Hata yapıyorsunuz arkadaşLar.

Sting in Açmış Oldugu Konu Hackhell girls de Olmalımı?

• evet

Kullanılan: 9 39.1%
  • hayır

Kullanılan: 14 60.9%

• Kullanılan toplam oy
    23
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[StİnG]

New member
Reaction score
0
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=63891

ben bu başLığı HH GirLs böLümüne açmıştım . AduLt La aLakası oLmayan resimLer bunLar ... Açtığım bu başLığa bakabiLirsin en tepede neLer yazdım diye .
ee şimdi N oLdu sorun ney diyceksiniz ?
sorun şu ;
ben bu resimLeri AduLt amaçLı yayınLamadım ki ? AduLt böLümünde ne payLaşım yaparım ne de o böLüme mesj atarım , konuyu taşımakLa hata ettiniz . hemde orada buLunan (kardeşLerimiz dediğimiz kişiLere ters acıdan bakmaya yoL açtınız .)
ben bunun içinb payLaşmadım ki sizLerLe ?
HH GirLs yeri değiL orda payLaşıLamaz diyceksiniz ? bu mantıksız oLur .
KızıL abLacım ben o konuyu aduLt a taşınıcak die acmadım AduLt Luk 1 yanı da yok . Konu için HH girLs doğru adres diye düşünüyorum ...eğer konu AduLt ta kaLıcaksa editLenmesini rica ediorum .
yorum sizLerin ...

pm atsan olmadı sonra konu açsan sanki daha iyiydi..

:hhman:

konu çöp kutusunda konuyu açma amacını ve kızlar bölümünü nekadar ilgilendirio sana açıklamanı yapmanı istedim yapamadın bnm elimden çıktı merak etme konu artık çöp kutusunda :angel:​

onları koyma amacın neydi :eek:

ben uyarı yaptım
ayrıca yeride değildi dikkatli olmanda gerekirdi diye sanıyorum.
ayrıca ilgili modlar zaten online PM kullanabilirdin..

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:
konu çöp kutusunda konuyu açma amacını ve kızlar bölümünü nekadar ilgilendirio sana açıklamanı yapmanı istedim yapamadın bnm elimden çıktı merak etme konu artık çöp kutusunda :angel:​

Adult kelimesinin anlamı yetişkin demektir bunu bi anlıyalım önce...İki konunun taşınmasını ben teklif ettim çünkü bu tarz konular devamlı oraya açılıyor.Konuda çöpte editleyebilirsin kendin....

Ķιzιℓαкяєק' Alıntı:

foruma cevp attım amma siLinmiş mi ? 1i mi siLdi yoksa hostun gazabına mı uradım biLmiorum .
HH girLs böLümünde bayanLara ait payLaşıLabiLecek herşey payLaşıLabiLir dimi (kuraLLarın dışına cıkmamak şartıyLa )?
evet tabikide , aduLtLa aLakası oLmayan resimLer aduLt böLümüne taşınırsa eLbet benim karnıma ağrıLar girer ... Türk güzeLLerini HH GirLs ta payLaşmakta ne gibi 1sorun oLabiLirki ? yonjada payLaşıLıor HH de neden payLaşıLmasın ? tüm hakLarı sakLıdır die yazmıyor ki resmLerin aLtında =)

ne biLim ... karar sizLerin eLbet .

diLerseniz çöp kutusundan da editLeyin gerekirse amacından saptı yeterince ...

ya sting arkadaşım yonjanın kızları HH girls ü nekadar ilgilendirio biz şimdi o kızlara bakınca napcaz? ben bunu anlamadım neyse anlatmanada gerek yok çöp kutusundan editleyebilirsin redfox un dediği gibi son msjımdır bu konuda.​

bence acıldıgı yere geri taşınsın oylama yapılsın en guzelını secılıp yonjayı basalım bırıncıye 50 bın kısı pm ıle tebrik msjı atalım nasıl fikir? :saf:

not: kızıl haklı olarak kızların resımlerını gürnce utandı kendınden, verdıgı tepkıyı dogal karsılamak lazım :angel:

aslında sting burda ki amacın ne herkezin merak ettigi bu yani örnek aralarında hangisi daha güzel sizce deseydin kötüye çekilmezdi sen bi açıklamada yapmamışsın resim eklemişsin yanlış bişey yok

kardeşi verdiğin 3. part resimlerde en alttan sağdaki benim manita ricxa etsem silermisin((sizde asılma falan yapmayın düzgün konuşun herkesin orada bacısı kızı vardır )) ne arıyo orda ya soracam ben ona

Dark_Angel' Alıntı:
bence acıldıgı yere geri taşınsın oylama yapılsın en guzelını secılıp yonjayı basalım bırıncıye 50 bın kısı pm ıle tebrik msjı atalım nasıl fikir? :saf:

not: kızıl haklı olarak kızların resımlerını gürnce utandı kendınden, verdıgı tepkıyı dogal karsılamak lazım :angel:

yaLan da diiL , hiç düşünmemiştim doğrusu :cool:

HH girLs te tekrar aktifLeşsin bana kaLırsa.

Dark_Angel' Alıntı:

ozaman oylamaya koyalım ya hh girls de kalsın ya herteldene taşınsın veya çöpte kalsın :) oyum şimdiden gider:angel:
kıskançlık krizim tuttu kahretsin:)

GREAT İDEA' Alıntı:
kardeşi verdiğin 3. part resimlerde en alttan sağdaki benim manita ricxa etsem silermisin((sizde asılma falan yapmayın düzgün konuşun herkesin orada bacısı kızı vardır )) ne arıyo orda ya soracam ben ona

bende tam onu dıycektım yengenın ne işi var orda :saf: sen bence şöle saglamından :mad: :angel:

Ne Var Çocuk Bence Doğru Yere Açmış Okuyupta Konuyu Anlamamak Çokzor Veya Saçmalıkda Diyebiliriz Adamın Yani StinG'in Demek İstediği Güzel Türk Kızlarını Bize Gösatermek İstemiş Bunun Adult'a Koyulcak Veya Kapatılcak Bir Faliyet Gerektirmez .... Hack Hell Bünyesinde Çalışanların Daha Özenerek Ve Dikkat Ederek Çalışması Gerekiyor Çünkü Burası Bir Paylaşım Alanı Herkes Adult Kısmına Nelerin Konulduğunu Bilir :) Bunlar Çıplak Kızlar Diyil ...

Site Kullanıcılarını Bu Tarz Saçma Sapan Hareketlerle Rencide Edmeyin ....

YETKİLİ OLMAK İNSANLARIN VERDİĞİ PAYLAŞIMLARI HAKARET VE AŞAĞLAMAK GÖREVİNİ KİMSEYE VERMEZ ... ORDA RESMİ OLANLARDAN BİRİ SİZİNDE TANIDIĞINIZ BİR KIZ OLABİLİRDİ ADULT VEYA BU MESAJI ÇÖP KUTUSUNA ATMAK BİR TUTARSIZLIKTIR...

kolumda faça izi bi kaşar hatırası ;) ..sıqıntı yapmaya gereq yok konu anlaşıldı sanırım ....

yengenin kulağını çeksen bi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri