"Hacca gidip Araplara para kaptırmayın"

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
CHP'li Sav'dan Dine saygısız ifadeler: Hacca gidip Araplara para kaptırmayın

sav.jpg

CHP Genel Sekreteri Önder Sav

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, dün katıldığı bir programda, hac ibadeti ve Peygamberimiz hakkında saygısız ifadeler kullandı.

Ankara Elmadağ ilçesinin CHP'li belediye başkanını ziyaret eden Sav, bu sırada partili bir vatandaşla ilginç bir diyaloğa girişti. 80 yaşındaki Mustafa Ünal'ın, hacca gitmek istediğini söylemesi üzerine Sav, "Boş ver, Araplara para kaptırma." dedi. Ancak Ünal, yaşının 80'e geldiğini, bir ayağının çukurda olduğunu ifade ederek niyetindeki ciddiyete dikkat çekti. Sav ise "Bakarsın Muhammed seni bırakmaz, sen yine şey yapma." sözleriyle karşılık verdi. Ne diyeceğini şaşıran Ünal, çareyi Önder Sav'ın yanından uzaklaşmakta buldu.

Kaynak

hadi be adam senin dinine hakaret ediyo açıkçası ALLAH affetsin artık ne diyim

Olayı abartmış ona lafım yok ama arablar dini bir görev için gelen misafirleri sadece sermaye olarak görüyorlar ben izledimde şok olmuştum bi araştırma programında haç ibadeti sırasında kesilen kurbanlar dünyada açlık yada sefalet yokmuş gibi dozerler yardımıyla cöle gömüldü hemde daglar halinde yıgın edilip afrikada milyonlarca insan açlıktan ölüyor o konuda araplara para kandırmama fikri mantıklı geliyor ama diyer görüşlerine katılmıyorum sınuçta her insanın dini inancı kendine kimsenin alay etme hakkı yok

CHP'li Sav'ı bende haklı buluyorum kesinlikle. Araplar bu işe ibadet değil kültür turizmi gözüyle bakıyorlar.

Tipinde hayır yok... Namazda kılmayın seccadeleri çinliler yapıyor... Para kazanmasınlar..
Sizin gönlünüzde ışık yok .... araplar para kazansa ne olur, kazanmasa ne olur...... Siz hac için eyfel kulesine gidin, ne fark eder.....
Ha kabe ha eyfel kulesi....(günaha sokuyorsunuz insanları) bi halt bilmiyorsanız susmayı bilin bari.....

Cehalet dediğin ucunda ne olduğunu bilmediğin bir hayat mı? Yoksa 2 üniversite bitirmiş aydın görüşlülük mü?? Pis arapların işi gücü para.Ben kendimden biliyorum dayım dubai'de çalışıyor.Hepsi paragöz.Kabenin oralarda ise sadece gelen yabancı turistlerden para kapmaya çalışan bir takım dolandırıcı arap kitlesi var.Ayrıca böyle önemsiz şeyleri büyütüp burda provakasyon yapcağınıza,akpnin Atatürk hakkında anlattığı fıkrayı dinleyin.10 kasımda ATA için o kadar ayakta beklemeye gerek yok diyen başbakanı görün.Ben şu 2-3 pis araptan çok bizi kurtaran ATAMIZA ve SİLAH ARKADAŞLARINA saygı duyarım!!

allah insana akıl vermiş fikir vermiş kardeşim herkezin dinine saygı duymak lazım
gerginliğe hiç gerek yok

birde insanın tipiylede dalga geçilmez oda allahın yarattığı bir kul

Açıkca hakaret etmiş. Haklı olduğu nokta nere. Bu memlekette ite köpeğe saygı varda müslümana yokmu.

hacca gitmeyin gibi birşey söylememiş heralde araplara para kaptırmayın demiş .bencede haklı gerçektende araplar hain ve paragöz insanlar..

işte başımızda kimler var görün bu adamlar laikliğin arkasına sığınıyorlar ya en çok kızdığım nokta burası.

Kabenin Çevresi bo$una 5-6-7 yıLdızLı oteLLerLe doLmadı.. Herkes anLamak istedigi i$ine geLdiği gibi anLar..İnancı için ibadetini yapar parasına puLuna ßakmaz kimse.. Herkes hesabını ahirette verir..

hacca gitmeyin gibi birşey söylememiş heralde araplara para kaptırmayın demiş .bencede haklı gerçektende araplar hain ve paragöz insanlar..

Evet arkadaşım herkez sen gibi okudunu anladıktan sonra yorum yapsa ne güzel olur kimse demiyor hacca gitmeyin die ama arablara para kaptırmayın diyoz adamlar ora gelenleri sadece para kaynagı olarak görüyor

CHP'li Sav'ı bende haklı buluyorum kesinlikle. Araplar bu işe ibadet değil kültür turizmi gözüyle bakıyorlar.

yazık sızın gıbı ınsanlara adam Cihan Peygamberi Efendimize terbiyesizce adıyla hitap edecek sizde bu adama katılın. insanlar oraya ibadete gidiyor arabın kazandıgı parayı dusunmeye degil. Allah size yardım etsin. dicek bisey bulamıyorum ya. birde katılıyorum dıyor ya mıllet ona yanıyorum .

Geri