Geyik & Mizah | Moderatörlük Başvurusu (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benden de + mod olduktan sonra da paylaşımlarını sürdürebilirsin zaten tecrübe de var sende

benden +1905 gyiklere bi moderatör daha lasım.

SkуAηGєL' Alıntı:
Eski katkın tartısılmaz ama daha yenı aktıf olmaya basladın
biraz daha aktifligini hissettirdikten sonra dusunmeye varım
su an için -1

EDİT= Merak ettigim bişey var
Geyik mizah genel oLarakmı adaysın yoksa sadece Geyik bölümü içnmi?
Yaptıgın paylasımlar sadece geyık mızah a yogun komık resımler karikatürler gibi bölümlerde fazla paylasım yok

Mesajını editlemişsin daha yeni görme fırsatım oldu :) Geyik & Mizah & Eğlence Genel'e Adayım.. Yaptığım Paylaşımlar Sadece Geyik Mizah'ta Değil.. Onlar Metin Olduğu İçin Kalıyor.. Komik Resimlerde, Karikatürlerde Birsürü Konum Vardı Ancak Şu An Sadece komik Resimlerde 3 Adet Görünüyor.. Resim Linkleri Öldüğü İçin Konular Genel Temizlik Adı Altında Çöpe Yollanmıştı.. Bu Nedenle Konum Yok Gibi Duruyor.. Geyik Mizah'ta Olduğu Kadar Resimlerde de Paylaşımım Vardı.. :goz:

bu kadar olumlu yorumdan sonra benden de sana +. şimdiden hayırlı olsun

biR daha i...lık yapıp gitmeyeceKsen hep bizLe kalıcaksan.. =) oyum heR zaman artı sana...

zaten yaptıkların yapacaklarının garantisidir.. aman yapıcakmı yapmıycakmı gibi şeyler düşünmek bile istemiyorum kendi bölümünde zaten profosyeneLsin.. senini çin hayıRlısı

RedDevil' Alıntı:
Mesajını editlemişsin daha yeni görme fırsatım oldu :) Geyik & Mizah & Eğlence Genel'e Adayım.. Yaptığım Paylaşımlar Sadece Geyik Mizah'ta Değil.. Onlar Metin Olduğu İçin Kalıyor.. Komik Resimlerde, Karikatürlerde Birsürü Konum Vardı Ancak Şu An Sadece komik Resimlerde 3 Adet Görünüyor.. Resim Linkleri Öldüğü İçin Konular Genel Temizlik Adı Altında Çöpe Yollanmıştı.. Bu Nedenle Konum Yok Gibi Duruyor.. Geyik Mizah'ta Olduğu Kadar Resimlerde de Paylaşımım Vardı.. :goz:

"Vardı" kelimesi herşeyi açıklıyor, bütün hepsi eskide kaldı, herkes gibi paylaşım da bulunmalısın o bölümlerde de , istediğin bir bölüm değil bir kaç bölüm.

Moderatör bölüm düzenleyici demek konu açmak değil.. tabi ki bölümü ayakta tutmak ve canlandırmak gibi görevlerimiz var ama konular dediğin gibi "vardı" eskide kaldı.. Beni bilen bilir zaten.. Bu oylama bitsinde bir an önce görevi alayım diye mi konu açacayım hemen o bölümlere ? Ben paylaşımlarıma özen gösteriyorum "alıntıda olsa" üzerlerinde değişiklikler yapıyorum.. saatlerce uğraştığım bile oluyor.. kendimden de bişeyler ekliyorum... Konu açmaya başladım zaten yavaş yavaş diğer bölümlere direk alıp c/p yapsam tamam bak oralarlada ilgileniyor oldu denilecek.. Ancak yaptığım işten zevk almadıktan sonra bişey ifade etmiyor benim için..

YeniLere Şans Vermek Gerekir Bence.. Bu Yüzden -1907.. Kusura Bakma Deecay

alish' Alıntı:
YeniLere Şans Vermek Gerekir Bence.. Bu Yüzden -1907.. Kusura Bakma Deecay

yeniLere şans veRmek qeRekir sözüne bi anLam veRemedim açıkçası.. ben aday oLunca biriLerinin önünü mü kesmi$ oLdum.. yeniLerden aday oLmak isteyen vaRsa buyuRsun oLsun tabi aday oLmak için qeReken şartLarı yeRine qetiRdiysé.. o zaman bénde sonuna kadaR destekLerim.. ben Aktuğ'a da söyLemiştim bizé yeni aRkadaşLardan biRkaç kişi daha lazım diyé.. sonuçta ben tecrübeLerimi yéni arkadaşLarLa da payLaşmak istediqim için bunu söyLedim.. şu an bénden başka aday qöRemiyoRum.. böLümümüz gayet geni$ ve moderatöR ihtiyacı vaR.. demeqqi yeniLer için haLa şans vaR... lütfen oy veRirken biRaz daha mantıkLı düşüneLim.. ;)

ßence Oraya En Uyqun ELeman Sensin... +19o7 ßenden Kardeshime... :goz:

tam destek dayiiiiiiiiiiiiiii+++++++++++++++

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri