GS 6-0 Netanya [Tek BaşLık - Avr.Ligi 3.ÖnELeme 2.Maçı]

SoηєR!uм;4530769' Alıntı:

Siz 1LerLe takıLın ne demek be dai yapma.

Bak ne güzeL 2 takımda tur atLamıs . .

Barii Avrupada birLik oLaLım ?​

Dur Kardeşim MuhaLefet oLma sen aLınma ;)

gs en iyisini yapıyo bulunca kolay rakibi atmış ..

Fb ise berabere :D ..

En azından avrupada puanları yükselir..

Avrupada BirLik !!!

2csckzo.jpg

Avrupa Avrupa Duy Sesimizi !!!!​

bi de bakıyon kupa finaline bizim takımlar denk geliyor :) olur mu olur :) iki takımda çok iyi

bi de bakıyon kupa finaline bizim takımlar denk geliyor :) olur mu olur :) iki takımda çok iyi

İnş dai en büyük isteğim =)

Yarı FinaL

FB-Sivas

TS-GS

FİNAL

FB-GS

Muhesem oLur =)

galatasarayımıza da fenerbahçeyede tebrikler inşallah finali Gs fb oynarda GS alır :)

Bundan sonra play-off maçları var sanırım.

Bundan 3 Sene Öncesiydi Arda Turan'da Bir Avrupa Kupası MaçıyLa Ön PLana Çıkmış, Manisa'dan Yeni GeLdiği HaLde Bir Anda Yepyeni Bir YıLdız Doğuyor YorumLarı YapıLmıştı, Bu Maçta Skoru Sonucu Hiç ÖnemLi DeğiL Yepyeni Bir Arda GeLdi Takıma Bu ÖnemLi, İşte Netanya Maçı İşte Aydın YıLmaz, Bu Çocukta Çok İş Var, ÖzeLLikLe GençLerin Önünü Açmaya ÇaLışan Teknik Direktör RijkaardLa Bu Çocuk Daha Çok CanLar Yakacaktır, Yeni Arda HoşgeLdin, HoşgeLdin Aydın YıLMaz....

5-2 Lik BoLesLav maçını diosn kanka..
evet asLında Aydın'ı ben beğenmiyorum biLiosun ama bu maç şaşırttı beni..
inşaLLah şaşırtmaya devam eder ve takımın önde geLen yıLdızLarından oLur.. =)

Bende sevmezdim, çok isteksizdi sadece hızı vardı onuda ayarlıyamıyordu takla atınca dururdu ancak.
İsteyince oluyormuş demekki

aydın ve özellikle nonda gercekten kendini bayagı astı.. gecen sezon boyunca görmedigmz şekilde oynadılar.. teknik direktörümüzün çok payı olsa gerek.. neyse sradaki gelsn diyelim <:)

Bu Arada Bugünkü Maçta Baros Ve ELano YoktuLar...

Yha OLsaydıLar??? =)

Maçtan Görünen O Ki KeweLL, Ayhan, Mustafa Sarp Gibi OyuncuLarın Yedek OLacakLarı BeLLi Gibi...

Tek Forvet OLacaksa Bu KesinLikLe Baros OLacaktır...

Ben G.Antep Maçında Da ELano'yu 11de OynatmayabiLeceğini Düşünüyorum Ve SoLda Aydın, Sağda Keita, Ortada Arda, Geride Barış, Linderoth, Defansta Hakan BaLta, Servet, Emre Aşık, Uğur Uçar OLabiLir Gibi GeLiyor...

Geri