Haram diye 700 bin TL'yi almadı

Madem çok biliyon haramdan gelen parayla hayırmı yapılır kenan?
bide hayır işlerinde kullanıp okul yaptırcam diyomuş?
biraz medyaya oynuyor bu herif bence

700 bin lira yı elinin tersiyle itmiş. az para değil, helal olsun demekten başka bişey gelmez elden

bence o para haram değildir,yazıldığı gibi isim hakkı olarak ona ödenmesi gereken paradır,oynayarak kazanılmış bir para değildir,tam aksine KENAN SOFUOĞLU adını zrivelere cıkarana kadar döktüğü alın terinin karşılığıdır,sonucta 250 km hızla iki tekerde gidiyosun ve yeri geliyo hayatını ortaya koyuyorsun ve SOFUOĞLU adını yaratıyorsun ve bunun bir karşılığı olmalı bence....

madem haram neden oynadin ...belliki bu ilk oynayisida degil....kumarda kaybedince helal kazaninca haram olayi yokkii :):):) kumar oynamak haram zaten hahahahaha komik sadece bunu bi spikerin sormasini isterdim ona HHResim.com - Sinirsiz Resim Yükle

bazı davarlar hala adamın idaa oynadığını sanarak cevap veriyor, ısrarla konuyu anlamıyor yada anlamamakta direniyor.

Ayne ben de katılıyorum. adam gibi adam. Tebrik ederim.

Ben olSam Alırdım :D ama Helal olsun Adama Allah karşılığını verir ..

1 kumar oynamıyor isim hakını kulanılıyor ondan para geliyor

2 isim hakını vermiyor isimini kulandıgı için yasal olarak isminin diyetini veriyor

3 hayır yapmıyor parayı hayırlı bir yola sevk ediyor

4 bu kadar mal olmak zorundamısınız kendinizi mal yerine koymak hoşunuzamı gidiyor yada okumadan soru sormanız ne kadar mantıklı bunu önce kendinize sorun

saygılar

1 kumar oynamıyor isim hakını kulanılıyor ondan para geliyor

2 isim hakını vermiyor isimini kulandıgı için yasal olarak isminin diyetini veriyor

3 hayır yapmıyor parayı hayırlı bir yola sevk ediyor

4 bu kadar mal olmak zorundamısınız kendinizi mal yerine koymak hoşunuzamı gidiyor yada okumadan soru sormanız ne kadar mantıklı bunu önce kendinize sorun

saygılar

Bu açıklamaya da anlamıyorsanız pes artık

:O iddaayla bi aram yok yaş 19 hayatımda bi kere oynamışlığım var o da 1tl :) verdim 10 tl veriyordu

ama bu adam epey bi para basmıştır

bence o para haram değildir,yazıldığı gibi isim hakkı olarak ona ödenmesi gereken paradır,oynayarak kazanılmış bir para değildir,tam aksine KENAN SOFUOĞLU adını zrivelere cıkarana kadar döktüğü alın terinin karşılığıdır,sonucta 250 km hızla iki tekerde gidiyosun ve yeri geliyo hayatını ortaya koyuyorsun ve SOFUOĞLU adını yaratıyorsun ve bunun bir karşılığı olmalı bence....

Adam Zaten Gerekeni Söylemiş .. Neden Hala "Madem o zaman neden oynadı" tantanası yapıorsunuzki :glare: ayrıca Adam ın hakkı olan bi para bu .. Ama Almayıp Böyle davranması ne kadar içten onu bilemem .. Sonuçta isim hakkı gereği ile alıyor :001_rolleyes:

helaaaal kardeşime... sporcuları hiç sevmem... sen gözüme girdin... tabi haber doğru ise...

Konuyu açan arkadaştan ricam büyük puntolarla "Lütfen okumadan yorum yazmayın" şeklindeki uyarıyı mesajın başına koyabilir mi? Herkes okumadan yok madem haram neden oynadı gibi aptalca yorumlara girmiş. Zaten konuyu okuyan bi çok arkadaş gerekli açıklamaları konuyu okumayanlara yapmış. Sırf post sayısı artsın diye okumadan yorum yazıyosunuz, anlam veremiyorum. Konuyla ilgili fikrimse " helal olsun " diyorum. Bu devirde böyle insan bulmak zor. Bu hareketinin karşılığını ahirette alırsın inşallah.

haramsa niye oynu yo neden vay vay millete bak sorgusuz sualsız henem helal olsun vay vay nekadar cok dınınıe baglıymış oynamasın hemende yuttunuz

Geri