hızlı silah almak

FaLCoN_TiGeR

∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση
Reaction score
0
daha önce forum da verildimi bilmiyorum aradım bulamadım belkide bir çoğunuz biliyor.

oyundayken silah alma sırasın da "f1" tuşuna basarsanız. hızlı bir şekilde ct iseniz colt, t isniz keleş alır ve armor yani o2 ve ve o1 paranız neye yetiyorsa alır.
ct deyken bomba çözücüde alır.
oyuna başlarken hızınıza hız katın silah almakla uğraşmayın.

Not: Bu yöntem bomba almaz (o3,o4,o5) gibi.

awp, 1-4, o2, o4 hızlı almak için bu ayarları yapın denedim çalışıyor.

bind "F3" "awp; awp; primammo; deagle; deagle; secammo; hegren; vesthelm"

CS'i kurdugun klasöre gir, içinde Cstrike klasörü var, onun içindede config.cfg dosyan var, onu notepad veya wordpad ile aç, ortalarda bi satıra bu verdiğim kodu yapıştır, kaydet ve dosyayı kapat.F3 tuşuna ayarladım. Yani bundan sonra F3'e basınca, terorde olsan counter da olsan, Awp , Deagle , Helyum bombasi ve zirh alcak.Tabi aldiğin silahlarin mermileride yanında gelcek.

sonuncu ayar FxmaN arkadaşımızdan alıntıdır.

Ben biliyodum ama bilmeyenler için iyi bir başlık açmışsın

bunları kendin ayarlayabiliyodun zaten herhalde....Onları da yazsaydın biliyosan güzel olurdu..

Paylaşım için saol..;)

DayWalkerr' Alıntı:
bunları kendin ayarlayabiliyodun zaten herhalde....Onları da yazsaydın biliyosan güzel olurdu..

Paylaşım için saol..;)

bende bu kadar biliyorum ama bilen warsa ekleyebilir.
umarım işinize yarar.

DayWalkerr' Alıntı:

Paylaşım için saol..;)
İstediklerinizi yazın silah bomba felan hemen size bir ayar çekelim... :goz:

bim_28' Alıntı:
İstediklerinizi yazın silah bomba felan hemen size bir ayar çekelim... :goz:

bim istediklerim
1. awp
2. 1-4 (digıl)
3. armor (o2)
4. bomba
ayarlayabilirmisin

Bim burda deil galiba, ben yardım ediyim.
Hangi bombalari almak istediğini yazmamışsın, sadece patlayıcı mı, yoksa flash ve smoke bombalarıda var mı bilmiyorum.
Ben bişey hazırladım genede, işine yararsa

CS'i kurdugun klasöre gir, içinde Cstrike klasörü var, onun içindede config.cfg dosyan var, onu notepad veya wordpad ile aç, ortalarda bi satıra bu verdiğim kodu yapıştır, kaydet ve dosyayı kapat.F3 tuşuna ayarladım. Yani bundan sonra F3'e basınca, terorde olsan counter da olsan, Awp , Deagle , Helyum bombasi ve zirh alcak.Tabi aldiğin silahlarin mermileride yanında gelcek.

FxmaN' Alıntı:
Hangi bombalari almak istediğini yazmamışsın, sadece patlayıcı mı, yoksa flash ve smoke bombalarıda var mı bilmiyorum.

dediklerini akşam eve gidince yapacam yardımın için teşekkürler.

FxmaN' Alıntı:

Bence bir yanlışlık var şahin06 sen yinede dene bakalım oluyor mu?
Birde bunu portatif olsa daha iyi olur Config dosyasını bozmaya gerek
yok tabi orijinali var ama ek ayar dosyası yapılınca mesela cstrike diziine
ayar.cfg yapıp oyuna girince konsola exec ayar.cfg yapsa daha iyi olur
biraz işimizi uzatıyor ama daha kullanışlıdır bu şekilde...

bim_28' Alıntı:
Bence bir yanlışlık var şahin06 sen yinede dene bakalım oluyor mu?
Birde bunu portatif olsa daha iyi olur Config dosyasını bozmaya gerek
yok tabi orijinali var ama ek ayar dosyası yapılınca mesela cstrike diziine
ayar.cfg yapıp oyuna girince konsola exec ayar.cfg yapsa daha iyi olur
biraz işimizi uzatıyor ama daha kullanışlıdır bu şekilde...
bim denedim oldu tam istediğim gibi.

ben kendime ayarladım sniper digıl bomba zırh falan çok masraflı oluyor

Yanlışlık nerde? Çalışıyo olması lazım, denemiştim diye hatırlıyorum.

FxmaN' Alıntı:
Yanlışlık nerde? Çalışıyo olması lazım, denemiştim diye hatırlıyorum.[/QUOT
sende hata yok kardeş saolasın ben pahalı silahlar olduğu için masraflı oluyo dedim makarasına

FxmaN' Alıntı:
Yanlışlık nerde? Çalışıyo olması lazım, denemiştim diye hatırlıyorum.[/QUOT

sende hata yok kardeş saolasın ben pahalı silahlar olduğu için masraflı oluyo dedim makarasına

yw beyler bana duzgun bır cfg dosayas atarmısnız yenı basladım cs ye duna am ılk kez hackhell1 deydım 1. oldum :) (revo korktu kactı :) ) sakası bır yana yukelrmısın buraya bende alayı :) bosa konu amayayım dıye buraya yazdım

REman' Alıntı:
yw beyler bana duzgun bır cfg dosayas atarmısnız yenı basladım cs ye duna am ılk kez hackhell1 deydım 1. oldum :) (revo korktu kactı :) ) sakası bır yana yukelrmısın buraya bende alayı :) bosa konu amayayım dıye buraya yazdım

kardeş sana kendi config.cfg dosyamı upload ettim.
"F1" bastığın zaman colt keleş, o2 fAlan alır.
"F3" bastığın zaman da awp, digıl (1-4), armaor(o2), bomba (o4) alır.
http://dosyam.net/?id=7pqx8i

yeni başladıysan http://www.hackhell.com/showthread.php?t=265876[/FONT]

lm abiler ben cs de proxy...bana bi code lazim

f1 bire basinca maverick/krieg..bide.. bütün bombalari ve kavlar helmet alsin yeter
simdiden saolin

verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkürler ama bu cfgler sxe warken çalışıor mu acaba??? onlar çalışmıosa bile sxe warken bu anlattığınız hızlı silah almayı kullanabilio muyuz???

Geri