HackHeLL Bahar Şenliği Projesi

istanbuL'da ise katılma imkanım okul durumuna göre %85 fln :)

sağlam proje

eee her yönüyle diğer forumlardan farklı.
düşünce bile yeter bence.....

Merak edenler için programı ekledim arkadaşlar...

Güzel program eklemişsin ama kalacak yer ve vasıta + konser demişsin konseri kim verecek =)

çok güzel bi proje hayata geçirmek lazım :D :clap :clap

Valla harbi festival gibi bi program olmuş da biraz masraflı olur gibi geliyo bana. konaklama yemek filan, bu yüzden katılım az olur gibime geliyo. Ama düşünce olarak çok güzel.

Dai , Şaka Bi Yana Da Katılanlar Nerde Yatacak-Kalkacak ? :durdurun

projeyle ilgili gelişmeler ne durumda şuan biraz daha netleşti mi yoksa hala aynı yerde myiz :)

şevk kırmak gibi oLmasın ama daha önceLeri çok sade buLuşmaLara dahi katıLımın çok çok az oLduğu düşünüLürse böyLesi bir organizasyonda katıLımcı adına hüsran yaşamaktan öteye gitmeyecek gibi gözüküyor..defaLarca yaşandı ve tecrübeyLe sabit ki buradan herkes oLur geLiriz,süper oLur feLaket şeyLer yaparız diye tabir-i caizse ahkam keser ancak iş reaLiteye geLince bir eLin parmakLarını geçecek adam buLamazsın ortaLıkta :)

güzeL ama bence imkansıza yakın umutLar taşıyorsun bu konuda..

şevk kırmak gibi oLmasın ama daha önceLeri çok sade buLuşmaLara dahi katıLımın çok çok az oLduğu düşünüLürse böyLesi bir organizasyonda katıLımcı adına hüsran yaşamaktan öteye gitmeyecek gibi gözüküyor..defaLarca yaşandı ve tecrübeyLe sabit ki buradan herkes oLur geLiriz,süper oLur feLaket şeyLer yaparız diye tabir-i caizse ahkam keser ancak iş reaLiteye geLince bir eLin parmakLarını geçecek adam buLamazsın ortaLıkta :)

Hee dooru valla "Büyük İstanbul Buluşmasında" 5 kişiydik :durdurun

Dai , Şaka Bi Yana Da Katılanlar Nerde Yatacak-Kalkacak ? :durdurun

Gelecek kişi bazında gerekirse pansiyon kapatıcaz arkadaşlar, biraz masraflı olacak ama tabii destek görürsek...

projeyle ilgili gelişmeler ne durumda şuan biraz daha netleşti mi yoksa hala aynı yerde myiz :)

Destek konusunda kimse bişiler demedi bence de galiba hayal olarak kalacak gibi geliyor banada...

İmkansız olmaması için destek bekliyorum ya zaten ben altından kalkamam.

Hee dooru valla "Büyük İstanbul Buluşmasında" 5 kişiydik :durdurun

Davetiyeyle gelecek katılımcılar tabii belirli bir ücret alıcaz ki buda para yanmasın die mecburiyet gibi birşey olacak...

28 - 29 - 30 mayıs yapsaydın doğum günüme denk gelecekti be :D

Başka bir isteğin...

Tarihe bağlı kalmayalım aslında değişebilir...

güzel proje ankarada olursa kesin gelirim umarım gerçekleşir :)

Geri