Geyik& Mizah BöLümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben seni hiç tanımam ama foruma katkın ortda bunu da göz ardı etmek ayıp olur sanırım burada amaç foruma kattı yapıp forumu sahiplenmek ve daha ileri götürüp buyutmekse senin de bu işte katkın oldugu aşikar oyum olumlu yalnız neyse konuş konuşmayım sonra yanlış gördüğümüz bişeyi söyleyince yazdım bi yere bunu unutmuyacagım ayagınız denk alın diye smodlar tarafından tehdit ediliyoruz :) yazık ..

hayırlı olsun başarılar dilerim ... bak erdal verdiğimiz artıların degerini bil senin sayende çok düşman kazanıyoruz forumda hiç bir neden yokken :dilCocuk:

[ - ] daha zamanının olduğu kanısındayım.

Olma... [-]

Foruma katkıların ortada

modluk tecrübesi geriktiren bir durum yok zaten 1 gün içinde ögrenebilecegin seyler bu tarz tecrübe gerektiren bir bölümde degil

orda önemli olan arama yapmak bunuda cok iyi becerdigin verilen konuları bulma konusundaki ustalıgından anlasılıyor panel vbulltin tarzı seyler önemli degil bir mod için zaten gerekli olan kapama tasıma surumlarını rahatlıkla herkes 10 dakka içinde öğrenir.

sen modluğu hakediyorsun (+)

geyik mizah a her adaylık oldugunda elbet bi catlak ses grubu cıkar.. kendi arkadaslarını ve ya kendilerini ilerleyen zamanlarda aday gostereceklerdir.. bölüme 1 mod atanırsa kendisinin ve ya arkadasının mod. ve ya a.mod. olma ihtimali biraz azalacaktır ama bölüme mod. felan atanmazsa büyük ihtimal konuyu actıgı vakit kesin mod gözüyle bakılabilir cünkü arkadasları ve ya kendisi forumda sevilen sayılan insanlardır ilk sayfada dikkat cekecek bi sekilde yazı yazdılar mı tamam tüm üyelerin fikirleri degişir ve bi bakmısınız mod olmus.. catlak seslerin cıkmasının tek sebebi bence bu..
+Nötr-

Genel Yerıne Tek Tek Aday Olursan

Komik İlginc Resimler +1923
Karikatürler +1923
Fıkralar +1923

Bu ve Buna Benzer

Bu ve Buna benzer başlıklarda Ben ve Madness'tan en çok rahatsız olan ve bizi şikayet eden kişilerden birisisin .
Bizim her zaman Taraflı ve Yanlı bir tutum içinde olduğumuzu savunanlardan birisisin .
Verdiğimiz hiçbir kararla sen ve birkaç kişiyi hiçbir zaman tatmin edemedik .
Sen sürekli bizim sizin konularını kapatmak için bahane aradığımız yorumlarını yaptın .

Eğer göreve gelirsen .
Tüm bölümlerle Mod olmak istediğin için benimde Mod olduğum
Komik Resimler & +18 Geyiklerde , belirlenen kuralların tümünü değiştirmek mi istiyorsun ?

Yada Şu anda bile Komik - İlginç resimler başlığı ayrı olduğu halde Seninde konuların dahil olmak üzere iLginç resimlere taşıdığım konuların var .
iLeride sana Komik gelen ama iLginç olan bir konuyu ben iLginç resimlere taşırsam Aramızda sorun çıkar mı ?

Yada +18 Geyiklerde 2-3 Hafta önce ( belki daha az ) Senin bir konunu kapattığım zaman bana Özel mesajdan Gelip - Yanlı Davranıyorsun Bir bahane uydurup Konumu kapattın - diye attığın mesajlara Devam eder misin ?
( kaldıki durumu sana izah ettim Smodların bilgisi vardı o konunun kapandığından - belki tatmin olmamışsındır cevabımdan onu bilemem )

Aramızdaki bu güven sorununu nasıl aşıcaz ?
Sen hala beni Hala Yanlı - Taraf tutmakla suçlarken ben seninle nasıl uyum içinde çalışıcam ?

Bu tür olaylardan dolayı bile oyum ( - )

Leke'nin dediğine baktım ve yorumları tek tek okudum.

Yönetim için uygun değilsin -1

Desteklendiğin taraf belli, çattığın taraf belli. Forumu takip eden rahatça görebiliyor ben siyasi görüşten değil kafa yapısından söz ediyorum uyum içinde çalışamayacağınızı ve Leke yanlıysa senin 30 katı yanlı olabileceğini düşünüyorum.

Dipnot: Yok smodlar tehdit eder yok kuş uçar yok böcek ısırır yok yılan sokar gibi showlara gerek yok sanırım?

bölüm moderatörü volkan + vermiş daha ne sölenior gibisinden yazılmış.. ii de volkan orda geçici moderatörlük yapıyor die biliorum ben..onun için volkanın oyundan ziyade birebir benzediği dier bölümler olan komik ilginç resimler,geyik bölümünün yöneticisinin fikrini almak lazım bence..hani konu kaydırmalarındaki paslaşmalar filan..
ki kaldıki volkan da oraya daha yeni mod oldu..

oyuna gelince.. seni pek tanımıorum.. geyik mizah bölümüne konu da paylaşmam..fakat sıklıkla baktığım bölümler arasındadır.. o bölümü daha fazla hakedenler olduğunu düşünüyorum..

belki ilerde..şimdilik (-)

+1453 ...........

Hakedene hakkını vermek adamlıktan
İnsanları yaptığı görevle değil kişisel kıskançlıklar ile değerlendirmek acizlikten olsa gerek.

Bu Moderatörlük başvurusu ne yazık ki hep bir bütün olarak tabir edilen HH üyelerini olur olmaz şekilde ikiye böldü desek yeridir.(Destekleyenler ve desteklemeyenler) Bir de siyasetteki ki görüş ayrılıkları nedeniyle akıbetini çok merak ettiğimiz bir başvurunun sonuna doğru gidiyoruz.

erdals10 kardeşim senin anlaşamadığın, uzlaşamadığın, bir şekilde ortak noktayı belirleyemediğin kişilerle yönetimde bir arada bulunman ileride daha ciddi sorunlar getireceğinin kanısındayım.Ha yanlış anlama benim oyum sana her zaman + dır.Bu başvurunun sonucundan isteyerek veya istemeyerek bir taraf memnun kalmayacak.
Benim düşüncem yönetime girmemen senin açından daha hayırlı olacaktır.Tabi karar yine sana aittir.Ama bildiğim birşey var, bu başvurunun sonunu pek hayırlı görmüyorum.

Olumsuz ( - )

Olumsuz oy verenlerin siyasi görüşüne göre verdiğini söyleyenlerin aynı şeyleri olumlu oylara göre de değerlendirmesi lazım değil mi :saskin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri