Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
GS 1-2 A.Madrid [UEFA Avrupa Ligi 2. Tur 2. Maç - Tek BaşLık]
Amatör Kaleci Franco büyük takım kalecisi Takımını bir maç olsun Kurtarmazmı kimse Franco Bir maç kazandırdı.Diyemez!
Caner Üzerindeki bu amatör psikolojisini atmadıkça bir halt olmayacak kaleciden dönen her topa Neill koşuyor öbürleri izliyor.Orta sahada Mustafa sarp,mehmet topal,facia Ayhan Eski Woswos Servet Hızlı Top oynayan Reyes'e karşı ne yapabilirdi.Rijkaard'ın Elano'yu Neden Çıkardığını bilen yok oyuncu değişikliklerini 90 + Yapan Hoca sanki biz turu Geçmişizde Zaman Geçsin diye oyuncu değiştiriyor.
Sen Bu turu Atlayamadıktan Sonra Bülent Hocanın ne suçu Var Türk Hoca olduğu içinmi Gönderildi.
kenarda Barış gibi dinamik futbolcun var pres canavarı Yaşı geçmiş Ayhan giriyor.
Kupa gitti Avrupa gitti sıra Ligi Vermeye geldi.Nerde Büyük hoca Rijkaard...
Hakem penaltı ve kırmızı kart kullanacağı yerde korneri gösteriyorsa tabiki art niyet aranır.
Ah Colina nerdesin!
Bu hafta Kasımpaşa maçını mutlak kazanmak zorundayız.Elde Sadece Lig Kaldı.
Elanoyu aldı oyundan takımın dengesi bozuldu. ya birde nedir bu defans hevesi atağa çıkamıyoruz arda oynayamıyor forvet yok goller geliyorum diyor bir önlem alan yok kahr oldum dün gece ligde gider bu zihniyetle
İtalyan hakemlerin yanlı kararlarına veryansın eden Hollandalı hoca, “Çizgi hakemi koyuyorsunuz ama 2 metreden net penaltıyı ya görmedi ya da görmek istemedi” dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Atletico Madrid maçının İtalyan hakemlerine ateş püskürdü. Hakemlerin kritik pozisyonlarda taktir haklarını hep İspanyol ekibinden yana kullandığının altını çizen Hollandalı teknik adam “Caner’in ceza sahasına girdiği andaki penaltı pozisyonu maçın kırılma anıydı. Ancak hakem kararlarına baktığınızda hep bizim aleyhimize oldu. Hakem Gianluca Rocchi kafasındaki en ufak bir şüphede taktir hakkını aleyhimize kullandı. Üstelik bu tip pozisyonları görsün diye çizgi hakemi koyuyorsunuz ama hakem iki metreden ya pozisyonu görmedi ya da görmek istemedi. Galatasaray Türk takımı olduğu için mi bu kararlar çıkıyor yorum yapamıyorum ama bu kararlar maalesef hep bizim aleyhimize oluyor” şeklinde konuştu.
‘Bahane üretmiyoruz’
Bahanelerin arkasına sığınmak istemediğini de belirten Rijkaard, “İlk yarıya baktığımızda iyi organize olan bir Galatasaray vardı. Bunu 90 dakikaya taşımamız lazım. Bireysel olarak oyuncular hakkında yorum yapmak istemiyorum. Keita ve Caner iyi oynadı. Jo transferi var ama bu maçlarda maalesef yararlanamadık” dedi.
Atletico Madrid maçı müthiş bir şov eşliğinde başladı. Ali Sami Yen Stadı şölene hazırdı... Ancak son dakikada gelen gol, umutları bir başka bahara bıraktı...
Zafer gecesi için Mecidiyeköy’de her şey hazırdı. Galatasaraylı taraftarlar Ali Sami Yen Stadı’nı süslemiş, coşkulu bir atmosfer yaratılmıştı. Müthiş bir koreografi oluşturan futbolseverler, aslan resminin iki yanına Sarı-Kırmızı kartonlar yerleştirip, İspanyolca “Hic Abundant Leones” yani “Burada Aslan çok” yazılı pankart açtılar. Atletico Madrid taraftarlarının ilk maçta Galatasaray ve Türkiye aleyhine yaptıkları propogandaya da cevap veren tribünler, astıkları Katalunya bayrağının yanı sıra “Atletico is not ‘The Real’ Madrid” (Atletico, gerçek Madrid değil) ve “Patetico de Madrid” (Zavallı Madrid) pankartlarıyla mesaj verdiler. UEFA yetkilileri ise maç başlarken, organizasyonun logosunu kapattığı gerekçesiyle pankartların kaldırılmasını talep etti.
Hüsranla ayrıldılar...
Ancak stadı tıklım tıklım dolduran Galatasaraylı taraftarlar, Forlan’ın son dakika golüyle yıkılıp, şölene hazırlandıkları gecede Ali Sami Yen Stadı’ndan hüsranla ayrılmak zorunda kaldılar.
Arda’nın sevgilisi Sinem Kobal, maçı Haluk Ulusoy’un locasından seyretti.
ya bıraksın sen son on dakika geri yaslan adamlar gelir golü atarlar baskı yok bırsey yok kendi evinde defansına çekilmişsin sanki uzatmalarda gol atıcan atmamıssın zamanında
Elanoyu aldı oyundan takımın dengesi bozuldu. ya birde nedir bu defans hevesi atağa çıkamıyoruz arda oynayamıyor forvet yok goller geliyorum diyor bir önlem alan yok kahr oldum dün gece ligde gider bu zihniyetle
Eller günahkar Ya neyse,herşey de bir hayır vardır derler.İyi yanından bakarsak maç trafiği hafifledi en azından artık sadece ligi düşünürüz.Gerçi ben hiçbirini düşünmem nede olsa bugün askere gidiyorum