HackHeLL Cs Server Adminlik Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce ßizden GeçiyoRsa ßizde Fikrimizi ßeLirtiyoRuz i$te , Henüz eRken!

arkadaşlar hh_cs serverleri ile hackhell forumları birbirine başlı değildir. evet isim vb hackhell'e ayittir. Ama Dark_Angel'in dediği budur.

Bu arada ben serverlerin tüm adminlerinin yorumlarını istiyorum + oyuna hiç girmemiş arkadaşlar neye göre adama - yada + verdiniz yada neye dayanarka "daha çok erken" dediniz anlamıyorum.

ben arkadaşın sonuna kadar arkasındayım;

1- akıllı ve uslu biri,
2- yukarda Allah var 1 kere hilesini görmedim,
3- daha bi kere küfür, flood vs vs görmedim,
4- kurallara uymadığını & adminlere baskı yaptığını bi kere görmedim...

ben oynadamığım adama oy vermem. ayrıca rica ediyorum oyunda olmayanlar kalkıpta "çok erken vs vs" demesin. sen - verince başkasıda - veriyor bi başkası, başkası derken adamın başvuru kayıp gidiyor. sonuç, konuya vakıf ve güvenilir birini kaybediyoruz.

Dark_Angel lütfen konuyu değerlendirirken oyunu oynayanların yorumlarını dikkate alırsan sevinirim. Foruma mod aramıyoruz servere admin arıyoruz...

Revo Kanka Çok Dogru Söyledin Aynısını Ben Dahil Tüm Başvuru Yapan Arkadaşlara Söylediler

İYİ FORUMLAR

Buyrun buda Delilim olsun Benim Geldim Saatde işte Böle REsimlerin Yüzlercesi Çıkar

my.php

Yeniledim

Cs'de adminler biraz az. akşam saatlerinde admin bulmak sorun değil ama sabahtan akşama kadar arasıra oyuna giren adminler var. Hepside elinden geleni yapıyor. Ama yinede her yarım saatte bir admin olsa daha iyi olur. Forumda her sn admin veya moderatör nasıl varsa. Her yarım saatte de bir admin cs de bulunmalı diye düşünüyorum.Arkadaşla fazla oynamadım ama revolationa güvenerek +1 veriyorum. Gereken ayrıntıyı zaten revalation vermiş. =)

Bu arada arkadaşım resim çok küçük bişi belli olmuyor=)

Üstüne Tıklarsan Güzel Olur we Ayrıca SAol....

Üstüne tıklasamda aynı küçücük resim çıkıyor. =)
Ama resim olmasada sana inanıyorum=) Çünkü gördüğüm oluyor.

revolation' Alıntı:
arkadaşlar hh_cs serverleri ile hackhell forumları birbirine başlı değildir. evet isim vb hackhell'e ayittir. Ama Dark_Angel'in dediği budur.

Bu arada ben serverlerin tüm adminlerinin yorumlarını istiyorum + oyuna hiç girmemiş arkadaşlar neye göre adama - yada + verdiniz yada neye dayanarka "daha çok erken" dediniz anlamıyorum.

1- akıllı ve uslu biri,

ben oynadamığım adama oy vermem. ayrıca rica ediyorum oyunda olmayanlar kalkıpta "çok erken vs vs" demesin. sen - verince başkasıda - veriyor bi başkası, başkası derken adamın başvuru kayıp gidiyor. sonuç, konuya vakıf ve güvenilir birini kaybediyoruz.

Dark_Angel lütfen konuyu değerlendirirken oyunu oynayanların yorumlarını dikkate alırsan sevinirim. Foruma mod aramıyoruz servere admin arıyoruz...

Doqru söylüyor.. HH Forum ile CS Serverını karıştırmayın.. Benim normal olarak gelmem lazım CS ye ama bakın CS'ye bir kere bile girmişliğim yoktur.. Oynamayı bilmiyorum değil Makine el vermiyor...

Arkadaşım benim yorum yapmam yersin seni ne gördüm ne duydum ne de bildim ama revo + diyorsa bir bildiği vardır ben - diyorum iyi günler..

Heuheuhe revo mucks :p [+1299] Başarılar.. :)

nefret84' Alıntı:
arkadasim yorum yapamazlar cunku seni görmediler tanımıyorlar oyununu bilmiyorlar sadece basit cevaplar verebilirler hatta yoruma bak dun bitanesi güldürme beni yazmış sırf ylklk için mesaj yazmıs sonuc olarak aynısı benimde basıma geldi o yuzden bosver burada calısacak insanlar istemiyorlar yatacak insanlar lazım hilemi yapıyorlar yapsınlar bosver bizimkilere mustehak az bile :vur
işine yarıcaksa benden +1
oyunu bılıp bılmedıgını nerden bılıyosun ? ayrıyetten ben o lafı admınler yetersız dedıgın ıcın yazdım

FoFeR' Alıntı:
bizim yerimizde sen oLsan kendine [+] verir miydin ?
Ben Şuana Kadar Kimseye - Vermedim Birde - veya + verirken kendinizi onun yerine koyun bakalım ne düşünüyosunuz

FatalError' Alıntı:
oyunu bılıp bılmedıgını nerden bılıyosun ? ayrıyetten ben o lafı admınler yetersız dedıgın ıcın yazdım
çünki beraber oynadık çünki ben csdeyim vede adminler gündüzleri yetersiz oyunu oynayan arkadaslar bilirler :p

SAolun beyler Ayrıca Revo Doğru Sölüyosun Siteye mod aramıoyoruz SErvera Admin ARıyoruz !!

PherasThisDaGGeR

suatakar' Alıntı:
SAnırım Siz okumuyosunuz yazılanları ben Hala Nediyorum Siz inadım inat ederim Diyosunuz :S Ben Yorum istiyorum " henüz çok erken " deil !!!

suatakar' Alıntı:
Doğtu Sölüyosunda güzel kardeşim adamlar sürekli aynı :S ayrıca önce Sizden Geçiyor Sonra Yöneticilere

revo dogru soylemıs ama uzgunum sen Davranıslarınla daha cokkkk erken oldugunu gosterdin

Onun ıcın -1907

XderradX' Alıntı:
Ben Şuana Kadar Kimseye - Vermedim Birde - veya + verirken kendinizi onun yerine koyun bakalım ne düşünüyosunuz

O zaman herkese + verelim herkes mod olsun ne güzel dimi ...

Duygusal davranırsak hıc bır yere varamayız bız burda ınsanların davranıslarına ve aktıflıgıne bakıyoruz

O zaman herkese + herkes mod olsun ne güzel dimi...

kardeşim burda mod seçmiyoruz admin seçiyoruz

:D ne güzel ya böle olun canımızı yigin :D zamanı geldiginde arkadaşim adminlik verilmesi gerekiyosa zaten adminlik verilir sana oyunda oynarsin bakarlar hilen hurdan yok cokta takiliyosun senden daha kısmetlisini mi bulacaklar :D

revolation' Alıntı:

1- akıllı ve uslu biri,

Çok Güzel Demişsin Revolation Bravo Heleki "Foruma mod aramıyoruz servere admin arıyoruz..." Lafın Çok Güzel Helal Olsun Valla

Az önce XderradX ın konusnu kapattım, kısa zamanda forumdaki hal ve hareketleriniz zaten kendinizi ifade etmeye yetiyor.

Aşırı heyecanlı, herşeye cevap yetiştirme çabasında, sabırsız admin olmaz. Soğuk kanlı ve sakin olmalısınız. Eksi veren eksi verir, artı veren artı. Neyin nasıl değerlendirileceğine yönetim karar verir zaten.

Tabii ki beraber oynamayan - verirse yanlış olur. Ama ben burdaki davranışlarına bakıp çok rahat - verebiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri