Bu aralar bu din iman meseleleri cok gundem hayirlisi bakalim sanki muslumanlar Turkiyede azinlikmis gibi
Türkiyenin her zamanki problemlerinden biri Kaderşim bu sorun!! Belki de son günlerde biraz daha fazla alevlenmiş olabilir.
Bizim yapmamaız geren bunlara aldanmamak!!
Ama işte insan böyle şerefsizlerin sözlerini duyduğu zaman iki kelam etmeden geçemiyo!!!!
:saskin ne enteresan bi gençlik yetişiyor ya ben sana bir şey diyemem allah seni yetiştiren aileyi af etsin
Doğrıu söylemisşsin ne diim bilmiyorum!!!!! Şimdi biişey desem bu olay çok uzar!! Zaten bu konunun da çok uzayacağı görünüyoo!!
Tamam Araplar belki dini istismar ediyoo olabilrler ama ne demek yani adamlar üşkağırçı diye Sini bi görevi yapmıycak mıyız!!! Bu ne saşma bi düşünc yaa böyle!!!! Adamlar üçkağıtçıysa, sen de aldanma!!!!!
Git görevini yap!!!
Zaten herşeyden önce bu kişiliksiz kişinin bu sözü ne amaçla söylediği belli!!!! Türk halkının düşündüğü için söylemediği de çok açık zaten bu sözü!!!! Dinle, diyanetle alakaları olmayan adamlardan da böyle sözler beklenir!!!!!
Birisi demiş yorumlarda; 2 üniversite biitirmi birisi diye bu herif için. 2 üniversite bititrmiş birisine hiç ama hiç yakışmayan bi davranış bu!!!!!
1. Nerdeyse tüm halkının Müslüman olduğu bi ülkede halktan birisi geliyo ona Hacca gitme ne gerek var diyoo milletin dini tercihini baltalıyoo!! O kadar biliyoosan, halkını düşünüyoosan böyle aptalca bi söz edeceğine git Suudi Arabistan!a bu bu probleme bi çözüm ara madem!!!!!
2. Ne kadar aptallıktır yaa!! Ben oraya gittiğimde kazıklanıcam diye Müslümanlığın şartı olan bi görevi yerine getirmiycek miyim!!! Hiç kusura bakmasın ama 3-5 kuruş dünyalığımı kurtarıcam derken ahiretimden, sonsuz hayatımdan olamam ben!!!!!
Ya harbiden bunlaın kafası hiç çalışmıyoo yaa!!! Ulan hadi 100 sene yaşadın bu dünyada. Hatta krallar gbi yaşadın peki öldükten sonra napıcaksın?????