hkfull61
New member
- Reaction score
- 0
Hackhell ailesinin yıllanmış bir üyesi olarak yazıyorum.Şu anda siyami ersek kalp hast.de kardeşim yatıyor.Bizimle aynı serviste olan başka bir çocuk ameliyata girecekti.Ancak doktorlar ameliyat esnasında kan verecek 4 kişi tamam olmadığı için ameliyata başlayamadılar.En son bize haber ulaştı.Aradık taradık 2 arkadaş bulduk.ancak doktorlar saat 11 e kadar bulunmasını istemişlerdi biz 10 dakika geç kaldıık.Sonuçta o çocuk yerine başkasını ameliyata alıp onun sırasını ertelediler ve o sıra tam 1 sene önce verilmişti.çocuk artık ölmezse bir dahaki tarihe ameliyat olabilecek...
Hülasa; hastanede aklıma geldi ki hackhell de bi kan HackHeLL kan bankası birimi olsa.. hepimiz (gönüllüler) kan gubumuzu ve iletişim bilgilerini paylaşsak ta böyle acil durumlarda birbirimizi gözetsek.. bunun örneklerine başka yerlerde rastladım ve bizi forumcu yapan paylaşma kültürümüzü somutlaştıracağını ve aramızda bi kan bağını kuracağını düşünerekten modlarımıza adminlerimize sesleniyorum lütfen bu projenin üzerine gidelim..
Ben bizzat konuyu takip etmeye çalışacağım..konu hakkında yasadıkları olanlar veya fikir beyan edecek olanları bekliyoruz buyrun..
Örneğin: Bu konuyu destekliyorum.. "A+" kana ihtiyaç duyan varsa hazırım
Hülasa; hastanede aklıma geldi ki hackhell de bi kan HackHeLL kan bankası birimi olsa.. hepimiz (gönüllüler) kan gubumuzu ve iletişim bilgilerini paylaşsak ta böyle acil durumlarda birbirimizi gözetsek.. bunun örneklerine başka yerlerde rastladım ve bizi forumcu yapan paylaşma kültürümüzü somutlaştıracağını ve aramızda bi kan bağını kuracağını düşünerekten modlarımıza adminlerimize sesleniyorum lütfen bu projenin üzerine gidelim..
Ben bizzat konuyu takip etmeye çalışacağım..konu hakkında yasadıkları olanlar veya fikir beyan edecek olanları bekliyoruz buyrun..
Örneğin: Bu konuyu destekliyorum.. "A+" kana ihtiyaç duyan varsa hazırım