hackhell deki en iyi nick yarismasi

volkan38

New member
Reaction score
0
arkadslar normal üye olarark böyle biseya yapabilrmiyim bilmyiorum ama, söyle bisey istiyorum, bu forumdaki en iyi nick kimindir, yani güzel bi nick , bence "ebu-Hacker" diye biri var o en iyi nicklidir, siz ne dersiniz:sigara:

işte bak ilk yorum yazan benim :D karizma desen var orginallik desen var e beni seçmek için daha neden bekliyosunuz :D:D

o ne bicim sey aga tatminator var ben onu cok beyendim

valla bnm nickime ancak LaZlardan bi de arklarımdan rağbet gelir iddaalı değilim yane:LaZiSH işte Allah'ın LaZı:)

Daha GizemLisi Ve OrjinaLİ VarMı SizCe En GüzeLi...KaranLık:D

<<---------------------DAHA FAZLA ARAMAYA GEREK YOQQ...:p :D

hepinizinki güzeldir ama benimkide güzel):):) degilmi

bu konu benimki diyip uzayıp gitcek

gamshe_Lee' Alıntı:
konuyu begenmeyenler boşa yazmasın bakıp wakitde ayırmasın hem saçma diyip hem yorum yapma hepsinden saçma oluooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D işte forum sitelerinin böyle bi çekiciliği var kardeş.. insan girdimi cvp yazmak yorumunu dile getirmek istiyor .. ama bi çok kişi de saçma olduğu yönünde hemfikir olunca o zaman sana biras susmak düşüyor..
neyse bu daha önce herhalde 2 3 defa yapılmıştı ve genelde cvplar hep aynı oluyor du ..
tabiki benim cevabımda klasikler arasında.. :-D

:hhman:
gamshe_Lee' Alıntı:
gam[she]_Lee diorum başka bişe demiorum bide kardeşiminki çok güsel Laz!shh ;)

Ailece katılıyorsunuz olmaz öle tek birinisss katılsın ben tercihimi bayanlardan yana kullanayım her zamanki gibi...:D

gamshe_Lee hem isimi hemde avatarın güzel...:goz:

noluo lem burda gamsheyemi sulanan var?_ :Sopa

:D:D

rottegroupe' Alıntı:
:hhman:

Ailece katılıyorsunuz olmaz öle tek birinisss katılsın ben tercihimi bayanlardan yana kullanayım her zamanki gibi...:D

gamshe_Lee hem isimi hemde avatarın güzel...:goz:
ne ailesi lem öz kardeş değiliz biz üveyde değiliz
aramızda HH Kardeşliği var:D
ben aday olmucam gamshe_Lee ye veriom hakkımı:) :sigara:

geldim geldim. söle bakıyım kimmiş onlar :Sopa

:D:D

Geri