hayatın kıyısındakiler....

ĦĄЯĄMÍ

" hayal taciri "
Reaction score
0
lrg-1371-5244119-md.jpg

yalnızlıklar kralı....sigarası var,ama o bitecek,gölgesi var o da gidecek,ruhu var o da terkedecek..............

lrg-1372-3586927-md.jpg

Ağdaki balık Bardak daki su kadar Umarsızım..

lrg-1373-485978-lg.jpg

bir hastahane koridoru sesizligi,hasretin en yucesi sakalına dusmus...gel de sona ersin kabulsarım der gibi....

lrg-1375-5248822-lg.jpg

gülmek kolay...güldürene şükür..boyle gulmesını torunlarından ogrenmıs olmalı...

lrg-1376-4495796-md.jpg

hala hayata karşı bakışı sert.hala güçlü ve hala sahip çıkabildiği şeyler var.ne mutlu

lrg-1377-5359590-lg.jpg

"rabbim sen olmasan kimin aklına gelirim ben"

lrg-1378-3326949-md.jpg

beni böle üşüten hava değil. insanların soysuzluğudur. ve bundandır sarındığım hüzün.

lrg-1379-5360466-lg.jpg

yığmış gözlerinin altındaki o kutsal torbalara hayatın tüm katranını.. meydan okuyor o çakmak gözlerle pörsümüş dünyaya....

lrg-1380-4345925-lg.jpg

Hayatın keyfini çıkarmak; bir tutam tütün ile

lrg-1381-5130874-md.jpg

yüzümdeki çizgiler ...senin geleceğin yollardır..gözlerimdeki ışık huzmesi kılavuzun... bakma bana acıyarak.. bu yol sana gidiyor.

lrg-1382-2946812-lg.jpg

keyfim tamam.. elimde cigaram.. ve çektiğim duman... yaşarken cennettir bana.. ölürken cehennem haram.

lrg-1384-2432546-md.jpg

sıcaklık kalmayınca içerde...ve kimsede açmayınca kapıyı......atarım kendimi eşiğe.. ne gam kalır ne keder... uyku göze girince... dedim ya....yaşam alabildiğince....!

lrg-1874-deha3__10_.jpg

bir yandan düşünürüm seni... diğer yanım isyan eder.. iy insanlar var derim.. diğer yarım güler..! senelerin adamıyım ben... diğer çocuk meme ister.

lrg-1875-deha3__4_.jpg

Bir çocuğun ağrıyan gülüşü var yüzünde...

lrg-1877-deha3__5_.jpg

hayatın bütün zorluğuna,acımzsızlığına karşı bir bankta oturup içindeki tüm yorgunluğu unutarak hayatı izlemektir yaşam...

lrg-1879-deha3__3_.jpg

çok asil bir duruşu var babanın. soylu ve derin...

lrg-1882-deha3__7_.jpg

herkes anlayabildiği kadar yaşar,ve anlayamadığı şeyleri umursamadan ölüp gider...

lrg-1561-arpa_3.jpg

bir şarap bir sigara son bahar koynumda yalnızlığı kokluyorum kurutulmuş yapraklarda...

lrg-1883-deha3__8_.jpg

sigaradan başka dostu olmayandan daha güçlü kim olabilirki ?...

lrg-1886-deha3__6_.jpg

aklın akıllıca yaşamaya yetmediğini anlayanlardır bu hayata küsenler

iLk yorum Benden oLsun eLine SağLık güseL olmuş Harami ;)..

hayat bu kadar basit işte kimi için yer yok kimi için yer çok ama sonuç aynı yer ve aynı son paylaşım için sagol

bütün yazılanlar çok doğru büyüklerimizin değerini kıymetini hiç bilmiyoruz inan çok duygulandım yazıları okurken yüreine sağlık..

tek kelimeyle mükemmel !!!

keyfim tamam.. elimde cigaram.. ve çektiğim duman... yaşarken cennettir bana.. ölürken cehennem haram

Harika OLmuş..

ELlerine SAglık ;)

resimlerin altlarındaki yazılar farklı farklı kişilerden resimlere yapılmış yorumlardır arkadaşlar. çok düşündürücü ve çok duygulandırıcı. benimle aynı duygu yoğunluğu yaşayıp, paylaşımı beğenen tüm arkadaşların gönlüne sağlık =)

çok güzeldi...

ellerine sağlık..süper bi çalışma olmuş...

ĦĄЯĄMÍ' Alıntı:
resimlerin altlarındaki yazılar farklı farklı kişilerden resimlere yapılmış yorumlardır arkadaşlar. çok düşündürücü ve çok duygulandırıcı. benimle aynı duygu yoğunluğu yaşayıp, paylaşımı beğenen tüm arkadaşların gönlüne sağlık =)
asıl duyarlılık için sen sagol hayata ve yaşanan dünyaya duyarlı insan hayatın anlamını bılen insandır :clap

eline saglık usta emege saygı derim kimbilir bizim hayatımızın bunlardan ne farkı olacakkı bi zaman

Süpersin.Bi de bi şey sorsam edebiyatcı mısın ya da edebiyatla ilgileniyor musun?Çünkü resimlerden öte altlarında yazanlar çok daha önemli benim için.Resmi görmesek bile kelimelerle fotoğrafları çizmişsin zaten ellerine yüreğine sağlık....

apppiahh' Alıntı:
Süpersin.Bi de bi şey sorsam edebiyatcı mısın ya da edebiyatla ilgileniyor musun?Çünkü resimlerden öte altlarında yazanlar çok daha önemli benim için.Resmi görmesek bile kelimelerle fotoğrafları çizmişsin zaten ellerine yüreğine sağlık....

resimlerin altlarındaki yazılar farklı farklı kişilerden resimlere yapılmış yorumlardır. ben sadece resimleri ve yorumları bir araya getirerek küçük bir derleme yaptım. =) beyendiyseniz ne mutlu bana =)

beğenmek ne kelime ayakta alkışlıyorum sizi.Devamını bekliyorum.

Geri