HackHeLL Kullanıcılarının Vazgeçilmez Tercihi! - Domain+Host: Yıllık 29YTL!

Msn Ekledim Mesaj Yazdım Tık Yok :S Çok Müşteri Kaybeder Böle

hacı teknohell'e girerken iframe virisü tespit ediyor kav :S trojan diyor..

paket ozelliklerini verirmisiniz ben goremedim? hazir kurulum scriptleride varmi installatron gibi

hacı teknohell'e girerken iframe virisü tespit ediyor kav :S trojan diyor..

Reboot paneli ayarlamalari sirasinda ssl desteklemeyen bir yerden baglanmistim. Ondan arta kalan bi frame koduymus... Coook once temizlemistim burdan da bilgi vereyim.

Ayrica yakinda partnerlerimiz haricinde kullanicilarin ve internette cevresi olanlarin gelir elde edebilecekleri bir Sistem hazirlamaktayiz. 2 haftaya her yerde reklamimizla karsilasicaksiniz...

Fiyat falan çok iyide mesela bi forum kurduk crackli program falan koyduk.Warez içerikte problem çıkar mı?

2 gündür sitem açılmıyor , mail atıyorum cevap gelmiyor , msnde kimse yok .

ne biçim güçlü network - kesintisiz hizmet oluyor bu ?

Telefonla irtibata geçmeyi denediniz mi çünki TeknoHeLL'in host ettiği diğer sitelere baktım açılıyor sorun sizde olabilir.

Site kafayı yedi , bir eski güne dönüyor bi düzeliyor ftp deki dosyalar birbirine karışmış , bendne kaynaklanmıyor

ya sorun teknohell de yada siteme hacker falan sızdı :S

2 gündür siteniz mi açılmıyor?
Lütfen sitenide uptime check koyun da tekrar bakın o halde.

Aylarca çok uygun fiyatlara iyi bir hizmet alıp,
son 2 günde yine siz müşterilerin bulunduğu sunucuya yoğun derecede saldırı gelince böyle bir sitem mi ediyorsunuz? Belkide saldırı alan site sizsiniz?

Son birkaç gündür yoğun olarak spam mail, syn ataklar almaktayız. Yazılımsal ve optimize çözümler durum altında yetersiz kalmaktadır.

Ayrıca şu anda siteler problemsiz yayındadır.

Bana domain adınızı ve banka hesabınızı mail olarak gönderin lütfen,
ücretinizi iade edeceğim. Hiçbir müşterim benim hakkımda kötü düşünsün istemem.

Benim hosting satma gibi bir gayem yok. Normalde kiralık sunucu işi yapmaktayız. Hosting satışı saadece hackhell üyelerine özel bir durum.
Ama yine hackhell üyeleri memnun değil ise, gerekirse iptal ederim bu işlemi : )

pm yada mailinizi bekliyorum.
iyi calısmalar.

Dipnot olsun : 7-8 aydır Teknohell den hosting kullanıyorum. 3 ayrı domain aldım ve hiçbirindede hiçbir şekilde sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Eğer sorun yaşıyorsanız sizden kaynaklanbileceğini de unutmayın.

bana hiçbir şekilde bilgilendirme veya cevap gelmedi , ben ne yapayım , burda yalanmı söylüyorum , bir çok kişiye denettirdim onlardada açılmadı , 1 gün kesintili oldu açıldıklarında çok aşırı yavaşdı diğer bi günde hiç açılmadı , ayrıca saldırı oluyormuş sorun benden kaynaklanmıyor , biz burda destek veya bilgi istiyoruz siz hemen bilgilerinizi yollayın paranızı iade edim diyorsunuz

Sahip olduğunuz 1 kategorisi olan ve 1 üyesi bulunan siteniz için söylüyorsunuz değil mi?

Bakın. Saldırı olması benden de kaynaklanmıyor.

Bizim işimiz evet sağladığımız hizmetin saadece arkasında durmak.
Mailde bunu bana çok ta güzel vurgulamışsınız.

Ancak işimiz olmamasına rağmen, size defalarca msn de sorunlarınıza yardımcı oldum, neyin nasıl olduğunu anlattım. Buda benim işim değildi. Size söylerken işiniz bu değil bana anlatmayın! demediniz.

Aldığımız yoğun saldırılar nedeni ile (yine sizlerin bulunduğu sunucuya) sistem yanıt veremez duruma geldi ve yazılımsal çözümler yetmedi.

Şu anda sistem canavar gibi...

Server ile ugrastığımdan maillere de cevap yazamadım.
29Tl ye satılan hosting i binbir pazarlık ile alıyorsunuz anında maillere cevap istiyorsunuz. Bakın, vardiyalı 2 personel tutsam mailler için 1500 Euro dan 3000euro yapar. Siz bana 10Mb hosting 500mb trafik için aylık 70-80 Dolar ödemeye hazırsanız size bunuda sağlarım. Çift sunucu değil 5 sunucuyu birbirine bağlarım.
Çünki benim hizmet sağladığım yerler bu fiyata hizmet alıyorlar.

Hackhellde benden sunucu hizmet alan arkadaşlar var. Bunlara sorun lütfen, 4 den fazla ek personel çalıştırıyormuyum?, Çalıştırmıyormuyum? (sunucu müşterileri için)

Umarım durumu anlatabilmişimdir..
Problem olduğunda, birkaç müşterim de sizin gibi e-mail atmış.

Birtanesini kopyalıyayım;

"Alican bey, sunucuda sanırım bir yavaşlık oldu. Hiç yaşamadık Ama benden de kaynaklanabilir. Tam bilemiyorum. siz daha iyi bilirsiniz. Müsayit vaktinizde bir göz atarsanız sevinirim. Saygılarımı sunarım."

Bunu yazan musteri 1,5 senedir benden hizmet alan, yine hackhell üyesi olan. Lisanslı forumu, binlerce üyesi ve günlük binlerce hiti olan bir arkadaş.

Konumu daha fazla tartışmaya çevirmeyin.
E-mail üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Selamlar.

bana hiçbir şekilde bilgilendirme veya cevap gelmedi , ben ne yapayım , burda yalanmı söylüyorum , bir çok kişiye denettirdim onlardada açılmadı , 1 gün kesintili oldu açıldıklarında çok aşırı yavaşdı diğer bi günde hiç açılmadı , ayrıca saldırı oluyormuş sorun benden kaynaklanmıyor , biz burda destek veya bilgi istiyoruz siz hemen bilgilerinizi yollayın paranızı iade edim diyorsunuz

saolun sizin bu güzel teknohell hizmetinizden dolayı sitem kafayı yedi tüm dosyalar gitti bende başdan kurdum , siz hiç bir bilgilendirme yapmayın , bize cevap vermeyin sonra bizi suçlayın

saolun sizin bu güzel teknohell hizmetinizden dolayı sitem kafayı yedi tüm dosyalar gitti bende başdan kurdum , siz hiç bir bilgilendirme yapmayın , bize cevap vermeyin sonra bizi suçlayın

Siteniz kafayı mı yedi :)
Komiksiniz.

Servere erişimin aksaması ile dosyaların değişmeyeceğini herkes biliyor.
Lütfen satış konumu daha çok baltalamayın
arkadaşa bizlere ödediği 3$ lık(Ortalama 5TL) hosting ödemesi iade edilmiştir...

Capturemaniac.com sitesi de teknohellden hizmet almmaktadır. Yaklaşık 1 senedir sorun yaşamadan, hatta bazen benden kaynaklanan sorunları da hallederek {sağolsunlar} devam ediyoruz. Sitenin kullanıcıları da hergün övgüler yağdırmakta. Geçen gün yaşanan olaydan bizim sitemiz de yarım gün kadar etkilendi. Bu teknohellden kaynaklanan bir durum değildi. Kendilerine mail attım ve yarım günde olay çözüldü. Diğer host sağlayıcılarında dün yaşanan olayı yaşasaydınız bugün siteniz toparlanırmıydı bilemem.. Teknohelle her türlü referans olabilirim. Herşeyden önce dürüstlük gelir benim için.

Ben 59TL/ yıllık olandan almak istiyorum alan adı ve serverlarla ilgili birkaç sorum olacak sadece.

Türkiyenin dünyaca tanınmış bir şirketine de sordum yanıt vermediler ben de almadım onlardan isim vermesem daha iyi herhalde.
Sizin aracılığınızla alan adını aldığımda who is sorgusunda benim bilgilerim mi görünecek? ben öyle olmasını arzu ediyorum da!

sizin sunucular linux tabanlı sunucu olduğu için ben de siteyi kurup işletir-yönetirken linux türevi bir işletim sistemi mi kullanmalıyım ?

Sitemi PHP ile yapmayı düşünüyorum

Sunucularınızın Linux tabanlı olması Microsoft tabanlı sunuculara göre bana PHP ile yapmayı düşündüğüm siteyi sunucunuza yükleyip yönetirken dezavantaj sağlar mı?

Linux sunucu yükleyip yönetirken kolaylık ve güvenlik bakımından Microsoft tabanlı sunucuya göre en canalıcı ne gibi avantaj-dezavantajlar sağlar?

Şimdiden teşekkürler.

Geri