hackhelli pikniğe ne der?

abi yerleriniz neresi sizin

otobus biletlerinden bahsediyosanız, olmaz sanırım o iş :)

bebeim herhlde sennle gitcem =) sennle her yere giderim :p ama nerde buluscaz onu haber edin nereye geliim ? =)

dur bakalım burnuma kötü kokular geliyor gelecek mi bu gelicem diyenler toplancaklar mı ona göre =) emirgana gidebiliriz=) ben alırım seni orasını düşünme =)
eğer gelmzlerse kız kıza gidiyoruz zaten(piknik değil gezeriz :) ) =) ama gelirlerse karma olur =)

Avrupa yakasında olmasın :) Bi de bizi köprü trafiği ile uğraştırmayın :D

ben bu konuyu 2 hafta önce yönetimde açtım ama kimseye o tarih uymadığı için olay yatmıştı. hatta başlık şuydu.

1.Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi Festivali (( Piknik :p )) :durdurun

uygun olursam gelirsiniz. belgrat ormanının dibinde oturuyorum zaten :durdurun siz 2 vesayitle gelirsiniz, ben yürürüm artık :durdurun :durdurun :durdurun

Beykoz olsun, orda ne ararsanız var, da, kır, bayır,yeşillik çimen, ot, kıl, tüy:D

o tarafta çok dilenci var la. 4 kanat düşse benim patıma 3'ünü dilenci yer :durdurun

bağdat caddesine yapmıştık biz piknik bundan 3 sene önce dark, reac, karma fln pizza aldık. pizzanın 1/3'ünü dilenc çocuklar aldı :durdurun

ben bu konuyu 2 hafta önce yönetimde açtım ama kimseye o tarih uymadığı için olay yatmıştı. hatta başlık şuydu.

uygun olursam gelirsiniz. belgrat ormanının dibinde oturuyorum zaten :durdurun siz 2 vesayitle gelirsiniz, ben yürürüm artık :durdurun :durdurun :durdurun

o tarafta çok dilenci var la. 4 kanat düşse benim patıma 3'ünü dilenci yer :durdurun

bağdat caddesine yapmıştık biz piknik bundan 3 sene önce dark, reac, karma fln pizza aldık. pizzanın 1/3'ünü dilenc çocuklar aldı :durdurun

demek uygun olsa bizsiz gidecektiniz :hadiordan
hııh

Revo, revo, revo :D

Geldiğin belli oluyor :hhmanD

Kırım kongo kanamalı ateşii :hhmanD Zuahhahahahaha :hhmanD

Adam king ya :D Revo kanka ısrarla seni piknikte görmek istiyoruz :durdurun

asi dai'm gelecem diyosa gelir ben kefilim :sigara: diğerlerinden gelmeyen olursa :vur temizleriz :)
bende gelmek istersim ama :( 1000 kilometrecik yol var :(

kanka tüm gsm operatörleri 3g çıkarıyo 31 temmuzda. kendini 3g den atarsın bize, olmadı 3g arama yaparız sana.

bu piknik yatar demedi deme ibrahim:):)

3g 5g kesmez beni kanka ölmeden görülecek ender kişilerden birisin :goz: bir de ebemi görüp öyle geberecem :durdurun

derbederin facebookta o bahsettiğin grubu ebemide gördüm falan o grubu benim ing hocam açmıştı.üniversite hazırlıkta hocamdı:Dkadın hiç böle ünlü olacağını bilmezdim dedi bize:D

Geri