HackHeLL Tişört [Anket]

Hackhell Tişörtlerinden Hangisi Basılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 1 ve 9'u beğendim....
nerden alıcas tişörtleri....ulusal olarak mı satılıcak??:biggrin :biggrin :biggrin

durun bakalım, adam belki önemli bi işle uğraşıyor ondan dolayı foruma giremiyor yada belki adam 100 tane baskı siparişi verdi "sürpriz baskı bitti" diyecek. 9 Şubata kadar bi cevap yazmazsa bide ben bi organizasyon yapacağım. konu altında yalan olmuş - malan olmuş, vs vs geyik yapmayın lütfen.

ınsan bı haber verır ama surprıze gerek yok bence herkes sabırsız abı napacan!!!!!olmazsa revo sen hakkaten devreye gır:D

revolation' Alıntı:
ben ölmedim buradayım da bu arkadaşın konusu, baskıya sokuyorum yada baskıya sokmuyorum yazısını yazmasını bekliyorum. duruma göre ben devreye gireceğim.

Şu lafı dedin ya helal olsun ...

:vur :vur :vur 100 tanemiiiii?şaka mı buu.....:vur :vur :vur

pori' Alıntı:
:vur :vur :vur 100 tanemiiiii?şaka mı buu.....:vur :vur :vur

neden hayırdır kanka? az mı geldi? 4 gün sonra çalışmalar başlıyor arkadaşlar. yanlız forumda bulunan Photoshop ustalarından katkı bekliyorum. güzel örneklar çıkartmalarını isteyeceğim onlardan. benim işim baskı, grafiker değilim. bilmediğim Photoshop olayına da atlamam, işi uzmanına bırakırım. bişey yapacaksak layığı ile olsun yafff :biggrin sonra beyenmeyip fellik-fellik istanbulda beni aramayın :vur

hay Allaha sukur okan devreye gırdın yaww:durdurunEvet ya grafıker arkadaslar bı yardım ederlerse cok ıı ısler cıkcaktır umarım...bu konu cok gerı planda kaldı,unutuldu yane ama gerı canlanır ınsallah..

whiteman28' Alıntı:
bence hepsi basılmalı isteyen istediğini alır

keşke o dediğini yapabilsek, ama baskıya sokarken ne kadar çok farklı baskı grafiği o kadar çok masraf :(

8 ve 9 olsun lüüüüüüüüüütfen

Bencede HH man koyarsak karizma olur :p

yaaw forumda kaç tane üye var..en azından büyük bi kısım almak istiicektir...kendimi geçtim zaten,bir sürü üye alamııcak gibi geliyo bana....100 tane çok az......bilmiyorum daha önce hackhell adını taşıyan başkqa bi mataryel verildi mi?verilmediyse daha kötü ,herkes bu markadan bi parça istiiiiicektir:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri