olaf öle değil Atatrükün ün kaleminde
Türk Yurdu Türk milleti Asyanın garbında ve Avrupanın şarkında olmak üzere kara ve deniz sınırlariyle ayırt edilmiş, dünyaca tanınmış büyük bir yurtta yaşar.
adam gibi konuşmayı öğren ilk önce sana mı kaldı hakimin kararını sorgulamak
çarşaf giyenleri bende sevmem ama kimse kimseye karisamaz ve bence hakim burda buyuk bir yanlis yapmis
sen iyi yapıosun diye tamam biz bidaha bişey paylaşmayalım![]()
Daha birkaç gün önce Cumhuriyet mitingi için Anıtkabir'e gidenlere, Sapık zihiyette biri ''Cesetten medet umuyorlar'' demişti. Ve o mesaja teşekkür butonu ile destek veren kişiler şimdi de Atatürk'ün sözlerini kullanıyolar. Kendilerinin Atatürk'üymüş. Komik............
Hadi Türbanı bi bakıma anlarımda - Nerden geliyor bu Çarşaf Sevicilik ?
İşte bunu anlamıyorum
:durdurun
Yoksa Dinde Kadınları Türban değilde - Çarşafa Sokun mu deniliyor ?
:goz:
~SiLenT ScЯeaM~;4325003' Alıntı:Ben Ahzab Suresi 59. Ayeti'ni Vermekten Bıktım Siz IsrarLa AyetLere Rağmen Kendi Kafanızdan BirşeyLer Uydurmaya Bıkmadınız...
Hadi Türbanı bi bakıma anlarımda - Nerden geliyor bu Çarşaf Sevicilik ?
İşte bunu anlamıyorum
:durdurun
Yoksa Dinde Kadınları Türban değilde - Çarşafa Sokun mu deniliyor ?
:goz:
Yeri degil ama merak etim simdi bu Ayeti bir link verebilirmisin bu ayetle ilgili yada buraya yola
işte bravo hakime kara çarşafla yaşıyacakları irana alalım
~SiLenT ScЯeaM~;4325003' Alıntı:Ben Ahzab Suresi 59. Ayeti'ni Vermekten Bıktım Siz IsrarLa AyetLere Rağmen Kendi Kafanızdan BirşeyLer Uydurmaya Bıkmadınız...
Bu ülkenin sahibi senmisin de milleti başka yerlere gönderiyorsun..irana sen git hemde başbakanın bi lafı var hani bi çiftçi olduğunu söyleyen bi zat' a söylemişti azcık beynini yor gelir aklına tabi varsa