tufaN`
HH Clan Team
Önce ßizden GeçiyoRsa ßizde Fikrimizi ßeLirtiyoRuz i$te , Henüz eRken!
revolation' Alıntı:arkadaşlar hh_cs serverleri ile hackhell forumları birbirine başlı değildir. evet isim vb hackhell'e ayittir. Ama Dark_Angel'in dediği budur.
Bu arada ben serverlerin tüm adminlerinin yorumlarını istiyorum + oyuna hiç girmemiş arkadaşlar neye göre adama - yada + verdiniz yada neye dayanarka "daha çok erken" dediniz anlamıyorum.
ben arkadaşın sonuna kadar arkasındayım;
1- akıllı ve uslu biri,
2- yukarda Allah var 1 kere hilesini görmedim,
3- daha bi kere küfür, flood vs vs görmedim,
4- kurallara uymadığını & adminlere baskı yaptığını bi kere görmedim...
ben oynadamığım adama oy vermem. ayrıca rica ediyorum oyunda olmayanlar kalkıpta "çok erken vs vs" demesin. sen - verince başkasıda - veriyor bi başkası, başkası derken adamın başvuru kayıp gidiyor. sonuç, konuya vakıf ve güvenilir birini kaybediyoruz.
Dark_Angel lütfen konuyu değerlendirirken oyunu oynayanların yorumlarını dikkate alırsan sevinirim. Foruma mod aramıyoruz servere admin arıyoruz...
oyunu bılıp bılmedıgını nerden bılıyosun ? ayrıyetten ben o lafı admınler yetersız dedıgın ıcın yazdımnefret84' Alıntı:arkadasim yorum yapamazlar cunku seni görmediler tanımıyorlar oyununu bilmiyorlar sadece basit cevaplar verebilirler hatta yoruma bak dun bitanesi güldürme beni yazmış sırf ylklk için mesaj yazmıs sonuc olarak aynısı benimde basıma geldi o yuzden bosver burada calısacak insanlar istemiyorlar yatacak insanlar lazım hilemi yapıyorlar yapsınlar bosver bizimkilere mustehak az bile :vur
işine yarıcaksa benden +1
Ben Şuana Kadar Kimseye - Vermedim Birde - veya + verirken kendinizi onun yerine koyun bakalım ne düşünüyosunuzFoFeR' Alıntı:bizim yerimizde sen oLsan kendine [+] verir miydin ?
çünki beraber oynadık çünki ben csdeyim vede adminler gündüzleri yetersiz oyunu oynayan arkadaslar bilirlerFatalError' Alıntı:oyunu bılıp bılmedıgını nerden bılıyosun ? ayrıyetten ben o lafı admınler yetersız dedıgın ıcın yazdım
suatakar' Alıntı:SAnırım Siz okumuyosunuz yazılanları ben Hala Nediyorum Siz inadım inat ederim Diyosunuz :S Ben Yorum istiyorum " henüz çok erken " deil !!!
suatakar' Alıntı:Doğtu Sölüyosunda güzel kardeşim adamlar sürekli aynı :S ayrıca önce Sizden Geçiyor Sonra Yöneticilere
XderradX' Alıntı:Ben Şuana Kadar Kimseye - Vermedim Birde - veya + verirken kendinizi onun yerine koyun bakalım ne düşünüyosunuz
revolation' Alıntı:arkadaşlar hh_cs serverleri ile hackhell forumları birbirine başlı değildir. evet isim vb hackhell'e ayittir. Ama Dark_Angel'in dediği budur.
Bu arada ben serverlerin tüm adminlerinin yorumlarını istiyorum + oyuna hiç girmemiş arkadaşlar neye göre adama - yada + verdiniz yada neye dayanarka "daha çok erken" dediniz anlamıyorum.
ben arkadaşın sonuna kadar arkasındayım;
1- akıllı ve uslu biri,
2- yukarda Allah var 1 kere hilesini görmedim,
3- daha bi kere küfür, flood vs vs görmedim,
4- kurallara uymadığını & adminlere baskı yaptığını bi kere görmedim...
ben oynadamığım adama oy vermem. ayrıca rica ediyorum oyunda olmayanlar kalkıpta "çok erken vs vs" demesin. sen - verince başkasıda - veriyor bi başkası, başkası derken adamın başvuru kayıp gidiyor. sonuç, konuya vakıf ve güvenilir birini kaybediyoruz.
Dark_Angel lütfen konuyu değerlendirirken oyunu oynayanların yorumlarını dikkate alırsan sevinirim. Foruma mod aramıyoruz servere admin arıyoruz...