HaCkHell sınıf takımı =)

örtmenim cw_attack viZi nin silgisini aldı vermio :(

haydi bakalım en süper sınıf bizimki olcak gelmiş geçmiş :D bakalım kimler karatahtaya mudavim olcak :W

kopugum nerdeydın tabi ki öğretmen acıgı var kpss olmadan atıyoruz :D hocam hoşgeldiniz
sonsuzluğa bir uzaman öğretmen zaten hoşgeldiniz hocam =)

iide ben bişe demedim ki çocuklar söleyince edepsiz mi oluolar:(

ben kötü bişe yapmak istemedim sadece insani ihtiyaç:(:(:(

sınıf sınıf dediğin nedirki gülüm ben okumak için sanal alemde çürümeyi göealmışım :(

Öğretmen başına 2 öğrenci.Kaliteli eğitim çıkar burdan =)

Öğretmen var, öğrenci var, eğitim ortamı var peki ya Hedef-Davranışlar nelerdir?
BU hedef-davranışlar için öğretilecek konular nelerdir vb =)

örtmenim hafta sonları tatil mi?

Öğretmen var, öğrenci var, eğitim ortamı var peki ya Hedef-Davranışlar nelerdir?

=)
egitim programımızı hocalarımızla birlikte oluştıracagız tan abi =)
hedef davranışlar etkinlikler ve süreler bir yıllık plan halinde verielcektir =)
sordugun sorular bir yıllık planda buluncak konular
=) hepsini acıklaycagız tan abi =) şimdiye kadar kişi başına ( 1/40 öğretmen) düşen öğretmen sayısını artırmaya calışıoruz katılım arttıkca bu oran düşecektir =)tabi ya bizler dewey nin bireysel ve öğreniciyi merkeze alan egitimini destekliyorz :D

bence en başından özbakım becerilerinden başlayalım ne dersiniz :p sora psikomotor gelişim dil gelişimi sosyal-duygusal gelişim bilişsel gelişim devam etsin işte :D

Geri