SickDreTh
Altın Üye
- Reaction score
- 0
katılıorm revo benımde ıcıme sınmemıstı bunlar sadece ıstemeyerek oylamaya katıldım yenı seylerde cıkarsa daa ıı olur bıde su kısın ortasında tshırt olayını bı gecsek tam super olacakrevolation' Alıntı:oylamanın bitmesini bekliyorum, konuyu izliyorum şuan. ayrıca açıkçası bu modeller içime sinmedi, daha yaratıcı şeyler olabilir bence. ben birde forumda ki grafik bilgisi falan çok iyi olan arkadaşların bi konu açıp birlikte yada birbirlerinden tamamen bağımsız çalışarak yeni modeller yapmaları taraftarıyım. sonuçta güzel bir işe kalkışıyoruz ve insanın içine sinen bişey olmalı. bakın ben yada xsir farketmez. bu işi kim alırsa, kim üstlenirse çok yorulacak. siparişler, baskı takibi, en sonda kargo ve teslim alınıp alınmadığının takibi. kulağa kolay gelebilir, belki kolay iş yaff ta diyebilirsiniz. ama şunu söyliyeyim. bi işi ciddiye alıyorsanız o iş zor olmalıdır. dediğim gibi, forumun önde gelen grafikçileri bence kısa sürelik bi çalışmayla çok güzel modeller çıkartabilirler. zaten bunu Genco ile de konuştuk. ondan haber bekliyorum bu yeni tasarımlar konusunda. ben grafikerlerle konuşacağım dedi ama msn'de denk gelemedik bi türlü. bu hafta masama pek fazla oturamıyorum. tabi msn'de açmıyorum haliyle
9 numara seçilecek sanırım, ama dediğim gibi birazcık daha sabrederseniz yeni tasarımlara da bakmış olursunuz. inanıyorum ki grafikerlerimiz kısa sürede çok güzel tasarımlar sunabilir size.