Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski yöneticiliğini bölüme yapmış olduğun katkılarla almıştın, tekrar yöneticilik alabilmek istiyorsan bölümle bir süre ilgilenmelisin, senin yapabileceğinden eminim,şimdilik -
red geyik bölümünde eskiden beridir tanıdığım benden önceki bölüm modudur.
çok sağlam paylaşımları war.kendi yazdığı geyik konularda dahil bunun içine
acemiyken nezaman bölüme konu açsam 2 dakka gecmeden verilmiş der linki bulup gelirdi.
Hocam diye nitelendireceğim bi insandır kendisi.
diğer arkadasların dediği gibi ama forumdan bi süre uzak kalması konu takibi acısından dezawantaj olabilir.ama ben bu acığı en kısa sürede kapayacaıını düşünüyorum.geyik bölümünün senin gibi birisine herzaman ihtiyacı olur
ben aktugnun hala yardima ihtiyaci olmadigini düsünüyorum....
ama o + verdiyse bize çok bişey düşmüyo
+1923.....
öneri:siteye bayaadir girmiyosun şimdilik geyik mizah genel degilde komik videolar,+18 geyikler gibi bos bölümlere adaylıgını koy...aktugda genele baksın bence böyle çok ii olur tabi bu sadece öneri......
eskiden de modluunu yaptıın bi bölüm ki orayla çok ilgiliydin bi süre ara werdin ama bu açığı kapatabilicek birisin ki saten bölüm modundan destek de geldikten sonra bise pek bişey düşmüo
+1907
veresim geLdi.. :saskin veResi qeLmek ne demek ? içindeki sese göre mi oy veriyosun..
- arkanda ayı var!
+ koala o nejla .. koala başlı başına bir türdür :melek
- ay ne şirin şey seversem ısırırmı ?
+ eğer okaliptus yaprağı deilsen korkucak birşey yok.. :victory
- ayy sen nekadar kültürlüsün necati şu ağacın arkasında sana veresim geldi :aşk