GS 1-2 A.Madrid [UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç - Tek BaşLık]

MONTANO

New member
Reaction score
0
21malup.jpg

Galatasaray - Atlético de Madrid

Stad : Alisamiyen Stadı

Hakem : İtalyan Gianluca Rocchi

Saat :20:00'Star TV ŞİFRELİ YAYIN.

20ic4dy.png

2dj6utc.jpg

Galatasaray 2009-10
Muhtemel kadromuz

Franco
Uğur
Servet
Neill
H.Balta
A.Keita
M.Sarp
M.Topal
Caner
Arda
Elano

Atletico Madrid 2009-10
Kale
1 Sergio Asenjo
13 Roberto Jimenez
43 David de Gea

Defans
2 Juan Valera
3 Antonio Lopez
4 Mariano Pernia
17 Tomas Ujfalusi
18 Alvaro Dominguez
21 Luis Perea
22 Pablo Ibanez
24 Leandro Cabrera

Orta Saha
6 Ignacio Camacho
8 Raul Garcia
9 Jose Manuel Jurado
12 Paulo Assunçao
19 Jose Antonio Reyes
20 Simao Sabrosa
23 Cleber Santana

Forvet
7 Diego Forlan
10 Sergio Agüero
14 Florent Sinama Pongolle

Galatasaray-Atletico Madrid mücadelesi için belirlenen bilet fiyatları şöyle:
Numaralı Grup 1..: 220 TL

Numaralı Grup 2..: 165 TL

Kapalı Alt Grup 1: 150 TL

Kapalı Alt Grup 2: 100 TL

Yeni Açık Alt....: 50 TL

Yeni Açık Üst....: 50 TL

Eski Açık........: 50 TL

Arkadaşlar Lütfen Gereksiz post atmayalım hakem ve onbirler kesin olduğunda değiştiricem.

Madrid tam istediğimiz gibi..

Madrid tam istediğimiz gibi..​

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid, Almeria deplasmanındaki lig mücadelesinde 87'de yıkıldı, hakemin kararlarını protesto eden teknik direktör Quique Sanchez Flores'se 68. dakikada tribüne gönderildi.

Almeria [1 - 0] Atletico Madrid
87' [1 - 0] Piatti

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Galatasaray'ın rakibi Atletico Madrid 23. haftada Almeria'ya konuk oldu.

Estadio Juegos del Mediterraneo'daki mücadelede Delgado Ferreiro düdük çaldı.

Almería: Alves, Michel (Juanma 72'), Chico, Pellerano, Cisma, Soriano, Borzani, M'Bami, Crusat (Uche 66'), Piatti, Goitom (Ortiz 79')

Atletico: Asenjo, Antonio López, Domínguez, Perea, Ujfalusi, Tiago, Assunçao, Simao, Jurado, Reyes, Forlan (Agüero 82').

Galatasaray maçında sakatlanarak oyun alanını terk etmek ve yerini Asenjo'ya bırakmak zorunda kalan genç file bekçisi De Gea bu karşılaşmada forma giymedi.

Mücadelenin henüz 5. dakikasında Almerialı Piatti'ye çok sert bir faul yapan Dominguez sarı kart gördü.

Dakikalar 29'u gösterirken de Reyes'i düşüren Borzani hakem Delgado Ferreiro'nun sarı kart gösterdiği isimler arasına eklendi.

İlk yarıda gol yoktu ama kartlar eksik olmadı. Sağ kanattan ilerleyen Chico'yu düşüren Reyes karşılaşmada sarı kart gören ikinci Atletico Madridli oldu.

Mücadelede ilk yarı 1 dakikalık oynanmamış sürenin ardından sona erdi, taraflar soyunma odasına 0-0'la gittiler.

Konuk ekibin ilk yarıda Forlan'la pozisyonlardan yararlanamadığı ilk 45 dakikalık bölümün ardından 66'da kartlar da eşitlendi, Atletico'nun etkili ismi Reyes'i düşüren Cisma mücadelede sarı kart gören 4 isim oldu.

68. dakikada hakemin kararını protesto eden Atletico Madrid Teknik Direktörü Quique Sanchez Flores tribüne gönderildi.

Gol sesinin çıkmadığı mücadelede kartlarsa havada uçuştu, rakip atağıo kesmek amacıyla 85'te Piatti'yi düşüren Tiago da sarı kartla cezalandırıldı.

Birçok pozisyonda Atletico savunmasını zorlayan Piatti 87'detse aradığı golü buldu, Asenjo'yu avlayarak tribünleri sevince boğdu.

Almeria bu galibiyetle puanını 26 yaparken, Atletico 27 puanda kaldı.

Bu Kadroyu Bir Yerden HatırLıyorum Sanki =)

Kadroda Santos'u Şu Aşamada İLk 11'de Sahada Görmek İstemiyorum, Ancak 2. Yarı 60tan Sonra BeLki O Da Çünkü Henüz Ne Fizik OLarak Ne De Kafa OLarak Hiçbir Maça Hazır DeğiL, Abartıyorum BeLki Ama Gerekirse Orada Caner Oynasın Daha İyi...

Bu Kadroyu Bir Yerden HatırLıyorum Sanki =)

Kadroda Santos'u Şu Aşamada İLk 11'de Sahada Görmek İstemiyorum, Ancak 2. Yarı 60tan Sonra BeLki O Da Çünkü Henüz Ne Fizik OLarak Ne De Kafa OLarak Hiçbir Maça Hazır DeğiL, Abartıyorum BeLki Ama Gerekirse Orada Caner Oynasın Daha İyi...

santos oynamayınca da ardayı koyuyor oraya, arda harcanıyor =) ben santos diyorum yine.

Arda Tabiki Santrafor DeğiL, Sağ - SoL Açık Veya Forvet Arkası KLasik 10 Numara Pozisyonunda OynayabiLir Bencede Ama ÇakıLı Santrafor RoLünde Oynayamaz, Ki Zaten Hadi DiyeLim Ki Kastı Kendini Oynadı İyi Kötü Ama Geriden Oyun Kuracak, Top Taşıyacak, Orta Sahada Top Tutacak Adam KaLmıyor Arda'yı Bu YokLukta ÇakıLı Santrafor Pozisyonunda OynatıLınca, Bencede Kendi Mevkisinde OynamaLı, Ve Santrafor Santos Yerine Caner BiLe Santrafor Oynasa Santos'tan Daha Çok İş Yapar, Santos Daha Topu Tutup Yandaki Arkadaşına Pas Atmaktan Aciz Ve Güçsüz, Bu Bakımdan Santos İnş Yedek Çıkar, Çünkü Takım Santos'La, Santos'un Şu Anki Mevcut Mıymıntı HaLiyLe 1 Kişi Eksik Oynuyor Sahada...

----------------Franco-------------------
Emre Güngör--Servet--Neill--H.Balta
-------M.Sarp--Barış--M.Topal----------
----------------Elano---------------------
----------------Arda-----------------------
------------------A.Keita-----------------

GaLatasaray'ımıza BaşarıLar..

----------------Franco-------------------
Emre Güngör--Servet--Neill--H.Balta
---------M.Sarp-----M.Topal------------
----------------Elano---------------------
----------------Arda-----------------------
------------------A.Keita-----------------

GaLatasaray'ımıza BaşarıLar..

Abi Artık rakipler korkuyor diye maça 10 kişi mi çıkıyoruz :lol:

aynen kardeşim Cem SuLtan geçen hafta KartaLspora A2 maçında 5 goL birden attı.. Daha ne yapması gerekiyor anLamış değiLim..

Bildiğim kadarıyla Keita'nın az da olsa santrafor/forvet özelliği var.

Koy onu forvete.

Maçın gidişine göre Santos'u alıp Keita'yı çekersin sağ kanata.

ben internet cafe işletiyorum doğal olarakta pek sosyal hayat yok tv var evden uyduyu getiriyom ama şifre girermi korkusuyla bugün star tv yi aradım :) dedim lille - fener maçını şifresiz verdiniz bunda son durum nedir bana dedi biz bu konuda karar verme yetkimiz yok fakat bu şifre konusu günübrlik değişiyo ve şuandaki görüntü itibarı ile şifreli olacak ondan sonrada tipik ihlas pazarlama mantığında bu maçı izlemeniz için d smart yada karasal yayın olması gerekiyo dedim veladdalin AMİN :) kızda diyo anlamadım efendim dedim ya keşke şifresiz verseydiniz :):):)

a.madridi geçtim everton'u düşünüyorum adamlar çok formda

son maçlarında M.cityi 2-0 chelse yi 2-0 lisbonu 2-1 M.unitedı 3-1 yendiler her şeye rağmen yinede umutluyom ama zor maç olacak özellikle ingilteredeki maç

a.madridi geçtim everton'u düşünüyorum adamlar çok formda

son maçlarında M.cityi 2-0 chelse yi 2-0 lisbonu 2-1 M.unitedı 3-1 yendiler her şeye rağmen yinede umutluyom ama zor maç olacak özellikle ingilteredeki maç

Önce ELeyeLimde Kanka =)

O Maçı Hiç HatırLatma İkisi De Takımım Keşke İLerki TurLarda EşLeşme İhtimaLimiz OLsaydı :crying:

üstadlar lisbon tur atlar bence inglizler deplasmanda pek varlık gösteremiyolar eğer biz madridi elersek muhtemel rakibimiz %75 lisbon olur diyorum ama kim olduğu önemli değil madridi eledikten sonra artık takım ismi değil kimin daha çok kazanmak istediği hayırlısı olsun hakkımızıda

Geri