Haydi erkekler..!

Bu konudan uzak durması gerekenlerdenseniz..!

• Kullanılan toplam oy
    3

fatu

Banned
Reaction score
0
Boynumuz yiğit boynudur; sevdadan başkasına eğilme
Kızlara söylediğimiz tatlı yalanları, iltifatları yazalım..!

Sırf kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak için ne orjinal iltifatlar yalanlar buluyorus yinede yaranamıyorus bu kızlara..! Hadi herkes söylediği tatlı yalanları, iltifatları yazsın bakalım..! En romantikleri bekliyorum..! İnşallah beklediğim ilgiyi görür..!

Ama lütfen organlara iltifat ederken diz kapağı ile göbek deliği arasını karıştırmayalım..! Lütfen cıvıtmayalımda konu kapanmasın bu yüzden..!
Bakın kızların bizlere söylediği yalanlar konusu aslanlar gibi duruyo..!
Rezil olmayalım kızlara karşı..!

Forumda kızların erkeklere söylediği yalanlar diye bi başlık var..! Sanki sadece onlar kandırıyorlar..! heheheheh Biz daha çok kandırıyoruz..! Ama biz nasıl kandırmamız gerektiğini biliyoruz. Kırılma noktası ile ilgili yalanlar söylemiyoruz..! Bunu ispatlayalım..! Biz daha dürüstüz çünkü oynanmaması gereken düşüncelerle oynamıyoruz..! Kızlarsa nerde manevi bi duygu var, nerde değer verilen bişiler var akılları hep bunlarla oynamaya itiyo onları.

Eğer ben kızları her türlü kandırıyorum, kızın düşüncelerine, benliğine, namusuna, ailesine, maneviyatına yada neye değer verirse versin her türlü oynar ve kırarım diyen varsa lütfen bu konudan uzak dursun..! Yorum yapmasın..! Onlar için tek seçenekli bi anket yaptım orayı işaretlemeleri yeterli

Aman ya Rabbi şu güzelliğe bakarmısın..?
Allah özene bözene yaratmış..!
Yaw şu saçlara bak ne yapsa yakışıyor..!
Sen böylesine güzel makyaj yapmayı nerden biliyon..?
Evet işte o ben onun sevgilisiyim evet evet..! :D
Okyanusun en güzel girdabından zeytin yedircen mi bana..? (Benimkiler anlamıştı) :)
Konuşmama gerek var mı..? (Çok fena bakarken hayran hayran)
Senden öncekilerin hepsini kandırdım ama sen .....
Yaa ben ondan bundan bahsetmiyorum ki "canımdan" bahsediyorum ben..!
Yaaa güzelim bu etek sanki garip duruyo gibi..! :D (Mini giyerse :p)
Senin ilgi, dikkat çekmeye ihtiyacın var sanki..! :D
Sen zaten bir numarasın her zaman..!
Senin üstüne olabilir mi hiç..?
Hımmm bunu banada öğretsene çok değişik bişi bu..! (msn'de yada herhangi bi yerde bişi keşfettiğinde; sanki siz bilmiyormuşsunuz gibi ;) )

Bunlar benim kullanıpta aklıma gelenler..! Herkesi bekliyom..!

Edit: Tek seçenekli anket olmuyormuş..! O yüzden iki tane ikiside aynı şey..!

Sizlere söylediğimiz yalanlar o kadar çok ki anket seçenekleri için yetmez..! :D

Sadece bir grup yalan söyleyenler eksik kalmasın diye açtım anketi yoksa anketlik bişi yok..! Burası geyik ve mizah bölümü sanırım..!

Sende sana söylenen yalanlardan ekyebilirsin..!
Güzel bi katılım olur bi bayanın katılması..!
Zaten kızların erkeklere söylediği yalanlara hep erkekler katılmış yorum yazmışlar..!

KiZiLaKReP' Alıntı:
anket diilse neden anket görüorum ben:boks: okudumda yazıorum :cool:

Sen çok akıllı bi kızsın o yüzden..! :)

Bak yeni bi yalan daha ekledim..! :p

Canlı canlı..!

Uyarı : Bu herkese bir açık Ankettir. Bu Anketi bütün üyelerimiz görebilir ve oy kullanabilirler.
Anket Seçenekleri
Bu konudan uzak durması gerekenlerdenseniz..!
Evet ben bu konudan uzak durması gerekenlerdenim..!
Evet ben bu konudan uzak durması gerekenlerdenim

güselim anqet achmıshsın..!! diqqat et 2 tane aynı secheneq war ;) anqet olup olmadıını anlaya bilirs sanrm dmy ;)

sen eğer realden tanıştığın kızlara bunları diyosan ya tanıştığın kızlar çok salak yada sen çoktan şamar oğlanına dönmüşsündür yada sıkıyosun ama harbi suyunu sıkarmışsın...! :)

DrEaM_y' Alıntı:
sen eğer realden tanıştığın kızlara bunları diyosan ya tanıştığın kızlar çok salak yada sen çoktan şamar oğlanına dönmüşsündür yada sıkıyosun ama harbi suyunu sıkarmışsın...! :)
hehehe +1 :D

fatu' Alıntı:
Ben kızılakrepe bi espri yaptım onu gördün mü..?

Allahtan bu konu kızlara söylediğimiz yalanları içeriyo daha çok..! :D

yawrus.. shıq yoqsa anqet saylmas eer anqetse shıqı olr :) bunun sechenei yoq gereqirse bashına yasarsn ;) Mucxz.. qafam ii saten.. bide sen bulashma qelimelerin e diqqat et ;) Ben herqese bensemem..

fatu' Alıntı:
Bence şu anda bunları okuyan erkeler korkularından bişi yazamıyorlar..! :D Başka bi yorum yapmak istemiyorum..!

korkumu hahuahauh

yalan söleyen korkar ben ne korkucam asıl sen kork :D her an çanta veya tokak yiyebilirsin hatta okkalı bi tekme hemde tam yerine dikkat et :D

Allah güzellik dağıtırken diğer kızlar tuvalete saklanmış..! +1

Ben bunu 5,5 aydır acısını çektiğim çok sevdiğim kızada söyledim..! (Onun içi ölürüm)
Bu onun anlamadığı anlamında olmayan bi yalan..! (bu bi şirinlik mesela)
Buna yalan değil diyebilirmisinz..?
Ben espri bekliyorum hep eleştri alıyorum..!
Bunun yalan olmadığını anlayamacak bi kız olsa zaten hiç işim olmazdı onunla..!
Yani anlatabiliyormuyum ben ne demek istediğimi..?
Ben burda kimseyi aptal durumuna düşürmeye çalışmıyorum..!
Kızlarla ilgili bi takıntım yok..!
Herşeyden önce ben kızkardeşi olan bi abiyim..!
Anketi de neden açtığımı sanırım güzel bi şekilde anlatabildim..!

Özür dilerim ama yani ben şaşırıyorum herkese..!
Vallahi şaşırıyorum ve çok üzülüyorum da yani..!

abi üzmeyin adamı bu kadar yaa.. konuya bi katkısı olucak mı bilmem ama şööle bi yalanım vardır klasik.. genelde yemiyolar ama fatu'cum..

- aşkıaam yakışmışmııaa?
- aman allahım bi bluz bu kadar mı güzel durur insanda?
- ehe mucuks..
- çıkar bakiim..
- ??!? hayvan...

seNDen önce bir iki kişi oldu ama anlatmaya degmezLerdi ama saKın senın ıcınde ılerdekılere senden öle bahsedecegimi sanma cunKu senden SOnra baskası olmucak hep sen olucaksın :p

gel bak odama gelen tek kızsın hep erKek arkadaslarım gelmisti :p

Geri