Çogunuzun Merek ettigi mail atıp sordugu soruları biaraya toplayıp özetledik.
Neden Filitrelendi hackhell.com ?
Hackhell.com filitreleyen tib.gov.tr nin 9 tane maddesi mevcut bunların fıkraları ve ek maddeleri bunları ihlal ettigimizi düşünüp bizi bir nevi gözetim hapsine aldılar.
Bu Ne kadar sürücek?
bu süreyi bizlerde bilmiyoruz ama kısa sürmesi için avukatlarımızı ve dilekçelerimizi hazırlayıp gönderdik karşı tarafın incelemeleri neticesinde uygunsuz olan neyse bize söyleyip bu içerik için devam etmememiz istemesini bekliyoruz.
Adult Kalkıcakmı?
Tib.gov.tr nin asli görevi mustehcen içerik sitemizi bu yüzden filitrelediyse ki öle gözüküyo şuan için evet adult kalkabilir ama devletin buna yaklaşımı biraz farklı bunuda ilerleyen günlerde anlıycaz şuan için adult kapalı durumda domainimiz eski haline geldiginde yazışmaların neticesindeki sonuca göre hareket edilicektir.
Hackhell Yönetimi
Adult olmasa da olur. Arkadaşlarımızın değerli paylaşımları bize yeter. Öyle değil mi arkadaşlar.
ya pardon bişey sorcam adult bu sitenin neresinde özel bi bölüm varmı ben henüz buna rastlamadım adult yüzünnden demişsiniz yaaa ben bunca zamandır burdayım adult diye bi böüm varmı yokmu bilmiyom
Adult'tan çıkmıyordun hiç,kapanınca eleştiri yağmuruna karalama kampanyasına başladın bakıyorum,Türkiyenin en seviyeli ADULT'unun HackheLL de olduğunu biliyormuydun
Sakıncalı konulara bölüm Mod'ları gerekeni yapıyordu zaten!...