ĦĄЯĄMÍ
" hayal taciri "
- Reaction score
- 0

yalnızlıklar kralı....sigarası var,ama o bitecek,gölgesi var o da gidecek,ruhu var o da terkedecek..............

Ağdaki balık Bardak daki su kadar Umarsızım..

bir hastahane koridoru sesizligi,hasretin en yucesi sakalına dusmus...gel de sona ersin kabulsarım der gibi....

gülmek kolay...güldürene şükür..boyle gulmesını torunlarından ogrenmıs olmalı...

hala hayata karşı bakışı sert.hala güçlü ve hala sahip çıkabildiği şeyler var.ne mutlu

"rabbim sen olmasan kimin aklına gelirim ben"

beni böle üşüten hava değil. insanların soysuzluğudur. ve bundandır sarındığım hüzün.

yığmış gözlerinin altındaki o kutsal torbalara hayatın tüm katranını.. meydan okuyor o çakmak gözlerle pörsümüş dünyaya....

Hayatın keyfini çıkarmak; bir tutam tütün ile

yüzümdeki çizgiler ...senin geleceğin yollardır..gözlerimdeki ışık huzmesi kılavuzun... bakma bana acıyarak.. bu yol sana gidiyor.

keyfim tamam.. elimde cigaram.. ve çektiğim duman... yaşarken cennettir bana.. ölürken cehennem haram.

sıcaklık kalmayınca içerde...ve kimsede açmayınca kapıyı......atarım kendimi eşiğe.. ne gam kalır ne keder... uyku göze girince... dedim ya....yaşam alabildiğince....!

bir yandan düşünürüm seni... diğer yanım isyan eder.. iy insanlar var derim.. diğer yarım güler..! senelerin adamıyım ben... diğer çocuk meme ister.

Bir çocuğun ağrıyan gülüşü var yüzünde...

hayatın bütün zorluğuna,acımzsızlığına karşı bir bankta oturup içindeki tüm yorgunluğu unutarak hayatı izlemektir yaşam...

çok asil bir duruşu var babanın. soylu ve derin...

herkes anlayabildiği kadar yaşar,ve anlayamadığı şeyleri umursamadan ölüp gider...

bir şarap bir sigara son bahar koynumda yalnızlığı kokluyorum kurutulmuş yapraklarda...

sigaradan başka dostu olmayandan daha güçlü kim olabilirki ?...

aklın akıllıca yaşamaya yetmediğini anlayanlardır bu hayata küsenler