~ Hasret ~

onslaught

New member
Reaction score
0
Bir an delireceğimi sandım.Seni görememek, sana dokunamamak ve en önemlisi senden uzak olmak beni kahrediyor.Ordasın, koca şehirde yalnızsın belki..Öyle bir an gelir ki, benden uzak, dostlarından ayrı, ailenden kopuk kimsesiz kalabilirsin...Kimse seni dinlemez dinlese de anlamaz..Eski günleri arar olursun.Her günü dolu dolu yaşadığın, eğlendiğin güzel günleri...Bir ara gezegendeki en yalnız insan olduğunu düşünürsün...ağlarsın belki... Ama birden kapı aralanır,bir parça ışık yüzünü aydınlatır.Toz duman olmuş hayatına renk verir.Elinden tutar seni götürür.Yok olmak, onunla kaybolmak istersin sonsuz evrende.Benliğinin tüm güzelliklerini, bilmediğin yönlerini onunla keşfedersin,onunla atarsın kendin için en büyük adımlarını.Gitse de kalbinin seninle olduğunu bilirsin.Uzaklardan sesi gelir, kokusu rüzgara karışır..Onunlasındır hiç farketmeden.Masaya fazladan bir tabak koyarsın, gece onunla dalarsın en tatlı rüyalarına.Sonra o gene gelir.Sanki yıllardır görmemiş gibisindir, sarılıp yüreğine sokmak istersin.İçin içine sığmaz.Gözlerine dalar, ellerini bırakmak istemezsin.Nefesi nefesine karışır, Bir ömür boyu hiç yanından ayrılmak istemezsin, bir parçandır artık..Yağan yağmur caddelere onun adını yazar, doğan güneş gökyüzüne onun gözlerini çizer ve her şarkı onun yüreğini hatırlatır.Bir an hep seninle kalacak sanırsın; ama o gene gider...Giderken sana en ağır varlığını, yüreğini bırakır...

bu yazıyı cok daha önceden de okumustum cok hosuma gitmişti. hatırlattıgın için saol. ama keşke altına alıntı yazsaydın..

ha ha alıntı değil ben yazdım :) içindeki kelimeleri benzetmiş olmalısın
2001 senesinde kız arkadaşıma yazmıştım, ey gidi günler, gece saat
02:00 civarları oturdum ve üniversiteye gidince yalnız kalacağını düşündüm.
Tahminimce bir kaç kelime tanıdık geldi sana....

Ozaman okudugun yada gördüğün yazılardan cok etkileniosun. yazarken bu kadar etkilenmemeni tavsiye ederim..

evet haklı olabilirsin, bir dönem bir yazarı okurken hep o tarz şeyler yazıyorum,
gerçi artık yazamıyorum o ayrı mesele, insan umutsuz bir aşık değilse kelimeler
dökülmüyor keniliğinden :(

yüreğine emeğine sağlık..teşekkürler

Geri