediyesi :D bu gün 2 mesaj aldım biri 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlaması diğeri konser daveti.

Geri