- Reaction score
- 0
o zaman bilet param reactorden oluyor herşey benden dedıgıne gore benıde yazın bende gelıuyorum dönüşde dahılmı reactor![]()
Kanka ayıpsın, ben seni bandırmadan alırım gerekirse
o zaman bilet param reactorden oluyor herşey benden dedıgıne gore benıde yazın bende gelıuyorum dönüşde dahılmı reactor![]()
MozoLe Miяach;4501532' Alıntı:Gürcan ßeni Krize Soktun ßurda Ya.. :hhmanD
Kanka ayıpsın, ben seni bandırmadan alırım gerekirse![]()
abi yerleriniz neresi sizin
otobus biletlerinden bahsediyosanız, olmaz sanırım o iş![]()
abi yerleriniz neresi sizin
otobus biletlerinden bahsediyosanız, olmaz sanırım o iş![]()
seni ben alırım beraber gideriz Sen ben ayse
bebeim herhlde sennle gitcem =) sennle her yere giderimama nerde buluscaz onu haber edin nereye geliim ? =)
lütfen herkez sırasını beklesınönce ben
belkı 2 kısılık kontenjanı yoktur
tek kısı ıcın konusmusda olabılır
![]()
Avrupa yakasında olmasınBi de bizi köprü trafiği ile uğraştırmayın
![]()
WaLa yha bi kerede anadoLu yakası oLsun =)
Hep biz gecioruz karsıya =)
Beykoz olsun, orda ne ararsanız var, da, kır, bayır,yeşillik çimen, ot, kıl, tüy![]()
ben bu konuyu 2 hafta önce yönetimde açtım ama kimseye o tarih uymadığı için olay yatmıştı. hatta başlık şuydu.
1.Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi Festivali (( Piknik)) :durdurun
uygun olursam gelirsiniz. belgrat ormanının dibinde oturuyorum zaten :durdurun siz 2 vesayitle gelirsiniz, ben yürürüm artık :durdurun :durdurun :durdurun
o tarafta çok dilenci var la. 4 kanat düşse benim patıma 3'ünü dilenci yer :durdurun
bağdat caddesine yapmıştık biz piknik bundan 3 sene önce dark, reac, karma fln pizza aldık. pizzanın 1/3'ünü dilenc çocuklar aldı :durdurun
ben bu konuyu 2 hafta önce yönetimde açtım ama kimseye o tarih uymadığı için olay yatmıştı. hatta başlık şuydu.
1.Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi Festivali (( Piknik)) :durdurun
uygun olursam gelirsiniz. belgrat ormanının dibinde oturuyorum zaten :durdurun siz 2 vesayitle gelirsiniz, ben yürürüm artık :durdurun :durdurun :durdurun
o tarafta çok dilenci var la. 4 kanat düşse benim patıma 3'ünü dilenci yer :durdurun
bağdat caddesine yapmıştık biz piknik bundan 3 sene önce dark, reac, karma fln pizza aldık. pizzanın 1/3'ünü dilenc çocuklar aldı :durdurun
asi dai'm gelecem diyosa gelir ben kefilim :sigara: diğerlerinden gelmeyen olursa :vur temizleriz![]()
bende gelmek istersim ama1000 kilometrecik yol var
![]()
3g 5g kesmez beni kanka ölmeden görülecek ender kişilerden birisin :goz: bir de ebemi görüp öyle geberecem :durdurun