Guvensiz Kablosuz Aga Girmek İsteyenler

daghan5151

New member
Reaction score
0
mac filtreleme yapan aglardan bahsetmek istiyorum.Bircok yerde makalelerini okudum.Eminim sizde Okumussunuzdur.Hep aynı seyler netstumbler ve kismet programı....ve daha nicelerii....Netstumbleri eminim hepiniz sorunsuz calıstırmısınızdır.Kurulum kolay windowsa uygun.ee kismet programı nolcak diosunuz biliyorum...
bende cok sordum kendime.windowsta calısmıyo kismet programı.bi aga girmek icin lunixmi yuklucez pekii tabiki hayır.
ihtiyacınız olan şeyler sadece netstumbler programı.
oncelikle netstumbleri windows altında calıstırın.program acılır acılmaz yakınınızdaki apleri yani access pointleri bulcaktır.bulmazsa wireless cihazınızı kullanan programlardan kurtulun.
neyse program apyi bulur mac adresiyle beraber sorunsuz.
yapmanız gereken mac adresinizi apnin mac adresiyle degistirmek.regedit komutundan degisirmeyi bilmiyorsanız Macmakeup programıyla halledebilirsiniz bu işi.
neyse degiştirdiniz varsayıyorum.
mac adresimizi apninkiyle degistirince tabikide baglanamıyoruz hemen internete.....
bunun mantıgı agdaki dier bilgisayarları yanıltmak.
Emin olun agdaki bilgisayarlardan EN AZ biri sizle veri alısverişine gircektir.cok azda olsa veriniz olcak yani.
bu veriyi şoyle kullancaz
başlat çalıştıra girip cmd yazalım cıkan komut yerine arp -g yazın
tuzaga dusen kullanıcıların .ip adresini ve mac adreslerini gorceksiniz.
ilk yazdıgınızda olmayabilir 2-3 defa deneyin kesin olur.
ve mac adresinizi bu yeni mac adresinizle degistirin.ip adresinizide kendiniz atayın.ama dikkat edin cakısma olmasın kullanılmayan bi ip adresi olsun.
bunu yaptıktan sora dier bilgisayarlar hakkında bilgi edinmek hangi ip aralıklarına dizildiklerini gormek istiyorsanız herhangi bir networkscanner yani tarayıcı programı kullanabilirsiniz.sorununuz boylece hallolur.

sadece mac filtreleme yapan aglarda %100 cozumdur bu.yapamayan olursa problemini yazsın burdan çozelim.

Merhaba Wep Lerı Nasıl Cozcez Bende Bı Aydır Ugrasıyom Artık Ped Etme Durumundayım Suan Da Baskasından Gııryom Ama Sıfre Koymamıs Yakında Anlar Sıfreler Zaten Bende Anten Yaptım Uzak Bı Yerden Alıyom Sanırımm Ama Apartmanımda 10 Dan Fazla Modem Var Nasıl Yaparıs Bunu Wındows Da

Bir başkasının güvenli yada güvensiz ağını kullanmak bilişim suçudur ve şu anda uygulanan ciddi yaptırımları vardır bilginize.

ewt suçtur ama yakalanırsan kırmak ise çok kolay backtrack diye bi işletim sistemi ile kırılıyor

insanları bu şekilde suça teşvik ediyorsun çünkü bu işin sonucunda kötü amaçlı bi insan kaçak olarak girdiği ağda istediğini yapacak ya sonra ? ya da adam evinde cocukları için mecburen net almış diyelim ve kısıtlı sen gireceksin adamın faturayı kabartacaksın suçu bi yere bırakın bu vicdansızlık arkadaşlar biraz düşünmek gerekir.Biliyorum belki bana kızacaksın:::

ya selamlar böyle çok soyut olmuş biraz somutlaştırmak için resimli anlatım olsaydı , herkes gidipte diğer o uzun yazıyı okumak zorunda kalmazdı

daghan5151 sen uğraşmışsındır airdump programını ve aircrack programını windows altında nasıl kullanıcaz

arkadaşım başkasının ağına girerek hem suç işlediğinizi hem de bunun kul hakkı olduğunu unutmayın.
Eğer ben aynı durumla karşılaşsam hemen mahkemeye veririm

kablosuz ağı acarım herkese, swicthimede bağlarim bi sniffer, bağlanan herkesin bilgilerini ben alırım.
bence siz siz olun kimsenin ağına bağlamayın. ava giderken avlanma hesabı :)

ammada ahlak bekcısı olmussunuz ya
hem hack sıtesınde gezıyor hemde bılısım sucu gıbı agdalı cumleler kullanıyor
komık olma arkadasım
emınım en az bes tane korsan program kullanıyorsundur sen.bu suc degıl mı sence?
bırak mıllet kendı kendını savunsun.onlemını alsın.yada almasın.
gereklı programları kullanak savunsun agını.
konusmayayım dıyorum actırırıyorsunuz ya......

insanları bu şekilde suça teşvik ediyorsun çünkü bu işin sonucunda kötü amaçlı bi insan kaçak olarak girdiği ağda istediğini yapacak ya sonra ? ya da adam evinde cocukları için mecburen net almış diyelim ve kısıtlı sen gireceksin adamın faturayı kabartacaksın suçu bi yere bırakın bu vicdansızlık arkadaşlar biraz düşünmek gerekir.Biliyorum belki bana kızacaksın:::

sana tek bir kelime sieee :)

arkadaş polis sanırım :)
veya örnek vatandaş heheeheheeheeeheheheheheh

Geri