HaCkHell sınıf takımı =)

erdem camın kenarında sıgara içiyo öretmenim :)

ne var ben karşısındada içerim :D sigaradan ayıpmı olurmuş :d

akedeşler yarın sınıfa viski getirimmi :)

gürcan bişey mi dedin gel iç bakalım napıorum =) daha cok gencsin yazık sonra bak bu yakışıklı yüzün bole sarkar :D kzılar bakmaz sana:D

viski he bana bu numaralar sokmez:D

getirin de ne oluo beraber gorelım:D

Yaşımız gençmi :D eşek kadar olduk ne genci :D ölcez bu yasta :D

ne ölmesi yahu =) daha karpuz kesecektik sigaraya hayır =) kotu ornek olmayalım =) faydalı şeyleri ulu orta yapalım :D zor olan bu =) zoru basaralım:D hadi bakalım:D

üç gündür pc nin başında ünitelendirilmiş yıllık plan hazırlamaktan gözlerim pert oldu:saskin:saskin:saskin

sende mı aynen ya ben de.. ders kitabı eleştir plan hazırla =) ders anlat sunum hazırla :D öğrencilerime feda olsun=):melek:melek:melek

:D bence bırakın bu sınıf ıslerını dansoz getırelım bence :D

vay arka sıradakilerdenim diyon yani :D olur arka sıra da olur ne de olsa sınavda en onde oturcan :D
erdem sigara içmez ki =) yanlış gormuş olmayasın bi daha bak bakalım:D

KurtLar Vadisinin GeLecek NesLini Yetiştiriyor O Dizi. :vur ArkadaşLarımı Arkada Bırakıp Da En Öne Geçemem Sınavda, ARKadaş OLduğum İçin Arka Çıkmam Gerekir Hocam BunLar İnsâni İhtiyaçLar, KarşıLanması Lâzım. Hem Daha Kopya Çekmeden Kopya MuameLesi, PotansiyeL SuçLu iLân EdiLdim, ŞiddetLe Kınıyorum. :Sopa (Şiddet İçerikLi Öğe +Kafa Göz)

Bence bu sınıfın cıvı çıkar solım :D ne baskanı var ne ders programı var ne okulun adı var :D ooooo :D

Geri