HackHeLL Cs Server Adminlik Talebi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

suatakar

New member
Reaction score
0
Bu Benim En Eski Userim Bu. Diğer Userimi Bunun İsminden Dolayı Yeni Açmıştım ("DaGGeR_ ")
Fakat Bazı NedenLer Sonucunda Reddedilmişti ;
Userin Yeni Olması vb.

Cs Serverında ;
Kaçan Aşık* (Genellikle Görür)
Revolation
Cokcokcu
Chamur
ProwL
St (Beni Görür) Gibi isimler Beni TanırLar.
*** Online Sürem 12:00' dır. Bu saatlerde bazı Adminlerimiz Çalışıyor.Ve Serverda Hileciler Cirit Atıyor(SabaH).***

Bir Kez Daha HackHeLL Cs serverında Adminlik istiyorum !!!
Özellikle REvolation , Dark_Angel Yorum Yaparsa Sevinirim !!Gerisi Size Ve HacKHeLL Üylerine Kalmış.
SaygılarımLa ;

PherasThisDaGGeR .........

Henüz Erken .. -1905

bence.............!!!

bence hiç erken değil zamanı geldi ve geçiyor bence bir kez daha PherasThisDaGGeR olsun çünkü admin olmasada millet hile kullandığında karşı çıkıyor bence PherasThisDaGGeR olsun.........

saygılarımla....

gnctrkcll

suatakar' Alıntı:
Bu Benim En Eski Userim Bu. Diğer Userimi Bunun İsminden Dolayı Yeni Açmıştım ("DaGGeR_ ")
Fakat Bazı NedenLer Sonucunda Reddedilmişti ;
Userin Yeni Olması vb.

Cs Serverında ;
Kaçan Aşık* (Genellikle Görür)
Revolation
Cokcokcu
Chamur
ProwL
St (Beni Görür) Gibi isimler Beni TanırLar.
*** Online Sürem 12:00' dır. Bu saatlerde bazı Adminlerimiz Çalışıyor.Ve Serverda Hileciler Cirit Atıyor(SabaH).***

Bir Kez Daha HackHeLL Cs serverında Adminlik istiyorum !!!
Özellikle REvolation , Dark_Angel Yorum Yaparsa Sevinirim !!Gerisi Size Ve HacKHeLL Üylerine Kalmış.
SaygılarımLa ;

PherasThisDaGGeR .........
Ben yorum yapmayayım o zaman... :goz:

engin_64' Alıntı:
bence hiç erken değil zamanı geldi ve geçiyor bence bir kez daha PherasThisDaGGeR olsun çünkü admin olmasada millet hile kullandığında karşı çıkıyor bence PherasThisDaGGeR olsun.........

saygılarımla....

gnctrkcll
Evet bencede bu arkdaşı yapabilirseniz yapın!!!Güvenilir bir insandır...Ayrıca online vaktite çok uzun bir süre bende kendisini tanıyorum

Saygılarımla immortaL !!!

su admın olaylarına bı sınır veya bı ara mı versek? ben admınlık konusu gormekten sıkıldım da :)4-5 tane war sımdıye kadar gordugum gormedıklerımı saymıyorum

Dostum Daha Çok ErKen...iLeRde iN$...
$imdiLiq {-1905}

Hep aynı şeyleri söylemekten bıktık..
CS Serverlarında adminliğin yolu forumdan geçiyor..

DAha çok erken..-1

bizim yerimizde sen oLsan kendine [+] verir miydin ?

Ben Aklıma Gelenleri Söyledim Fakat Sİzde Yoırum Yapabilirsiniz BİM seninde Yorumunu Almak iştiyorum !! unuttum Fakat HaLa Erken Derseniz Dahada Üstelemicem !!!

AYRICA BU KONUYA MSJ YAZAN ARKADASLAR SADECE " COK ERKEN " DEMEK İÇİN GELMEYİN YORUM YAPIN LÜTFEN !!!!
AÇIKLAYICI WE DOYURUCU

suatakar' Alıntı:
Ben Aklıma Gelenleri Söyledim Fakat Sİzde Yoırum Yapabilirsiniz BİM seninde Yorumunu Almak iştiyorum !! unuttum Fakat HaLa Erken Derseniz Dahada Üstelemicem !!!

AYRICA BU KONUYA MSJ YAZAN ARKADASLAR SADECE " COK ERKEN " DEMEK İÇİN GELMEYİN YORUM YAPIN LÜTFEN !!!!
AÇIKLAYICI WE DOYURUCU
arkadasim yorum yapamazlar cunku seni görmediler tanımıyorlar oyununu bilmiyorlar sadece basit cevaplar verebilirler hatta yoruma bak dun bitanesi güldürme beni yazmış sırf ylklk için mesaj yazmıs sonuc olarak aynısı benimde basıma geldi o yuzden bosver burada calısacak insanlar istemiyorlar yatacak insanlar lazım hilemi yapıyorlar yapsınlar bosver bizimkilere mustehak az bile :vur
işine yarıcaksa benden +1

(+1905) AMY de Goremıoruz son gunlerde ama HH clanına gırdı Neden Olmasın

SAnırım Siz okumuyosunuz yazılanları ben Hala Nediyorum Siz inadım inat ederim Diyosunuz :S Ben Yorum istiyorum " henüz çok erken " deil !!!

Arkadaşım, bu tarz tepkiler verirsen zaten olmayan (+) oyları ebediyen (-) çevirirsin. Yaklaşımın pek hoş değil. Senin istemenle ya da bizim onay vermemizle olacak iş değil bu, kararı yöneticiler verir.

Doğtu Sölüyosunda güzel kardeşim adamlar sürekli aynı :S ayrıca önce Sizden Geçiyor Sonra Yöneticilere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri