HackheLL'da Sıradaki Hizmet Ne olsun?

Hangisini isterdiniz?

• HackhellShare (Dosya Upload Servisi)

Kullanılan: 650 59.4%
  • HackhellShack (Resim upload Servisi)

Kullanılan: 104 9.5%
  • Hackhell Toplist

Kullanılan: 82 7.5%
  • Hackhell Search

Kullanılan: 76 6.9%
  • Hackhell Oyun Servisi

Kullanılan: 182 16.6%

• Kullanılan toplam oy
    1,094
Hacked bolumu olsun.Hack yapanlarların yayın yapacagı bir yer olursa forum kirliligide onlenmis olur.

msn den daha çok insanı tanıştıracağına ve arkadaşlık kurduracagına inandığım için sohbet kısmı olsun bence böylece internette chat sitelerinden daha kaliteli ve daha düzeyli bir sohbet ortamı olur hem türkiye içinden ve şehir olarak insanlar daha çok ortak bir noktada sohbet eder yurtdışındakiler alınmasın ben türkiyede olduğum için yazdımböyle bir şeyin çok güzel olacağına inanıyorum

unutmadan şehirden kastım bilinen güzel yerler ve faydalı olacak olan yerlerin tanıtılması için güzel olur mesala ben gaziantep'teyim burda bilgisayar fiyatları(parça bazında) çok yüksek ama bildbazı toptancılar ve fiyatları internet siteleri ile eşdeğer hem görerek almak daha akıllıca bu bir örnek bu sayede insan daha doğru karar verebiliyor
NEDERSİNİZ BU FİKRE?

en iyisi bir irc servisi

valla bir irc servisi muhtesem olur

ben siteye şunuda ekle bunuda ekle demeyeceğim dark angel çünkü eklediğiniz her yenilik bir ihtiyacı daha karşılıyor yani ne ekleseniz site daha güsel oluyor bu nedenle her şeyi kafana göre yap biz beğeneceğiz emin ol

cenazeci54' Alıntı:
bence en bomba tahminlerin yapıldığı bi iddaa sayfası olmalı... :alkol:

ılgınc bır dusunce :eek:

buarada hadilen tesekkurler dusuncelerın ıcın arkadasım :)

bence bize share servisi şart dark abi kurtar bizi şu rapidden. . .:(

merhaba

bilgisayarın başında flim izlerken canım :cool: istiyor

dosya upload servisi ve de resim upload servisi ekleme durumu olursa hackhellin içerik ve ilgi bakımından zenginleşeceğini düşünüyorum teşekkürler...

hackhell de herşey mekemmel gidiyor bence çok daha iyi yerlere geleceğine hiç kuşkum yok, arkanızdayız destekliyoruz sizleri..

arkadaşlar dark angel varsa elinizde indirmek istiyorum şimdiden saolun

Katılıyorum sana

blackmilk' Alıntı:
daha yapacak birşey kalldımı? girdiğim 3 siteden 1' hackhell. Diğerleri hotmail ve kendi sitem :)

Dostum aynen...Arkadaslarim kendi sitemi bitiremememden dolayı bana kızgınlar biraz..Bunun da nedeni HackheLL...

Kardeşim başından kalkamıoruz...Sabh saat 06 - 07 lere kadar online olmak zorunda kalıoruz...

Yapmayın bu kadar güzek şeyler canım alla alla...yakında işden atılıcaz valaa...

Ellerinizi yüreğinize saglik dostlar...

bence de gayet guzel gelişiyor hackhell

msn boşverin arkadaşlar bence bu sitede upload edebilsek çok iyi olurdu

upload servisi güzel olurdu.hemde sitenin reklamı da olur upload servisiyle mesela siteden olmayan birisine dosya gönderirken rapidshare yerine hackhellshare :D desek hiçte fena olmaz yani.

Geri