HackHeLL KAN BANKASI !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hkfull61

New member
Reaction score
0
Hackhell ailesinin yıllanmış bir üyesi olarak yazıyorum.Şu anda siyami ersek kalp hast.de kardeşim yatıyor.Bizimle aynı serviste olan başka bir çocuk ameliyata girecekti.Ancak doktorlar ameliyat esnasında kan verecek 4 kişi tamam olmadığı için ameliyata başlayamadılar.En son bize haber ulaştı.Aradık taradık 2 arkadaş bulduk.ancak doktorlar saat 11 e kadar bulunmasını istemişlerdi biz 10 dakika geç kaldıık.Sonuçta o çocuk yerine başkasını ameliyata alıp onun sırasını ertelediler ve o sıra tam 1 sene önce verilmişti.çocuk artık ölmezse bir dahaki tarihe ameliyat olabilecek...

Hülasa; hastanede aklıma geldi ki hackhell de bi kan HackHeLL kan bankası birimi olsa.. hepimiz (gönüllüler) kan gubumuzu ve iletişim bilgilerini paylaşsak ta böyle acil durumlarda birbirimizi gözetsek.. bunun örneklerine başka yerlerde rastladım ve bizi forumcu yapan paylaşma kültürümüzü somutlaştıracağını ve aramızda bi kan bağını kuracağını düşünerekten modlarımıza adminlerimize sesleniyorum lütfen bu projenin üzerine gidelim..

Ben bizzat konuyu takip etmeye çalışacağım..konu hakkında yasadıkları olanlar veya fikir beyan edecek olanları bekliyoruz buyrun..

Örneğin: Bu konuyu destekliyorum.. "A+" kana ihtiyaç duyan varsa hazırım

Kan Bizim HH Bizim (=
+1903

-1

Bakınız: Konu eğer sağlıksa. Sağlık işlemlerine bir girersek eğer her türlü konuya el atmamız ŞARTTIR GEREKECEKTİR.

Sağlık sistemleri sadece kan ile bitmiyor.
Kanser , İlik nakilleri ve burada daha ismini veremediğim birrr sürü yeni yetme hastalıklar NAKİL olayları büyük ümitler ile çarelerini arıyor.

HackHeLL de bir sağlık Ünitesi kurulması durumunu düşünüyorum..
Ancak bugun kan ünitesi ile başlayacak, daha sonra ilik nakli için bir başka başlık açılacak. daha sonra farklı birşey...

Sağlık Sistemleri ÇOK ÇOK DETAYLI,KAPSAMLI Bir iştir.

Burası da bir SAĞLIK PLATFORMU Değil..!

Lakin : Hackhell Duyurular Bölümünde birçok kez yaşanmıştır ki : Acil kan ihtiyacı olan Kullancıılarımız buraya bir konu açarak ümitlerini tazeleyebiliyorlar. Dertlerine çareler arıyabiliyorlar.

Hackhellde eğer bugun sağlık üzerine bir adım atılırsa gerisinin de gelmesi gerekir.
Bu iş çok kapsamlı ve geniş bir iştir.
Sağlık üzerine kurulmuş olan birçok platform mevcuttur. Arama motorları dahi işlevlerinizi görecektir.

Bu Duygu ve Düşünce İle..
Oyum -1
|||||||||||||||||||||||||
TEKRARLIYORUM : ACİL KAN GEREKSİNİMLERİNİ ELBETTE Kİ:
http://www.hackhell.com/duyurular/
DUYURULAR Bölümüne açabilirsiniz.

Daha önce de defalarca Açıldı !

Bakınız: Konu eğer sağlıksa. Sağlık işlemlerine bir girersek eğer her türlü konuya el atmamız ŞARTTIR GEREKECEKTİR.

Sağlık sistemleri sadece kan ile bitmiyor.
Kanser , İlik nakilleri ve burada daha ismini veremediğim birrr sürü yeni yetme hastalıklar NAKİL olayları büyük ümitler ile çarelerini arıyor.

HackHeLL de bir sağlık Ünitesi kurulması durumunu düşünüyorum..
Ancak bugun kan ünitesi ile başlayacak, daha sonra ilik nakli için bir başka başlık açılacak. daha sonra farklı birşey...

Sağlık Sistemleri ÇOK ÇOK DETAYLI,KAPSAMLI Bir iştir.

Burası da bir SAĞLIK PLATFORMU Değil..!

Lakin : Hackhell Duyurular Bölümünde birçok kez yaşanmıştır ki : Acil kan ihtiyacı olan Kullancıılarımız buraya bir konu açarak ümitlerini tazeleyebiliyorlar. Dertlerine çareler arıyabiliyorlar.

Hackhellde eğer bugun sağlık üzerine bir adım atılırsa gerisinin de gelmesi gerekir.
Bu iş çok kapsamlı ve geniş bir iştir.
Sağlık üzerine kurulmuş olan birçok platform mevcuttur. Arama motorları dahi işlevlerinizi görecektir.

Bu Duygu ve Düşünce İle..
Oyum -1
|||||||||||||||||||||||||
TEKRARLIYORUM : ACİL KAN GEREKSİNİMLERİNİ ELBETTE Kİ:
http://www.hackhell.com/duyurular/
DUYURULAR Bölümüne açabilirsiniz.

Daha önce de defalarca Açıldı !

Bak cnm kardeşim daha önce duymamış olabilirsin ama sana lazım bu kaide:

"Ma la yüdrakü kullüh, la yutraku kullüh"

bir şeyin tamamında muvaffak olamaman, tamamını terketmeni gerektirme3z !

yani hepsi için böyle bir şey yapamayabiliriz ama en geneli olan kan konusunda bu mumkun, ve dahası ben bunu sağda solda forumlarda gördüm hemde ötüpohlu 50-100 kişilik forumlarda.. bizimki ise kocaa bi kitle.. asıl bizimki iş görür... kib.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri