ĦĄЯĄMÍ
" hayal taciri "
- Reaction score
- 0

1.BÖLÜM
saat henüz sabah karşı 4.30 gösteriyordu. Dark_Angel görmüş olduğu kabusun etkisiyle.
kanter içinde yatağından fırladı. ellerini başına götürdü ve bir müddet böyle kaldı.
son üç gecedir aynı kabusu görüyordu. bu duruma bir anlam veremiyordu. tamam kabus görmek normaldi.
ama aynı kabusu tekrar tekrar görmek biraz tuhaf diye düşünüyordu. yataktan doğruldu.
uykusu iyice kaçmıştı. içinde tuhaf bir ürperti vardı. biraz kafamı dağıtmalıyım diye düşündü.
bilgisayarın başına geçti. forumda biraz dolaştı. ve msn sini açtı. gelen e postalarına bakıyordu.
içlerinden bir tanesi hemen dikkatini çekti. tanımadığı bir adresten gönderilmişti. ve bir davetiye şeklindeydi.
mesajda. 3 gecelik maceraya hazırmısın? eğer tamam diyorsan. bu iletiyi cevapla. ben sana ulaşırım diye yazıyordu.
biraz gülümsedi ve arkadaşlarından birinin muzipliğidir diye düşündü. ve iletiye cevap verdi. kafasını biraz olsun dağıtmıştı.
paketinden bir sigara çekti ve alevledi. bu sigara şimdi sek gitmez dedi. ve kahve almak için mutfağa doğru yöneldi.
holden geçerken aynanın karşısında durdu. gözlerindeki yorgunluk dikkatini çekmişti. aynada bir süre kendisine baktı.
tam bu sırada ensesinde ılık bir nefes hisseder gibi oldu. ve aynada belli belirsiz bir solgun yüz ortaya çıktı.
Dark'ın kalbi daha hızlı çarpmaya başlamıştı. gözlerini kapattı. bir süre bu şekilde kaldı.
ve gözlerini yavaş yavaş açmaya başladı. aynada beliren yüz kaybolmuştu. beynim bana oyun oynuyor olmalı diye düşündü.
ama içine anlamsız bir sıkıntı düşmüştü. kahvesini alıp mutfaktan ayrıldı. tekrar bilsayarının başına geçti.
aman allahım diye sayıklamaya başladı. gözleri fal taşı gibi açılmıştı. kalbi yeriden çıkacak gibiydi.
bu olamaz diye bağırmaya başladı. monütörde korkunç bir görüntü vardı. görüntüyü ekrandan bir türlü kaybededmiyordu. hiç bir tuş çalışmıyordu.
ekranda, az önce aynada beliren solgun bir kadın yüzü vardı. ve üstüne kanla yazılmış. korkunç bir yazı.
"dark arkadaşalrının ve üyelerin ölmesine izin verme" diye yazıyordu. dark bilgisyarın fişini çekti. ama görüntü kaybolmamıştı ve öylece duruyordu. dark odayı hemen terk etti. koridorda geziniyor. ve olan bitene bir anlam veremiyordu. bu hal bir süre devam etti. ve tüm cesaretini toplayarak.içeri girdi. ekrana baktı görüntü kaybolmuştu. derin bir nefes aldı. paketinden bir sigara daha yaktı. ve kotuğa aturdu. bu olanların kesin bir mantıklı açıklaması vardır diye düşündü....
senarsit: hha o öle düşünsün bakalım
( pazartesi.. saat 9 .30 yer hackhell forum )
react0r: hocus naber yaa. usta dün gece o maili senmi gönderdin?
HoCuSPoCuS: iyidir reac merhaba.. yooo ne maili ben sana mail yollamadım
react0r: halla hallaaa iSpiKte yollamamış ben sizlerden biri şaka yapıyor zannettim
HoCuSPoCuS: yok valla ben yollamadım. içerik neydi ne yazıyor.
react0r: yav "3 gecelik maceraya hazırmısın? eğer tamam diyorsan. bu iletiyi cevapla. ben sana ulaşırım" diye yazıyor.
HoCuSPoCuS: reac belki inanmicaksın ama aynı iletiden birtanede ben aldım.
react0r: hadi yaaa.. biri bizimle kafa buluyor kesin..
Dark_Angel: günaydın beyler. kim kimle kafa buluyor hayırdır.
HoCuSPoCuS: yav bi ileti dolaşıyor ortada ondan bahsediyoruz. 3 gecelik macera yok hazırmısın falan filan
Dark_Angel: beyler aynı ileti banada geldi
react0r: yav tamam işte tanıdık biri bu kesin bizle kafa yapıyor.
infatuate: balım günaydın. sizlerede günaydın beyler reac hocus
Dark_Angel: günaydın canım. bak sana ne sorucam sanada bir ileti geldimi. 3 gecelik macera falan diye.
infatuate: evet balım yaa öle bişey geldi senmi yolladın yoksa?
Dark_Angel: yook canım ben yollamadım.. beyler bi bakalım başka kimlerde var. aynı iletiden.. kim bu kötü şakacı bulalım
theozy: ne şakası hayırdır.
senarist: öffff beee hergelene aynı şeyleri anlatacaksak işimiz var. ileti olayı işte sendede var gerilim yapma boşa
theozy: senarist bey sayende hiç heyecan kalmadı.. neyse tamam bendede var aynı iletiden. ben bu gün kimlere gitmiş bir araştırayım. sonra kimlerde varsa aynı iletiden onlara bir araya toplar hep beraber konuşruz.
Dark_Angel: tamam theozy dediğin gibi güzel olur. kimlere gelmişse toplarsınız hep beraber konuşuruz neyin nesiymiş..
theozy kısa bir araştırmadan sonra aynı iletiyi alan üyeleri buldu. ve herkes bir araya geldi. tuhaf bir durum söz konusuydu. iletiyi alan herkes cevaplamıştı. ve adreslerine uçak bileti, gidilecek adres ile birde buroşür gönderilmişti. buroşürde. bunların bir eğlence şirketi organizazyonu olduğu. bir üye arkadaşları tarafından yapıldığı. süpriz olacağı için kim tarafından yapıldığı açıklanmadığı falan yazıyordu.
Dark_Angel: arkadaşlar belliki bir arkadaşımız bize süpriz yapıyor ve bayada masrafa girmiş. bence herkes katılsın.
senarist: yok yav öle ortada masraf falan yok sadece yazmak biraz vaktimi alıyor
blackarmy: sus bee senin yüzünden hikayede heycan meycan kalmıyor. ne geveze senaristmiş yavv:Sopa
TeXaS: bencede arkadaşalr herkes katılsın. baya eğlenceli olacak gibi görünüyor
blackarmy: tabi tabi herkes katılsın çok iyi olur. hem forumumuzun çiftlerinede 14 şubat hediyesi olur
maximus: şirinem gidelimmi ne dersin
şirine: gidelim tabi. eğleceli olucak gibi geliyor
Dark_Angel: tamam o halde herkes hazırlığını yapsın. yarın hava alanında buluşuruz
infatuate: balım ben valizlerimizi hazırladım bileeee
( salı.. yer yeşilköy hava alanı.. saat 10.45 )
ALpMontana: selam millet.. oo herkes gelmiş yav. ben varya seviyorum böyle maceraları yaa
sonsuzluğa: yav benim içimde tuhaf bir sıkıntı var sanki hiçde iyi şeyler olmayacak gibi
apocalyps: yok yavv ne olabilirki.. ne güzel işte değişiklik olucak.
J@CK@L: valla bende sıkıntı mıkıntı yok. macera nerde ben orda
KıRmIzIkIz: iyide okadar yer varken neden transilvanya ya gidiyoz
infatuate: yav arkadaşlar bakın bu süprizi kim yaptıysa eğlence şirketi tutmuş. bir sürü uçak bileti falan. baya masraf bence herkes tadını çıkarsın
bim_28: bencede. çok güzel düşünülmüş bir olay. sorgulamıyalım tadını çıkaralım.
theozy: hadi hadi bizim uçağı anons ediyor yürüyün millet
üyeler uçaktaki yerlerini aldılar. herkeste müthiş bir keyif ve neşe vardı. ALpMontana hostesi esir almış ona boyna rakı getirtiyordu
ALpMontana: black hani bu sefer mangal getirmemişsin
blackarmy: yav ozaman uzaya çıkıyorduk orda yoktur diye götürdüm. şimdi gittiğimiz yerde vardır heralde.. baksana ette bol zaten
ALpMontana: :saskin nasıl? et bolderken anlamadım
blackarmy: eee şeyyyy yani boldur demek istedim
iSpiK: yav bırakın eti mangalıda ben çok merak ediyorum. kim bu olayı organize eden.
magneta: gittiğimiz zaman görürüz heralde kim olduğunu
lazaslan: yav bu transilvanya korkutucu geliyor bana. dracula falan orda pörtlemişti dimi.
apocalyps: koskoca kont dracula'dan nasıl bahsetmek bu böyle pörtlemiş falan:Sopa
KaRma: apo dur sakin ol yaa duyanda dracula akraban sanacak
SHARK: valla onu bunu bilmem. güzel iş. çok eğlenceli olacak.
senarist: sen öle san
blackarmy: susssss len manyağa bak yaaaa
senarist: tamam tamam sustum:utan
react0r: yav bu ne bitmez yolculukmuş. 5 saat oldu varamadık.
sonsuzluğa: reac senin haberin yokmu. jewel pilota çyla işkence yapmış. en sonunda razı etmiş hawai nin üstünden geçmeye
mazlum5: jewel naptın yaaaa
jewel: iyiyim sağol sen naptın
mazlum5: yav neden böle yaptın demek istedim
jewel: çok seviyorum hawai yi ne yapim:utan
ALpMontana: kappptannn kalk len ordan. elma sapı seni ben kullanacam makinayı heuhehuohue
TeXaS: eyvahh alp kafayı bulmuş yavvv
hostes: bulur tabi 2 kilo rakı içti beee... neyse arkadaşınızı oturtun herkes kemerlerini taksın inişe geçiyoruz
yolculuk sona ermişti. transilvanya'ya varmışlardı. üyeler hava alanında bir kafede yorgunluk kahvesi içtiler. kısa bir süre sonra. kısa boylu smokinli penguen görünümlü biri yanlarını geldi.
penguen görünümlü biri:-- türkiyeden gelen hackhell gurubu sizmisiniz
Dark_Angel: evet bizi buyrun
penguen görünümlü biri: transilvanya ya hoş geldiniz efendim ben organizazyon sorumlusuyum..buyrun sizleri 3 gece konaklıyacağınız mekana götüreyim. otobüs dışarda bekliyor.
Dark_Angel: hoş bulduk. hadi millet gidiyoruz.
react0r: otobüs bumu?
penguen görünümlü biri: evet efendim buyrun
react0r: yav siz bunu emekli edin bence bu ne yav tarihi eser olmuş..
penguen görünümlü biri: siz böyle göründüğüne bakmayın efendim.. rahat ve konforludur
maximus: hadi otobüse tamamda bu şöför amca yaşıyormu. çok yaşlı değilmi bu adam yaa
theozy: bence bu şöför otobüsüyle beraber ölmüş gömmeyi unutmuşlar.. hehehuhuehh
infatuate: arkadaşlar adam duyuyor heheheh dalga geçmeyin
hh ciler 15 dakikalık bir yolculuğun ardından. konaklıyacakları mekana vardılar. karşılarında olağan üstü bir okadarda ürkütücü şato duruyordu. herkes manzaraya hayran kalmıştı..
ALpMontana: vay, vay, vay hocam bu nee yaaaa
bim_28: şato dimi.. harika
ALpMontana: yok yok sendeki meyveli pastaya diyorum versene bir dilim yavvv
qapRis: mükemmel bir mekan yaaaa

üyeler şato'nun güzel manzarasını seyre daldılar. etkilenmemek elde değildi. yanlız Dark bu durumdan rahatsız olmuştu. geçen geceki olay aklına gelmişti. olaydan kimseye bahsetmemişiti ve etmeyecektide. kimsenin keyfinin kaçmasını istemiyordu. hem o olayla bu şato arasın ne gibi bir bağ olabilirki dedi kendi kendine.
infatuate: bişeymi dedin balım? neden böyle durgunlaştın
Dark_Angel: yooo bişey demedim. şato çok güzel ona bakıyorum.
TeXaS: hadi içeri girelim yav. böyle bakıp durcazmı
2.BÖLÜM
üyeler, muhteşem manzarayı biraz seyrettikten sonra içeri girdiler. içerde onları şatonun yaşlı hizmetlisi karşıladı. üyelere kalacakları odaları gösterdi. akşam yemeği saatini haber verip. yanlarından ayrıldı. hh ciler odalarına yerleştiler. biraz dinlentikten sonra. herkes yemek salonunda toplandı..
react0r: yav bana öle bi oda verdilerki.. ben o odada at koştururum beee
sonsuzluğa: benim odamda baya güzel
hizmetli: efendim yemek masası hazır. buyrun.
iSpiK: yav herşey güzelde. biz hala bu olayı kim organize etmiş öğrenemedik.
ALpMontana: oooo masaya bak bee hocaaaa şşiiişşştt ihtiyar rakı varmı rakı
mazlum5: alp çok içtin bugün yav.. ara ver biraz istersen
TeXaS: içsin içsin ağrısı sızısı olmaz
blackarmy: hhişşş texas duyucaklar şimdi. yavaş
sonsuzluğa: black, tex, ne konuşuyonuz fısır fısır bakim.. hadi bırakın muhabbeti şöle tüm üyeler hep beraber başlayalım yemeğe
J@CK@L: oooo envayi çeşit alkol var yavv. içmede yanında sızz heuheuheheh
infatuate: balım neden iştahsızsın. hiç bir şeye elini sürmüyorsun
Dark_Angel: yok bişeyim canım.. yolculuktan olsa gerek canım pek bişey istemiyor
theozy: arkadaşlar bence bu akşamlık yemek muhabbetini fazla uzatmayalım. baksanıza herkes yorgun.
maximus: bencede ya epeyi yorulduk.
J@CK@L: valla sizi bilmem agalar ben şişelerle olan muhabbetimi baya uzatmayı düşünüyorum heuheh
hh ciler yemeklerini yedikten sonra. odalarına dağıldılar. üzerlerinde yol yorgunluğu olduğundan kimisi hemen uykuya daldı. yemek masasında sadece alpmontana ile jackal kalmıştı. gece çok sesiz ve huzurluydu.. şatonun enterasan bir havası vardı. dekorasayonu ilginçti. duvardaki tablolar.. köşelerdeki heykeller ve biblolar sanki heran kıpırdayacak gibiydiler.
senarist: hehehehe nesi ilginç yav klasik korku filmi şatosu işte
apocalyps: yav black bunlar uyumadılar baksana içmeye devam ediyorlar.
blackarmy: onlar kolay lokma. baksana ikiside sarhoş oldular. şimdi biz işe uyuyanlardan başlıyacaz
TeXaS: valla ben bir ara bu jackal'dan şüphelenmiştim. sanki bişeylerin farkında gibi duruyordu.
blackarmy: yok yok gereksiz pimpiriklenmeyin. ama temkinide elden bırakmayın. kimseyi huylandırmamız gerikiyor.. bu işi ıssız adada beceremedik. uzay yolundada olmadı. ama burda gerçekleştiricez..
H@YDUT: aga kimseyi yemiyeceğimiz konusunu bidaha düşün yav. bıktım hayvan kanından.
blackarmy: haydut sayımız çok az hem bu ırkımızın geleceği için. sayımız çoğaldığı zaman. tüm dünyaya korku salıcaz merak etmeyin.
apocalyps: aga biz safkan değilizki bizde ıssırıldık. bizene ırkın geleceğinden. biz midemize bakalım.
blackarmy: olmaz apo acemice bişey yapmayın. ıssız adadaki bir beraberlik duygularını gördük. bizi bi şekilde halt ederler.. sıra sıra ıssırarak dönüşmelerini sağlıyacaz..şimdi plan şu. önce şu asmen'i bayıltıp efendinin odasına götürücez.. kanından biraz kullanıp efendiyi uyandırıcaz.
TeXaS: iyide asmen'i nasıl haklıcaz adam odasına girince ne oluyor demezmi?
blackarmy: yav çok samimi duruyor. bunu kullanabilirsiniz. apo sen yanına bir içecek al asmen'in odasına git. uyku tutmadığını ve sohbet etmek istediğini söyle. sonra bişekilde hallet işte.. haydut tex sizde efendinin odasını ayine hazırlayın..
H@YDUT: black aga yardıma ihtiyacımız olursa bak bende biton korku karekterinin teli var arayabilirim haa
blackarmy: aaa bak olabilir kimlerin var?
H@YDUT: dur bakimmm mesela fredy ile jason'un var arimmi
blackarmy: yok yav onlar birbirlerine hısım. fredy jason'a karşı falan biton filim oldular. başka kimler var?
H@YDUT: valla başka şu 13 hayalet var..
blackarmy: onlarda olmaz. hehehe onlar keyifçi len ortalığı ayağa kaldırırlar.. başka
H@YDUT: bush'un var. sharon'un var. onlarda fena sayılmaz.
blackarmy: dur lem bize bulaştırma onları. başka?
H@YDUT: eee heh şu samaranın var . küçük kız halka olayı
blackarmy: valla samara kötü yola düşmüş. diye duydum ben. halkalarını satıyomuş heheheheuhehe
H@YDUT: kurt adamın var.
TeXaS: kurt adam pariste hehehehe
blackarmy: daha dönmemişmi yav çok oldu o filim çekileli heheuheheuh... ehem neyse beyler kaptırdık kendimizi hadi herkes iş başına
blackarmy, texas, apocalyps, ve haydut haince planlarını uygulamak için harekete geçtiler. hh cileri çok büyük bir tehlike bekliyordu
senarist: ulen madem haberin var niye uyarmıyon milleti heheuheheuhe
yav senarist iki dakka sus ya sarhoşmusun nesin bi git yaaa
senarsit: lem ben gidersem kim yazacak hikayeyi heheuhehueh
neyse sevgili okurlar nerde kalmıştık.. üyeler kendilerine yaklaşmakta olan tehlikeden habersiz huzur içinde uyuyorlardı. apo elinde uyku ilacı olan meyve suyuyla asmen'in odasına girdi
apocalyps: asmen kardeş uyudunmu yav selam
asmen: yok kardeşim buyur uyumadım daha gel hoşgeldin.
apocalyps: hoşbulduk bak meyve suyu getirdim.. beni uyku tutmadı. dedim şu asmen'le kısmen tanışalım heheuheheuh
asmen: hehehehe iyi ettin kardeş meyve suyuda süpere benziyor.
apocalyps: süper süper buyur iç.. ooohhh maşşallah yarasın.. eee asmen tanışdık yav resmen hehuheheuhehe
asmen: hehehe yav baya espiriliymişsin sen..
apocalyps: asmen kardeş bak esnedin yav uykun varsa gideyim ben
asmen: yav yok uykum yokta bi ağırlık çöktü üstüme
apocalyps: ağırlık dedinde kaç kilosun sen
asmen: neden sordun kardeşim?
apocalyps: taşırken zor olmasın nihahahahahaha
apo birden bire dönüşmeye başlamıştı. gözbebekleri kıpkırmızı olmuştu.. yüzü solgunlaşmış. dişleri uzamıştı. asmen bu manzara karşısında şok olmuştu. bağırmak istiyordu. ama sesi çıkmıyordu. ilacın etkisi kısa sürede kendini göstermişti. asmen'in gözleri kapanmaya başlamıştı. apo asmen'i omuzuna alarak. sığnağa doğru yürümeye başladı. tam bu sırada. lavaboya kalkmış olan sonsuzluğa il jewel'le karşılaştı. jewel ve sonsuzluğa apo yu görünce neye uğradıklarını şaşırdılar. tam çığlık atacakları sırada tex ile haydut arkalarında belirdi. ağızlarını kapatarak jewel ile sonsuzluğa'yı ıssırdılar ve dönüşümlerini tamamlamaları için sığnakta bir odaya kilitlediler.
bu sırada blackarmy yaşlı ve aç bir vanpir olan hizmetliyi uyarıyordu.
blackarmy: bak bu gurup yiyecek değil ona göre
hizmetli: bitanesini yesek ne olur sanki.. ne güzel kanlı canlılar
blackarmy: yav ihtiyar laftan anla işte büyük oynuyoruz.. hem sen iyice gücünü yitirdin.. geçen seferki guruptan birini yemeye kalktında ne oldu.. o kızı hala bulamadık. ne öldü ne dönüştü.. yok yok en iyisi seni hapis etmek
hizmetli: bırak beni insan kanı ver bana insan getirrrrrrrrrrr
yaşlı hizmetlini çok korkunç bir görüntüsü vardı. yerinden çıkacakmış gibi duran bembeyaz gözler, sapsarı keskin ve uzun dişler, kırışmış buruş buruş biz yüz. bir insanı korkudan bayıltmaya yeterdi. yaşlı hizmetliyi hapis eden black yemek odasına geçti.
J@CK@L: elveda meyhaneci ohh hadi alp dibini görüyoz dibiniiii
ALpMontana: hheytttee ulen dibi böle görülür işşştteeee teeyyyy teeyyyyy
blackarmy: oooo keyfiniz bol olsun beyler.
J@CK@L: hoş geldin meyhanejjijiiiii hehehe bana bi tekila ver şat yapacam
ALpMontana: meyhanejjiii değil buuub yavvv black blackk
blackarmy: ulen sizi şimdi ıssırmak vardı ama alkollü vanpirler çekilmez heheheh... bizimkile ne yaptı acaba bi bakim onlara
black alp ile jackal'ı sarhoş oldukları için ıssırmadı. onları kolay lokma olarak görüyordu.diğerlerine bakmak için oda sığınağa indi.. fakat hiç ummadığı bişey olucaktı. hafife aldığı. jackal ve alpmontana herşeyin farkındaydı..
J@CK@L: gittimi?
ALpMontana: gitti gitti ayıkmamıştır. inşallah bişeyden.. yaaa jackal ben sana uçağa binmeden demiştim bu black te bişeyler var diye
J@CK@L: haklısın bende zaten ıssız adada şüphelenmiştim ondan. hatırlasana ateş yakmak için çakmak çıkarmıştı. para bandı ve balta falan...neyse sarhoşluk numaramız iyi tuttu. hadi çabuk diğerlerine haber verelim
3. VE FİNAL BÖLÜM
jackal ve alpmontana diğer üyelere tehlikeyi haber vermek için harekete geçtiler. black, haydut ve texas'ın sığınakta olmadığının görünce telaşa kapıldı. arkadaşlarının bir hata yapmasından korkuyordu. tam bu sırada sığınaktaki hücrelerden çığlık sesleri yükselmeye başladı. black koşarak sesin geldiği hücreye gitti. kapyı açtığında. sonsuzluğa ve jewel'in dönüştüklerini kana susamış birer vanpir haline geldiklerini gördü. onları yatıştırmak mümkün değildi. çok susamış görünüyorlardı. bizi bırakın diye çığlık atıyorlardı. o sırada içeriye tex ve haydut ellerinde boynu kesilmiş ikitane kuzuyla girdiler. bunları sonsuzluğa ve jewel'e verdiler. ortalık biraz yatışır gibi olmuştu. hücreden çıkarak ayin odasına geçtiler. apo asmen'i ayin için hazırlamış. ve kestiği bileğinden efendisine ikram etmek için kan alıyordu.
blackarmy: apo hazırlıkları yapmışsın... güzel hiç vakit kaybetmeden ayine başlayalım. haydut sen mezarın kapağını aç. tex sende etrafı bi kolaçan et.
H@YDUT: aga bu efendi nasıl uyutuldu böyle yav. kim yaptı nasıl oldu
blackarmy: valla ben bildim bileli uyuyor. kim yapmış nasıl olmuş haberim yok.
apocalyps: eee seni kim ıssırdıda vanpir oldun.. sonra gelip bizi ıssırdın anasını satayım
blackarmy: beni ihtiyar ıssırdı. neyse karıştırmayın şimdi bunları uzun hikaye. bizim için önemli olna kutsal amacımızı gerçekleştirmek. hadi ayin başlasın.
black sözlerini bitirdi ve ayin başadı herşey planladıkları gibi gidiyordu. derken içerden gelen müthiş gürülteyle sarsıldılar. jewel ve sonsuzluğa bağlarından kurtulmuş. ve sığınaktan kaçmışlardı.
blackarmy: eyvah korktuğum oldu. çabuk koşun yakalayın şunları.
H@YDUT: yav nasıl kurtulurlar sıkıca bağlamıştım. neyse panik yapma giriş kapısı kilitli yukarı çıkamazlar.
blackarmy: beyler bu böyle olmayacak. planda değişiklik yapıyoruz. önce herkesi ıssırıcaz sonra ayini gerçekleştiricez.
apocalyps: işin eğlenceli kısmı başlıyor desene.
sonsuzluğa ve jewel'i yakaladılar. onları tekrar hapis edip işe koyuldular. bu sırada jackal ve alpmontana teker teker üyelere haber veriyorlardı.
J@CK@L: ispik hişşştt uyan lem aloooo kalk kalk.
iSpiK: ne oldu yav gece gece
J@CK@L: vanpirler olm ıssırcaklar bizi hehehhe kalk len
iSpiK: yav jackal bırak dalga geçmeyi yaa
J@CK@L: len ne dalgası kalk çabuk diğrlerine haber vermemiz lazım
iSpiK: yav gülüyosun be abi ne vanpiri yaaa
J@CK@L: len sen benim güldüğüme bakma hehehe ıssırcaklar deyince komiğime gitti
şatoda hareketlenme başlamıştı. üyelerin çoğu uyanmış ve durumdan haberdardı. bu sırada dark' uyku tutmamış odasında sigara içiyordu. durumdan haberi yoktu. ama içindeki büyük sıkıntıdan. sanki biraz sonra gelecek haberi tahmin edecek gibiydi. ayağa kalktı ve pencerenin önüne doğru yürüdü. perdeyi araladı ve dışarıı seyretmeye başladı. tam bu sırada evinde gördüğü. o ürkütücü görüntü. yanında belirdi. dark'n bütün vucudu kilitlenmiş gibiydi. konuşamıyor ve hareket edemiyordu. kaskatı kesilmişti. yanında duranın ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. ve zorda olsa kimsin sen diyebildi.
-------: sadece beni dinle dark. tehlikedesiniz. onu öldürmeniz lazım. kalbine hedef alın ve uyanmadan onu oldürün ancak bu şekilde kurtulursunuz. arkadaşlarından bir kaçı ıssırıldı. tılsımı bozmak için ve ıssırılan arkadaşlarını kurtarmak için onu öldürmelisin.
Dark_Angel: neden bahsediyorsun? kimsin sen bu nasıl bir şaka?
görüntü kaybolmuştu. dark gördüklerine bir anlam veremiyordu. bu sırada kapının yumruklanmasıyla kendine geldi
react0r: dark uyanın dark kapıyı aç
Dark_Angel: reac ne oldu ne bu telaş
react0r: dark durum kötü. black, tex, apo, haydut vanpirmiş. herkes uyandı yemek odasında. jackal ve alp duymuşlar kendi aralarında konuşurlarken. hepimizi ıssırırıp vanpire dönüştüreceklermiş. jewel ve sonsuzluğa kayıp. hadi çabuk olun aşşağa inelim diğerlerinin yanına.
infatuate: bu ses ne ya.. ne oluyor
Dark_Angel: hadi balım aşşa iniyoruz bir problem çıkmış
infatuate: ne problemi canım yaa
Dark_Angel: aşşa inelim orda konuşuruz canım. hadi biraz acele etmemiz gerekiyor.
hh ciler yemek odasında toplanmıştı. herkeste korku ve panik vardı. ne yapacaklarını bilmez bir halde şaşkın şaşkın birbirlerine bakıyorlardı. dark evde ve az önce yukarda başına gelenleri üyelere anlattı.
Dark_Angel: arkadaşlar bana görünen herneyse eğer dedikleri doğruysa burdan. ancak o şekilde kurtulabiliriz.
theozy: ya bırakın macera olayına hiç girmeyelim hadi hemen kaçalım burdan
mazlum5: iyide jewel ve sonsuzluğa yok onlar olmadanmı gidecez
maximus: bencede onları almadan gitmemeliyiz.
şirine: peki ne yapcaz nasıl öldürücez o efendilerimiymiş neymiş onu
SHARK: yav dark anlattı ya işte kalbine bişey saplıyacakmışız.
KıRmIzIkIz: hadi ozaman ya ne yapacaksak yapalım
lazaslan: sarmısak alalım yanımıza vanpirler korkuyorlarmış sarmısaktan
bim_28: iyide o filimlerde oluyor yaaa
lazaslan: ne bilim aklıma geldi söledim her zaman vanpirlemi karşılaşıyoruz
qapRis: ya hadi bişeyler yapın ben çok karkuyorum ya kurtulalım burdan
Dark_Angel: tamam hep beraber hareket edicez. şurdan kesici delici ne varsa herkes eline bişeyler alsın
hh ciler kendilerini savunmak için ne varsa yanlarına almaya başladılar. sanki savaşa hazırlanıyor gibiydiler. bu sırada black ve haydut apo'yu sığınakta nöbetçi bırakarak yukarı çıktılar..
blackarmy: haydut ben yukarı çıkyorum uyuyanları ıssırmaya. sende yemek odasında jackal ve alp'i ıssır. sonra texas'sıda al ve bana yardıma gelin
H@YDUT: tamam uçtum hemen hehehe çok eğlenceli olucak.
black üst katlara doğru harekete geçti. haydut yemek odasının girişine geldiğinde içerden gelen sesleri duydu. üyelerin herşeyden haberi olduğunu görünce şoka uğradı ve kızgın bir şekildi kükreyererk içeri daldı. haydut'u o şekilde korkunç bir sesle içeri girdiğini gören hh ciler paniğe kapıldılar. haydut çok seri harket ediyordu. vurduğunu devirip diğerlerinin üstüne saldırıyordu. birden arkasından sert bir darbe aldı. shark eline geçirdiği sandalyeyi haydut'un kafasına vurmuştu. haydut bu vuruştan hiç etkilenmemişti. arkasını döndü. sharkı yakaladı ve tam ıssıracakken. sırtından girip göğüsünden çıkan bir demir parçasıyla.yere yıkıldı. reac demiri haydut'un vucudundan cıkarıp demekki doğruymuş. kalplerine batırınca ölüyorlarmış diyerek gülümsedi. üyler üzerlerindeki korkuyu biraz atar gibi oldular. neticede bir tanesini öldürmüşlerdi ve diğerlerinide öldürmek mümkündü.
magneta: hadi arkadaşlar diğerleri bizi bulmadan biz onları bulup öldürelim.
Dark_Angel: hadi ozaman hep beraber hareket ediyoruz. önce buluşma yerlerini bulalım mutlaka orda saklıyorlardır efendilerini
senarist: sığınağa gidin orda saklıyorlar
ALpMontana: kim konuşuyor yav
senarist: yav ben konuşuyom senaristim ben sıkıldım yahu çok uzadı hikaye. hadi bitirin şu işi
hh ciler senarsitten aldıkları tüyo ile sığınağa doğru harekete geçtiler. sığınağa girip kapısını kilitlediler. sessiz bir şekildi ilerlemey başladılar. yürüdükçe konuşma sesleri geliyordu. az ilerde bir hücre kapısının önünde durdular. aralıktan içeri bakan jackal diğerlerine
J@CK@L: sonsuzluğa ve jewel içerde apo da başlarında bekliyor. yalnız bir sorun var.
infatuate: ney sorun ne?
J@CK@L: valla yenge sonsuzluğa ve jewel'de vanpir olmuş
Dark_Angel: hücrenin kapısını kilitleyelim. tılsımmı ne varmış. şu efendilerini öldürünce bozuluyormuş ozman belki düzelirler
sığınağın kapısını kilitlediler. apo hemen yerinden fırladı ama geç kalmıştı. hh ciler ayin odasına geçtiler orda yarı baygın bir şekilde duran asmen'i gördüler. vanpir olmadığından emin olduktan sonra onu çözüp ayıltmaya çalıştılar. dark ve reac mezarın kapağını açmak için diğerlerinden yardım istedi kapak çok ağırdı ve yerinden oynatmak çok zor oluyordu. güç bela kapağı yavaş yavaş yerinden oynatmay başladılar.. yukarda odaların boş olduğunu gören black hemen yemek odasına koştu. yemek odası darmadağın olmuştu haydut yerde cansız yatıyordu. black texas'a bakmak için ihtiyar vanpiri kitlediği odaya geçti. texas ihtiyar vanpiri besliyor. susuzluğunu gidermeye çalışıyordu. içeri giren black. üylerin herşeyi öğrendiklerini ve haydut'u öldürdüklerini söyledi. yaşlı vanpiride serbest bırakarak. hh cilerin peşine düştüler.
ALpMontana: ııyyyy bence bukadar açtığımız yeter baksanıza sıfatsızın belden yukarısı çıktı orataya.
Dark_Angel: şu demir çubuğu verin. uff yavaş yav elim kesildi. öff ne keskinmiş bu yaa
infatuate: balım elin kanıyo öff baya kesilmiş saralım bişeyle
Dark_Angel: yav bişey olmaz hadi biz işimize bakalım
magneta: dark arkana bak uyandıııııçekilin ordannn
dark'ın kesilen elindeki kanlar mezarın içine akmıştı. ve korkulan olmuş vanpirlerin efendisi uyanmıştı. iğrenç bir görüntüsü dev bir cüssesi vardı. havalandı ve üyelere saldırmak için harekete geçti. o neyav ilginç bir olay oldu sevgili okurlar havada kalbine yediği nerden geldiği bilinmeyen bir kazıkla yere yığıldı :saskin
senarist: ben vurdum len kazığı.. biz hikaye bitsin diye uğraşıyoz siz sakarlık yapıp uyandırıyonuz elemanı yav :Sopa
vanpirlerin efendisi ölmüş ve tılsım bozulmuştu. hücreye kilitledikleri jewel, apo ve sonsuzluğa normale dönmüşlerdi. yemek odasında yerde cansız yatan haydut kendine gelmiş ve normale dönmüştü. sığınağın giriş kapısını kırmaya çalışan black ve texas'ta kendilerine gelmiş normale dönmüşlerdi. herşey yoluna girmişti. yukarı çıkan üyeler eşyalarını toplayarak şatodan ayrılmak üzere kapının önünde buluştular. tam dışarı çıkacaklarken. arkalarından gelen korkunç sesle irkildiler. yaşlı olan vanpir safkan olduğu için onda bir değişiklik olmamış ve vanpirlerin efendisini öldürdükleri için üyelere çok kızmıştı. olduğu yerde yhavaya yükselip saldırıya geçerken. birden bir mucize gerçekleşti. şatonun kapısı sert bir şekilde tekmelenip açılmış ve içeriye güneş ışığı girmişti. ve ihtiyr vanpir yanmaya başladı. peki kimdi bu kapıyı açan arkasında ışık olduğu için yüzü pek seçilemiyordu. içeri girdi ve şöyle seslendi
karapapatya: nerde o hüseyin... bensiz transilvanya'ya gitmek neymiş gösterecem ona