hackhell ile ilgili duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok yok bunları kapatıcaksın bi odaya sabaha kadar hackhell i tersten söyleticksin, o zaman anlayacaklar nasıl bi saçmalık yaptıklarını

salak manyaklar başka birşey bulamamışlarmı eminim en yakın x-zamanda açılır

Çogunuzun Merek ettigi mail atıp sordugu soruları biaraya toplayıp özetledik.

Neden Filitrelendi hackhell.com ?

Hackhell.com filitreleyen tib.gov.tr nin 9 tane maddesi mevcut bunların fıkraları ve ek maddeleri bunları ihlal ettigimizi düşünüp bizi bir nevi gözetim hapsine aldılar.

Bu Ne kadar sürücek?

bu süreyi bizlerde bilmiyoruz ama kısa sürmesi için avukatlarımızı ve dilekçelerimizi hazırlayıp gönderdik karşı tarafın incelemeleri neticesinde uygunsuz olan neyse bize söyleyip bu içerik için devam etmememiz istemesini bekliyoruz.

Adult Kalkıcakmı?

Tib.gov.tr nin asli görevi mustehcen içerik sitemizi bu yüzden filitrelediyse ki öle gözüküyo şuan için evet adult kalkabilir ama devletin buna yaklaşımı biraz farklı bunuda ilerleyen günlerde anlıycaz şuan için adult kapalı durumda domainimiz eski haline geldiginde yazışmaların neticesindeki sonuca göre hareket edilicektir.

Hackhell Yönetimi

ya pardon bişey sorcam adult bu sitenin neresinde özel bi bölüm varmı ben henüz buna rastlamadım adult yüzünnden demişsiniz yaaa ben bunca zamandır burdayım adult diye bi böüm varmı yokmu bilmiyom

Yaşasın Hackhell...!

yani 1 tane adam akıllı paylaşım yapan site var,oda hackhell.ne virüs sorunumuz var nede başka zararlı içerik sorunu.bence devlet bu konuda büyük yanlış yapıyor.zaten hangi konuda doğruyu yaptılar ki.inşallah biran evvel,yaptıkları hatayı anlar ve sitemizi tekrar paylaşıma açarlar.

hayda Telekoma kafam girsin diyorum bende :D

Adult olmasa da olur. Arkadaşlarımızın değerli paylaşımları bize yeter. Öyle değil mi arkadaşlar.

ya pardon bişey sorcam adult bu sitenin neresinde özel bi bölüm varmı ben henüz buna rastlamadım adult yüzünnden demişsiniz yaaa ben bunca zamandır burdayım adult diye bi böüm varmı yokmu bilmiyom

:eek:ha:eek:ha Gerek Kalmadı Bilmene Kalktı Zaten :durdurun:durdurun

Bazı arkadaşlar Telekom tarafından kapatıldı diyor. Arkadaşlar site mahkeme tarafından kapatıldı. Yani kanunu uyguladılar akılları sıra..Hani o zaman özgürlük, internette neye gireceğimize mahkemeler mi karar vermeye başladı. Bu tamamen insan haklarına aykırı. Ya benim anlamadığım istemeyen girmesin kardeşim. Küçük yaştakiler için bir sürü yasaklama yöntemi var. Yapılanlara yuh diyorum sadece yuh..

yahu okadar dine millete bayrağa söven ve adult bölü apacık ortada sergileniyo yargı hiç bişey yapmıyo anca o tür siteler türk hackerları tarafından bitiriliyoki onlarıda her zaman yanındayız anca bu yargı ne yaptığına özen gösteren yerlere al atıyo ve kapıyo ayrıca ben bu netin parasını her ay veriyosam her yere girmek cıkmak hakkımdır diye düsünüyorum son zamanlarda küresel ısınmadan heralde ülkenin yüksek kesimlerindekinlere biseyler oldu heralde cok gerilediler cook acıyorum geleceğimize neyse birazdaha konusursam bi dalgada bana vurcakmış gibi geliyo biraz sumam gerekir yoksa ilerleyen zamanda yazıcaklarım içimde kalıcak olmaz...bu arada hackhell ailesinden biri olarak herzaman ailemin yanında destek vermeye hazırım...işllh hatadan kısa zamanda dönerler... bunu bi konuda daha yazmıştım aynı seyleri burdada tekrarlıyorum...adult neden bu kadar geriyo bazılarını hiç anlamıyorum ayrıca gerilen kısmın cogunluğu rahat kısımdan daha fazla bu tür seylere meraklı bıraksınlarda ufukları genişlesin biraz :D

adult madult bahane arkadaşım..şu saatte internette adul arıyorsan 10000000000 tane site var.amaç farklı..A.k(Q) P sini yerden göğe sığdıramayanlar şimdi gelsin bu konuda yorum yapsın..ne hikmetse hiçbirini göremiyorum..hackell le bu kadar ucuz oyunlar oynanmaya kalkılamaz..

Adult'tan çıkmıyordun hiç,kapanınca eleştiri yağmuruna karalama kampanyasına başladın bakıyorum,Türkiyenin en seviyeli ADULT'unun HackheLL de olduğunu biliyormuydun :)

Sakıncalı konulara bölüm Mod'ları gerekeni yapıyordu zaten!...

mesajlarımı okursan anlarsın zaten ANTİ ADULTÇU OLDUĞUMU bunu bir espiri olarak alıyorum

Bir takım adamlar bizim adımıza kararlar veriyor.Akılları sıra bizlerin iyiliği için sansür uyğuluyorlar.Nerde kaldı özgürlük.Nerde kaldı bireyin hakları.Adulta girmek isteyen bir kullanıcı için o kadar alternatif var ki.Yazık güya muassır medeniyetler seviyesine ulaacağız.Sevsinler sizi...

yasak yasak yasak nereye kadar bakalım yazıklar olsun böyle kafasına göre yasakları getirip tek düze insan yaratmaya çalışan zihniyetlere....

O kaydırdığınız küfrettiğin telekom bu yorumlarda okunursa, açılır burası hiç şüphem yok :)
10 milyarlık programı sen burda bir sakızdan bile daha aşağıya indirip üreticinin para kazanmasını engelliyorsun bide afra tafralar o biçim :D
Siz gidinn bi 10 milyarlık program yazın sonra sağda solda full versiyonu dağıtılsın ne hissederdiniz acaba?

Herneyse ben ne dersem deyim siz yine bildiğinizi okuyacaksınız, büyük ihtimallede ben forumdan çıkınca arkamdan da konuşursunuz, konuşun klavye sizlerin :):):)

çok ilginç ya şerefsiz TT iğrenç kaliteye dünyanın ücretini alıp da bi de yasak ve kısıtlama getirebiliyor. sitemize bişey olmaz ama bu filtreleme mevzusuna adult bölümü neden olmuş ise bu çok daha salakça birşey. size ne kardeşim veriyorum parasını istediğim yere girerim istediğimi seyrederim. zaten adultta yerli türbanlı vs vs gibi sakıncalı şeyler zaten yasaklanmıştı. böyle bir yönetim tarzı ve anlayışı olamaz.. siz gidin köpek gibi afkuran soyadı kendisine hiç yakşmayan ahmet türk ü ve veled-i zinalarını filtreleyin ve yasaklayın. son biz söz öbeği ile bitirmek istiyorum aklımda kalan..
ne günlere kaldık ey gazi hünkar ? eşşek vezir olmuş katır hükümdar ..

Süpersiniz Arkadaşlar....Adult gelecek başka yolu yok,az sabır sadece :D

umarım olumlu sonuç alırız
ayrıca özgür bir ülkede değil miyiz girmek isteyen girmeyen girmez, zorla sokmuyorlar ya !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri