fatu
Banned
- Reaction score
- 0
Kızlara söylediğimiz tatlı yalanları, iltifatları yazalım..!
Sırf kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak için ne orjinal iltifatlar yalanlar buluyorus yinede yaranamıyorus bu kızlara..! Hadi herkes söylediği tatlı yalanları, iltifatları yazsın bakalım..! En romantikleri bekliyorum..! İnşallah beklediğim ilgiyi görür..!
Ama lütfen organlara iltifat ederken diz kapağı ile göbek deliği arasını karıştırmayalım..! Lütfen cıvıtmayalımda konu kapanmasın bu yüzden..!
Bakın kızların bizlere söylediği yalanlar konusu aslanlar gibi duruyo..!
Rezil olmayalım kızlara karşı..!
Forumda kızların erkeklere söylediği yalanlar diye bi başlık var..! Sanki sadece onlar kandırıyorlar..! heheheheh Biz daha çok kandırıyoruz..! Ama biz nasıl kandırmamız gerektiğini biliyoruz. Kırılma noktası ile ilgili yalanlar söylemiyoruz..! Bunu ispatlayalım..! Biz daha dürüstüz çünkü oynanmaması gereken düşüncelerle oynamıyoruz..! Kızlarsa nerde manevi bi duygu var, nerde değer verilen bişiler var akılları hep bunlarla oynamaya itiyo onları.
Eğer ben kızları her türlü kandırıyorum, kızın düşüncelerine, benliğine, namusuna, ailesine, maneviyatına yada neye değer verirse versin her türlü oynar ve kırarım diyen varsa lütfen bu konudan uzak dursun..! Yorum yapmasın..! Onlar için tek seçenekli bi anket yaptım orayı işaretlemeleri yeterli
Aman ya Rabbi şu güzelliğe bakarmısın..?
Allah özene bözene yaratmış..!
Yaw şu saçlara bak ne yapsa yakışıyor..!
Sen böylesine güzel makyaj yapmayı nerden biliyon..?
Evet işte o ben onun sevgilisiyim evet evet..!
Okyanusun en güzel girdabından zeytin yedircen mi bana..? (Benimkiler anlamıştı)
Konuşmama gerek var mı..? (Çok fena bakarken hayran hayran)
Senden öncekilerin hepsini kandırdım ama sen .....
Yaa ben ondan bundan bahsetmiyorum ki "canımdan" bahsediyorum ben..!
Yaaa güzelim bu etek sanki garip duruyo gibi..!
(Mini giyerse
)
Senin ilgi, dikkat çekmeye ihtiyacın var sanki..!
Sen zaten bir numarasın her zaman..!
Senin üstüne olabilir mi hiç..?
Hımmm bunu banada öğretsene çok değişik bişi bu..! (msn'de yada herhangi bi yerde bişi keşfettiğinde; sanki siz bilmiyormuşsunuz gibi
)
Bunlar benim kullanıpta aklıma gelenler..! Herkesi bekliyom..!
Edit: Tek seçenekli anket olmuyormuş..! O yüzden iki tane ikiside aynı şey..!
Sırf kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak için ne orjinal iltifatlar yalanlar buluyorus yinede yaranamıyorus bu kızlara..! Hadi herkes söylediği tatlı yalanları, iltifatları yazsın bakalım..! En romantikleri bekliyorum..! İnşallah beklediğim ilgiyi görür..!
Ama lütfen organlara iltifat ederken diz kapağı ile göbek deliği arasını karıştırmayalım..! Lütfen cıvıtmayalımda konu kapanmasın bu yüzden..!
Bakın kızların bizlere söylediği yalanlar konusu aslanlar gibi duruyo..!
Rezil olmayalım kızlara karşı..!
Forumda kızların erkeklere söylediği yalanlar diye bi başlık var..! Sanki sadece onlar kandırıyorlar..! heheheheh Biz daha çok kandırıyoruz..! Ama biz nasıl kandırmamız gerektiğini biliyoruz. Kırılma noktası ile ilgili yalanlar söylemiyoruz..! Bunu ispatlayalım..! Biz daha dürüstüz çünkü oynanmaması gereken düşüncelerle oynamıyoruz..! Kızlarsa nerde manevi bi duygu var, nerde değer verilen bişiler var akılları hep bunlarla oynamaya itiyo onları.
Eğer ben kızları her türlü kandırıyorum, kızın düşüncelerine, benliğine, namusuna, ailesine, maneviyatına yada neye değer verirse versin her türlü oynar ve kırarım diyen varsa lütfen bu konudan uzak dursun..! Yorum yapmasın..! Onlar için tek seçenekli bi anket yaptım orayı işaretlemeleri yeterli
Aman ya Rabbi şu güzelliğe bakarmısın..?
Allah özene bözene yaratmış..!
Yaw şu saçlara bak ne yapsa yakışıyor..!
Sen böylesine güzel makyaj yapmayı nerden biliyon..?
Evet işte o ben onun sevgilisiyim evet evet..!
Okyanusun en güzel girdabından zeytin yedircen mi bana..? (Benimkiler anlamıştı)
Konuşmama gerek var mı..? (Çok fena bakarken hayran hayran)
Senden öncekilerin hepsini kandırdım ama sen .....
Yaa ben ondan bundan bahsetmiyorum ki "canımdan" bahsediyorum ben..!
Yaaa güzelim bu etek sanki garip duruyo gibi..!
Senin ilgi, dikkat çekmeye ihtiyacın var sanki..!
Sen zaten bir numarasın her zaman..!
Senin üstüne olabilir mi hiç..?
Hımmm bunu banada öğretsene çok değişik bişi bu..! (msn'de yada herhangi bi yerde bişi keşfettiğinde; sanki siz bilmiyormuşsunuz gibi
Bunlar benim kullanıpta aklıma gelenler..! Herkesi bekliyom..!
Edit: Tek seçenekli anket olmuyormuş..! O yüzden iki tane ikiside aynı şey..!