Haram diye 700 bin TL'yi almadı

ahirette alıcak evet 700000 dolar alır belkı sanada verır bakarsın hardrhymer belki o cennete gider senide yanına alır o bu harektıyle cennetı hak ettı sende desdekledıgın ıcın sanada kose bası bir yer verirler sende orda yorum yaparsın

helal olsun bunu gibi birisne tum sikeci sporculara ornek olsun

" isim hakkı olarak kazandığı 700 bin TL'nin 'bir kuruşuna' bile dokunmadığı " isim hakkı haram olmaz ki. birisi benim ismimi kullanarak reklam yapıyosa ve banada bunun karsılıgında para weriyosa bu haram olmaz. bence yanlis dusunce. ama okul yapmasi, hayir işinde kullanmasi için helal olsun derim.

o zaman neden oynuyorsun ?????? Bırak bu işleri sofucum

bazı ......lar hala adamın idaa oynadığını sanarak cevap veriyor, ısrarla konuyu anlamıyor yada anlamamakta direniyor.

Şu adam 2 sene önce üye olmuş, ilk postunu bu konuya atmış. Düşünün bir kere, 2 sene sabredebilmiş birini bile yoldan çıkarmışsınız sonunda. Adam okumadan, düşünmeden yaptığınız anlamsız yorumlara dayanamamış patlamış nihayet. Ya arkadaşlar, konuya yorum yapanların yarısı "neden oynadın öyleyse" diye sormasına karşılık, geri kalan yarısı da "oynamamış, haberi doğru okuyun" diye uyarmış ama nafile. Görmüyorsunuz ama dizlerimi dövüyorum şu anda. Vay bizim gençlik vay. Atatürk' ün ülkeyi emanet ettiği potansiyele bak! Arkadaşlar ne olursunuz gelecek için ümitlerimi söndürmeyin rica ediyorum !!!

Bir de şöyle bir gerçek de gözlerden kaçmıyor tabi. Konuya bodoslama dalanların çoğu ideolojik şartlanmalarının gereği atlamışlar Kenan Sofuoğlu' na. Nedeni de gayet basit. Mutaassıp olduğunu beyan eden birinin isminin, iddaa denen bir oyun ile yan yana anılması. Bu da bazı kesimlerin, ilk gördükleri anda hemen yorum yapma iştahlarını kabartıyor elbette. Anlamadan dinlemeden saldırmanın nedeni de işte bu; Dindar bir insan nasıl kumar oynarmış? Okuyun, herşeyi okuyun, yarım yamalak okuyup fikir yürütmeyin, tamamını okuyun. Okuyan milletler aldı başını gidiyor, bizim gibi okumaktan üşenenler işte böyle bırak yerinde saymayı geriye bile gidiyorlar !!!

gereksiz şekilde tartışma konusu olmuş,herkez kendine yakışanı yapar öyle ve ya böyle selmalr

Helal olsun Haram olduğu diyanetce fetva edilminş bir şeyi harammı değilmi diye tartışmak haddimize değildir

bu tarz yerlerden para kazanmak haramdır elbette kardeşim.
her işide diyanetten beklemeyin azcık kitap karıştırın
saygılar

Salakça yorumlar yazmayın adam iddaa oynamaış sadece isim hakkı ve doğru söylemiş alın teri ile kazanılmayan para helal değildir tabi siz yerde para bulsanız bile az veya çok hemen cebe hakkınız çünkü siz buldunuz

Değişik olmuş, kendi kararı.

İki gözümsün Allah seni muhafaza etsin keşke İdaada ismin geçmiyeydi...

Başarılar her daim senin olsun....

Buradan sesleniyorum Başbakanlığa adaylığını KOY!

Geri