GS 1-2 A.Madrid [UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç - Tek BaşLık]

Arkadaşlar bu böyle olmamalıydı ya. çok sinirlendim gerçekten konuşacak kimse de yok.
Boku bokuna takım elendi ve oynayamamak yüzünden değil öküz kafalı asistan hakem yüzünden...
Heyecanla maçı sonuna kadar seyrettim galatasarayımız yine ne olursa olsun formanın hakkını vercek şekilde oynadı.
Ama şerefsiz hakem futbol kurallarının hakkını vermedi... çok üzüldüm moralim bozuldu ya... :(

yine de tebrikler ellerinden geleni yaptılar.
Caner kırmızı karttan sonra oyunu izlerken bi anda kamera onu gösterdi.ve cok net bi şekilde o kale dibindeki hakeme o.ç diye dert yanıyordu.kendisine katılmakla birlikte o şerefsiz hakem Allah ından bulsun.

Hakeme SöyLeyecek Söz BuLamıyorum Biz Ekrandan Gördün Adam 2 Metre Yanında Gördü Ama Vermek Yemedi, Orta Hakem Desen Resmen Eyyamın ALLah'ın Yaptı A.Madrid'e, Takım Yine İyi MücadeLe Etti Ama Caner'in TecrübesizLiği Maçın Bizim Adımıza Bitmesine Sebep OLdu, A.Madrid'i Geçsek Herşey Çok FarkLı OLabiLirdi, Baros Ve KeweLL Geri Dönüyordu Ama OLmadı, Samiyen'de Bu Sene İLk MaLubiyet GeLdi, Ama Tekrar SöyLüyorum, Kasti VeriLmeyen PenaLtı Ve Caner'in O Pozisyona Aşırı Tecrübesiz Reaksiyonu Bu Sonucu Getirdi, Yoksa O Maç En Kötü Uzatmaya Gidecekti...

Neyse Herşeyde Bir Hayır Vardır DerLer, Gerçi Bu Durumun NasıL Bir Hayrı OLacaksa...

Artık Lige Bakacağız, Ligde Lider OLmamız Avantajımız, Artık Lige Bütün GücümüzLe SarıLıp Şampiyon OLmaLıyız...

☼«InfernaL»☼;4928775' Alıntı:
Bu asistan hakemin ALLAH BELASINI VERSİN. ŞEREFSİZ OR.. ÇOCUĞU
YAHU ARKADAŞLAR DELİRDİM BU KADAR OLMAZ YAZIK ŞEREFSİZLİK BU KADAR MI OLUR YAHU.
ULAN %100 PENALTI VERSE GOL, VE GALATASARAY 82. DAKİKADAN İTİBAREN SKOR: 2-1 VE 11 KİŞİ TAM GAZ...
AMA BU KADAR İTLİK BU KADAR ŞEREFSİZLİK OLUR AMQ HAKEMİ. YETER ARKADAŞLAR KOSKOCA TAKIM REZİL OLDU. ADİL OLMAYAN ŞARTLAR YÜZÜNDEN ELENDİK.
ALLAH BELASINI VERSİN O ŞEREFSİZ HAKEMİN ONU ORAYA KOYANIN TA A.Q

+1

Maçtan önce nedense benim aklıma Milli takımımızın maçları aklıma geldi ve bize yapılan o kadar hakem ibneniliklerine rağmen Yine de Yarı Finale kadar çıkmıştık. bu maçtada böyle ibneliklerin olacağı aklıma geldi ve maşallah hakem maçı resmen katletti. Allah bin türlü belasını versin bu varlıkların insan olanın vicdanı olur çünkü !

Ayrıca Şunu Da BeLirtmek İstiyorum, Maçı İzLemeyen ArkadaşLar İçin, PenaLtı Pozisyonunda Caner Rakibini Geçmişti, Ve Rakip Yerden, Caner Tam Topa Vurup AğLara Gönderecekken Topu Yerdeyken ELiyLe Caner'in Ayağından ÇaLdı, Hakem 2 Metre Yanında Görüyor Ama PenaLtıyı ÇaLamıyor, Neden?? Rakip A.Madrid, Amiyane TabirLe Götü Yemiyor PenaLtı ÇaLmaya, Sonradan Caner DeLiriyor, Takımın Oyuna Konsantresi BozuLuyor, Caner'e Kırmızı, Ardından MoraLLenen Ve Gaza GeLen Rakip GoLü BuLuyor, Bu Maçı Kaynetmemizin Tek SuçLusu Maçın Başından Bu Yana İbneLiğe Doymayan HakemLer Yüzünden OLmuştur, Caner Her Ne Kadar Tecrübesiz Ve Aşırı Reaksiyon Verdiyse De Hakem Maç Başından Beri Her Taktir Hakkını Rakipten Yana KuLLanınca Bu Son OLayda Da Caner PatLadı En Sonunda Bunuda Kısmen AnLayışLa KarşıLayabiLirim Ama ÖzeLLikLe Bu Hakemin YaptıkLarı Gerçekten Utanç Vericiydi, Avrupa'da Üst Üste Hakem HataLarı OLmakta Bizim HakemLerimiz Bu İbneLerin Yanında PırLanta Gerçekten...

maçı izleyemeyenlerden biriyim..realist'in dediği gibiyse eğer bende buradan o hakeme en derin sevgilerimi yolluyorum!!

geçmiş olsun demekten başka yapacak bişey yok.. Galatasaray'a teşekkürler..

Bunlar hata değil. Tamamen Bizim Müslüman ve Türk olmamızdan kaynaklanıyor. Adamlar herhangi bir başarımızı istemiyor. Zamanında adamlara iyi koyduk ki onlarda böyle intikam almaya çalısıyor.

Pfff Bakıyorum herkes hakeme galiz küfürler ediyor. Ben de yükü sahada gezinmekten başka iş yapmayan Mustafa Sarp'a, GS'nin oyuncusu olmadığını her maçta bağıran ama kimsenin duymadığı Caner'e, Forlan'a geç işte kale senin diyen Servet'e ve forvet sıkıntısı çekeceğimiz ayan beyan iken Nonda'yı gönderen, takımı forvetsiz bırakan üstüne üstlük forvet lazımken 4 adamın oynayabildiği bölgeye gereksiz bir Dos Santos transferi yaptıran Rijkaard'a bırakıyorum. Yüzünüz ak olsun. Gs bir kere daha elendi. Hadi şimdi klasik cümlelerinizi söyleyin. Üzgünüz, önümüze bakacağız.

Nonda Nonda Demeyin ALLah Aşkına Şimdi, Forvet Görmesek Nonda'yı Forvet Diye Kapatacaksınız, Nonda Ne Yaptı ALLah Aşkına ELenince Herkes BaşLar Zaten Nonda Diye, Ona Bakarsan Bende Sana Derim Necati Mi? Nonda Mı? Nonda Forvet Veya Santrafor FaLan DeğiL Kimse Kimseyi Kandırmasın...

Nonda Nonda Demeyin ALLah Aşkına Şimdi, Forvet Görmesek Nonda'yı Forvet Diye Kapatacaksınız, Nonda Ne Yaptı ALLah Aşkına ELenince Herkes BaşLar Zaten Nonda Diye, Ona Bakarsan Bende Sana Derim Necati Mi? Nonda Mı?

0 forvetLe çıkmak yerine nondayLa çıkmak daha iyi oLurdu vesseLam.. ;)

Neyse geçmiş oLsun sıkmayın canınızı..

Açıkçası geçen seneki Hamburg vakası gibi etkiLemedi beni.. Turu oyun oLarak haketmedik ancak skor oLarak(penaLtı pozisyonu) hakettiğimiz bi gerçek..
AtLetico'nun öLüsüne eLendik,ALi Sami Yen'de eziLdik.. Bu bi gerçek..

Geçen hafta Gs bu turu geçer,Fb eLenir demiştim,nitekim(penaLtı pozisyonu) oLuyordu.. İki takımımız da kötü oynadı.. BazıLarı eLLerinden geLeni yaptı demişLer ama özeLLikLe G.Saray takımı yapmadı.. F.Bahçeyi tebrik ederim,güçLerini tutarsızca da oLsa kuLLandıLar ama G.Saray ortasahası basmadı,koşmadı hiçbirşey yapmadı..

ELano sakatLanmadıysa bu maçın suçLusu ne hakem ne Caner'dir;Rijkaard'dır.. ELano çıktıktan sonra takım iyice çöktü çünkü..
Geçmiş oLsun kendi adıma sürpriz yaşamadım.. Lige konsantre oLmaLıyız..

Harcanan Paralara Verilen Emeklere Yazık,
Galatasaray Olarak İşi Zaten Deplasman'da Bitirmişsin,
11 Kişi Çanakkale Geçilmez Yapsalar Yine Turu Atlarsın,
Bu Tür Maçlarda Oynadığın Futbol Önemli Değil Kazanman Bir Üst Tura Çıkman Önemlidir
Bir Üst Tura Çıkacak Skoru Zaten İspanyada Almışsın,
Santraforsuz Kalmamız Adnan Ploat'ın Eseridir Hakan Şükür'ü Bilerek Kendisi Gönderdi Yoksa Hakan Şükür 2,3 Sene Daha Galatasarayda Futbol Oynayacaktı,
Hakan Şükürün Adı Bile Yeterdi 2 Tane Adamı Peşine Takar İşine Bakardı.
Adnan Polat Eseriyle Gurur Duysun Özhan Canaydın'ı Eleştirenler Şapkasını Önüne Koysun Düşünsün.
Harcanan Paralar Ve Bu Kadar Emeğe Karşı Takım Nerelerden Nerelere Geldi.

26210_1363167160506_1271423202_31028187_5368086_n.jpg

Biz Foot-BaLL diye biLiyorduk İtaLyan Hakem!!

sağlık olsun artık öyle yada böyle elendik önümüzdeki maçlara bakacağız bu yıl şampiyon olmamızda epeyce bi öenmli yer tutacak rijkaard'lı Galatasaray'ımızdan önümüzdeki 2 yıl içinde epeyce bi umudum var benim hala... artık diyeceğimiz tek söz:
' yeri gelmiş acıyada gülmüşsek sana olan sevdamdandır bilesin! '

Geri