..! HackHeLL UpLoaD aRea / ProGRaMLaR BöLüMüNe aSiSTaN MoD aDaYıYıM !. By MeLiHBaKiR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet ark. Türk genci oLaraqtan Çok qSl ama hep oLayLara kotu yoLdan baqan yorumLar yapmıSsınız..
Burda YabanCı insanLar oLsaydı emin oLunki Bu türk gencini Savunur pozisyonda oLurdu..

Niemi diyorSunuS:HiÇ Bi Türk erkeqi özeLLiqLe Türkürdüqünü yaLamaz
Bu arkadas Bu foruma yenıden qeLdiySe kendıne quvenreq qeeLmiŞ demekTir..
demekki cıkan tartısmada dıaLoqta bununda saqLam bı yerde hakLı oLduqu yerLr warmıS...

türk ewLadı oLaraq Sana quvenıyorum Senn hakkını yiyenLerin enınde sonunda onLarında basLarına boyLe oLay qeLince senın oLayını hatırLasınLarkı ibret oLsun..

Bnden +10000..

not:MeliHBakır karde$im Seni tanırım az Çok ayırLısı neySe o oLsun

evet ark. Türk genci oLaraqtan Çok qSl ama hep oLayLara kotu yoLdan baqan yorumLar yapmıSsınız..
Burda YabanCı insanLar oLsaydı emin oLunki Bu türk gencini Savunur pozisyonda oLurdu..

demekki cıkan tartısmada dıaLoqta bununda saqLam bı yerde hakLı oLduqu yerLr warmıS...

türk ewLadı oLaraq Sana quvenıyorum Senn hakkını yiyenLerin enınde sonunda onLarında basLarına boyLe oLay qeLince senın oLayını hatırLasınLarkı ibret oLsun..

Bnden +10000..

Nereden Ciktin Sen :hhmanD

Bnden +10000..

kopmuS Lem Bu..

ama adamın hakLı oLduuq yerLer de war..

Bölüm Moderatorleri Yeterli Bence...[ ---2008 ]

KURAL : 5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

Yeniyim ama şöyle bir forum kurallarını genel olarak incelerken gözüm takıldı. Asistan Mod uygulaması farklıysada bilemiyorum artık. Aday hakkında iddaları da okudum pek sevilen biri değil heralde yöneticinin yada adayının sevilmesi saygı duyulması gereken kişiler olması gerekir. Hakkında şaibe iddaa olan kişilerin bu tür görevlere atanmaması bence iyi olur.

Birde arkadaşın mesaj ayrıntılarına baktım sürekli bir post kasma heyecanı var. Her türlü gereksiz postu gördüm. Bence sizin deyiminiz le (---------------------------------------------------------)

Bölümün yöneticiye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca eski konuları tekrar tekrar gündeme gelmesi gayet doğaldır. Sonuçta geçmişi ne olursa olsun silmek mümkün değil. Bence şu an bulunduğun konumda gayet iyisin, devam etmeni öneririm ;)

- 1919

yöneticilik ayrı bir olgunluk gerektiri duygusallığa ve taraf olmaya kapalı bir pozisyondur
bulunduğun görevde gayet başarılısın

melih abi seni seviyorum biliyosun geçmişinle ilgili bilgilerede pek sahip değilim ama msn de anlatmanı isteyecem paylaşımların çok güzel aynı rapid pre üyeliğini paylaştığımız için gayet iyi biliyorum şu an işin ise oy kullanmayı düşünmüyorum senin ve HH için hayırlısı

ben senin bu site için diğer mod. arkadaşlar gibi çok uğraştığını düşünüyorum:Bilindiği üzere çalışan kapar diye düşünüerek sna + veriyorum hayırlı olsun dostum

Smod'Lar ve böLüm modLarının görüşLeri oLumsuz...KişiseL oLarakta HHArea/ProgramLar böLümünün bir yönetici ihtiyacı oLduğunu sanmıyorum.
-1923

+1'de ßenden kendisi caLı$kan ßirisi... TercihLeri ona kaLmıştır yanLı$h anLa$ıLmış yha da yanLı$ anlatmı$h oLaßiLir. Her$eye raqmen herkes kendini irdeLeyip tekrar qözden qecirsin madem inSanLarı hataLarı yanLı$hLarı oLaßilir önemLi oLan o inSanı dı$hLamak deiL qeri kazanmaktır...N oLursa oLsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri