Hackhell Belediye Başkan'lığı Seçimleri

OyLar KnowN'a !!!
aßi ßeni mutLaka evLendir :)

EvLendirecem SİTEDe artik SIKIŞTIM Pc ßaşindan KaLKIM Wc'ye gideyim Derdide oLmayacak uLe uLe ÇayLarda ßeLeŞ Şirketten Daha Ne Yapayim :hhmanD :durdurun KnowN'u

Benim oyumda KnowN'na arkadaşlar

-----------------------------------

yaw kuru gürültü yapmayın benı evlendırın tum ailenin oyları ona :D

Kızışmış ortam, encümen adayları ve mahalle muhtarları kimler olacak...

Adaylar açıkşlansın...

Herkes encümenlerini açıklası lütfen:D

Aldım seni programlar mahallesine aza olarak..

hocam çok teşekkür ederim.

okuldan öğrendiğim ve kendi çalıştığım programları sayacak olursam

eta6-7-for windows
lks logo
micro
zirve

bide office programlarını iyi kullanırım. eğer yeterli olmazsa eğitime girer istenileni de öğrenirim. seni pişman etmiycem:goz:

ya süper geyik olmuş :durdurun

ONE MINUTE ONE MINUTE :)

OyLarınızı bana veriin hackhell in hızını ışık hızına çıkarayım ...ne de olsa fizikçiyim...:clap
OyLarınızı bana veriin konu sınırlamalarını kaldırayım...
OyLarınızı bana veriin iLk adayLık konunuzda sizi mod yapayım...

İşimiz hizmet Gücümüz Hackhell :durdurun

YaLan YanLIŞ VaadLere Kanmayınız :hhmanD :durdurun

hocam çok teşekkür ederim.

okuldan öğrendiğim ve kendi çalıştığım programları sayacak olursam

eta6-7-for windows
lks logo
micro
zirve

bide office programlarını iyi kullanırım. eğer yeterli olmazsa eğitime girer istenileni de öğrenirim. seni pişman etmiycem:goz:

Özel istek ...
İnfa Hack Tools
Madness Urgent Pack
Özellikle çalışılacak ve sınavı tam puanla verilecek..

limon gibi sıkılmaktan yorulmdınız mı? O muktedir iktidar için tek alternetif , Onun ıcın Bu ugurda ölmek var, dönmek yok ve yeniden büyük Hackhell ıcın Onun İşi Hizmet Gucu Mıllet ve Sen hackhellsın Buyuk dusun ! İş Aş tam destek Known baş =)

bea26x.jpg

uLash :hua :hhmanD :hhmanD

tutulmayacak vaatlerin devamını bekliyoruz.şimdilik oyum etayla ilgili yazılarından dolayı belki seçilirse bizede etayla ilgili sorularımızı cevaplar umuduyla manutd a

Reavenn isimli adayımızı yakından tanıyalım

11bsuax.jpg

Reavenn; Uzun süredir A.K.O.S partisinin (Abiniz Kurban Olsun Size) Genel Başkanlığını yürütmektedir.

Öyle siyasetle falan pek işi olmaz. Bildiği tek şey elinden hiç düşürmediği nargilesi ile gününü gün etmektir.

Başkanlığa seçilmesi halinde tüm Hackhell halkı nargile içmek zorunda kalacaktır. Seçimi kazanması halinde kendisi için büyük sorun olan nargile ve eğlence masraflarını Belediye gelirinden karşılamayı düşünmektedir.

Geri