hackhelli pikniğe ne der?

bu hafta olmazki ama =) daha kimin gelecegi belli değil ama toplanırlarsa birden bir mucizeyle :D

Daha 4 gün var önümüzde.
Bakalım ne olacak

arkadaşlar pikniğe gidelim mi =) bayanlar baylar boyle bir sey yapsak katılım olur mu soralım ona göre tarihi belirleyelim ve eğer olursa gidelim...

ne dersiniz ?
gelmezse vurulacak kişiler :vur:sigara:
ayınatesi
hellsport
asi
muratdemirci
feryall

(muratcdemirci olması gerekiyor :D) Ayrıca vurmak derken. :D İnsan hiç mangalcıyı vururmu ya. Aç kalırsınız bak ona göre

ankara buluşması olmasında :D sakın :D vurulucak cok kişi olursa forumda kimse kalmaz sonra :D

ßeşiktaş Team oLarak Pikniqi ßasıp HeLLdeviLL'i Rehin aLaßıLırız.. Ve Ordaki Tüm FenerLiLeri,oLay Anında Şaşırmayın..Şimdiden SöyLedim.. :hhmanD

2 agustosa kadar olacaksa beni de yazın.

hersey benden, gelirim :goz:

şaşıracagınız bişey söyleyim ben gelmiyorum:):)

MozoLe Miяach;4501511' Alıntı:
ßeşiktaş Team oLarak Pikniqi ßasıp HeLLdeviLL'i Rehin aLaßıLırız.. Ve Ordaki Tüm FenerLiLeri,oLay Anında Şaşırmayın..Şimdiden SöyLedim.. :hhmanD

Yatıyorum dedim ama cevap vermem lazım.

Çok şükür ben GS'liyim

aaaa asıl bensiz piknik olmaz orda uyuz birine ihtiyaç olur gibi geldi bana =) size üzücü bir haberm var malesef geliorm :D beni sevmeyenler baya üzüldüler biliorm :D:D

lütfen herkez sırasını beklesın :D önce ben :D belkı 2 kısılık kontenjanı yoktur :D tek kısı ıcın konusmusda olabılır :D

Gürcan ßeni Krize Soktun ßurda Ya.. :hhmanD

2 agustosa kadar olacaksa beni de yazın.

hersey benden, gelirim :goz:
ayın 2 sine kadar toplanılır mı ki acaba bilemedim şimdi yalnız birşey daha ramazan girmeden gidelim lütfen =) ona gore katılım olacak gibi erkene de cekebliriz
aaaa asıl bensiz piknik olmaz orda uyuz birine ihtiyaç olur gibi geldi bana =) size üzücü bir haberm var malesef geliorm :D beni sevmeyenler baya üzüldüler biliorm :D:D
seni ben alırım beraber gideriz Sen ben ayse
şaşıracagınız bişey söyleyim ben gelmiyorum:):)
volkan çok şşaırdım :D
MozoLe Miяach;4501511' Alıntı:

gelecek misin gelmeyecek misin =) ugrastırma bakayım:D rus ruleti oynuyoruz =) geleceksen gelecem de ona göre =)

Geri